Start en uforpligtende dialog med os: Ring 48 19 20 21 eller e-mail os på info@socialsellingcompany.dk x

Om Social Selling Company

 

Hvem står bag Social Selling Company?

Information om Social Selling CompanySocial Selling Company blev stiftet af Leif Carlsen og Eva Sachse i 2014 på baggrund af et brændende ønske om at hjælpe virksomheder med at skabe mere forretning gennem deres netværk via social selling og content marketing tankegangen.

Sidenhen er Marcus Birk og Casper Pedersen kommet til som associerede partnere. Endvidere har Social Selling Company også fået et søsterselskab i form af Content Marketing Company, der hjælper virksomheder med at tiltrække kunder ved hjælp af godt og engagerende indhold.

Interessen for social selling kommer sig af, at den traditionelle købs- og salgsproces er under stor forandring og mange oplever at, kold canvas ikke længere har tilstrækkelig effekt. Derfor bygger Social Selling Company bro mellem den gamle salgsproces og den nye verden, hvor den tillid mennesker har skabt til hinanden via de social medier kan bruges til at skabe bedre salgsresultater i virksomheder, hvis den bruges rigtigt.

Eva, Leif, Marcus og Casper brænder for at skabe gode og stærke kundeoplevelser, og arbejder med stor ekspertviden indenfor sociale medier, social selling, netværksopbygning og content marketing. De hjælper virksomheder og deres medarbejdere med inspiration og hands-on træning i social selling, opdatering af LinkedIn profiler samt skabelsen af indhold af høj kvalitet.
 

Lidt om Evas baggrund

Kort beskrivelse af Eva Sachse, Social Selling CompanyEva kommer med en solid baggrund fra både logistik og it-branchen. Eva er social selling specialist og LinkedIn ekspert med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn og content marketing. Hun brænder for at hjælpe virksomheder med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier.

12 år hos Microsoft har givet Eva et stort internationalt netværk, samtidigt med, at hun er kendt for en stærk sans for forretningsudvikling, rådgivning og utraditionelle løsninger. Du kan finde mere information om Eva på hendes LinkedIn profil ved at klikke her.

Du kan også høre Eva tale om social selling ved at lytte til vores Social Selling Radio podcast i episode nr. 4 om “Hvad er social selling og content marketing?” og episode 21 omhandlende “Sådan undgår du at uddø som sælger“, i episode 42 om “10 typiske social selling spørgsmål og svar“. Eva deltager endvidere i Social Selling Radio episode 52, 53, 54 og 57.
 

Lidt om Leifs baggrund

Kort beskrivelse af Leif Carlsen, Social Selling CompanyLeif er passioneret social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder, organisationer og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en dygtig formidler af social selling og content marketing budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen til foredrag, facilitering af workshops og kurser, sparring omkring social selling strategier eller i en-til-en sammenhæng.

Leif kommer med mere end 30 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE Danmark, HP og har stor ekspertise indenfor salg, indkøb, markedsføring, branding samt ledelse og ved hvad der skal til for at skabe øget salg i en virksomhed. Du kan finde mere information om Leif på hans LinkedIn profil ved at klikke her.

Leif er endvidere fast vært på vores Social Selling Radio podcast, som du kan lytte til på iTunes, Stitcher (Android) eller SoundCloud. Alle episoder kan endvidere afspilles via vores blogafsnit.

Leif har også deltaget i Help Marketing episode 70 om at skabe salg via sociale medier, i StartupSnakken episode 27 om hvordan iværksættere kan udnytte de sociale medier til at kickstarte deres forretning samt Industrikvarteret podcasten episode 39, hvor vi taler om at salg er socialt og online. Leif har endvidere deltaget i Antphilosophy podcasten i episode 33, som handler om hvad er Social Selling og hvorfor er det vigtigt at bruge LinkedIn korrekt. Endelig har Leif også deltaget i den engelske Linkedinformed podcast episode 186, hvor emnet blandt andet var ROI på social selling.

Leif har også været bidragsyder til “Help Marketing Bogen” i afsnittet omkring organisk social media og social selling. Endvidere har Leif bidraget til bogen “Onlineevangelisterne“, som indeholder 100 konkrete tips til at sælge mere online, og er baseret på input fra 100 danske online og social media eksperter.
 

Lidt om Marcus’ baggrund

Om Social Selling CompanyMarcus ser sig selv som lidt af en digital nørd. Han har specialiseret sig i digital kommunikation og relationsopbygning, og han ser kreativt content på sociale medier som vejen til ny vækst i salget.

For Marcus drejer enhver form for kommunikation og markedsføring om mennesker. Dette influerer i høj grad på hans rådgivning og undervisning. Marcus underviser i social selling, content mMarketing og digital relationsopbygning med menneskets motivation og adfærd i fokus. Som følge af hans praktiske erfaring med at rådgive store danske virksomheder omkring digital kommunikation til studerende, kan han bidrage med idéer og forslag til, hvordan jeres virksomhed bedst muligt navigerer i en verden, der stadig bliver mere og mere digital.

Du kan finde mere information om Marcus på hans LinkedIn profil ved at klikke her. Du kan også høre Marcus tale om content marketing og social selling ved at lytte til Content Marketing Radio eller Social Selling Radio, som du finder på iTunes, Stitcher (Android) eller SoundCloud.
 

Lidt om Caspers baggrund

Om Social Selling CompanyCasper er digitalt indfødt og den yngste i flokken hos Social Selling Company. Han bruger mange timer på de sociale medier, og ved altid, hvad der rører sig. Casper har et særligt talent for at gøre sin kommunikation original og autentisk – uanset om det er på scenen eller i maskinrummet.

Hans viden og erfaring benyttes til at rådgive og hjælpe virksomheder opnå øget synlighed gennem social selling og content marketing. Casper har erfaring fra den private, offentlige og frivillige sektorer, hvilket giver ham en fordel i at forstå forskellige kommunikative problemstillinger og løse dem. Det bedste for Casper er, når hans viden kan gøre en forskel for andre. Derfor bruger han meget tid på at holde sig opdateret, så han hele tiden kan hjælpe alle vores kunder.

Du kan finde mere information om Casper på hans LinkedIn profil ved at klikke her. Casper er også medvært på Content Marketing Radio og Social Selling Radio podcastene, som du kan lytte til på iTunes, Stitcher (Android) eller SoundCloud.
 

Vil du vide mere?

Lad os vide, hvis du ønsker at høre mere om Social Selling Company, og hvordan vi kan hjælpe dig med at implementere social selling i din virksomheds salgs- og markedsføringsprocesser.

De venligste hilsner
Social Selling Company

Eva Sachse, Leif Carlsen, Marcus Birk og Casper Pedersen
 

Praktiske oplysninger

CVR-nummer: 25 47 14 82
Besøgsadresse: Hovedgaden 8, 2. sal 3A, 3460 Birkerød
Bankforbindelse: Jyske Bank, Birkerød afdeling
Indbetalinger: Indbetalinger til Social Selling Company kan foretages på kontonr. 5028 0001309752. Angiv gerne fakturanummer.

© Copyright 2013-2017 Social Selling Company