facebook_pixel
Start en uforpligtende dialog med os: Ring 48 19 20 21 eller e-mail os på info@socialsellingcompany.dk x

Om Social Selling Company

 

Hvem står bag Social Selling Company?

Information om Social Selling CompanySocial Selling Company blev stiftet af Leif Carlsen og Eva Sachse i 2014 på baggrund af et brændende ønske om at hjælpe virksomheder med at skabe mere forretning gennem deres netværk via social selling og content marketing tankegangen. Sidenhen er David Bræmer-Jensen kommet til som associeret partner.

Interessen for social selling kommer sig af, at den traditionelle købs- og salgsproces er under stor forandring og mange oplever at, kold canvas ikke længere har tilstrækkelig effekt. Derfor bygger Social Selling Company bro mellem den gamle salgsproces og den nye verden, hvor den tillid mennesker har skabt til hinanden via de social medier kan bruges til at skabe bedre salgsresultater i virksomheder, hvis den bruges rigtigt.

Eva, David og Leif brænder for at skabe gode og stærke kundeoplevelser, og arbejder med stor ekspertviden indenfor sociale medier, social selling, netværksopbygning og content marketing. De hjælper virksomheder og deres medarbejdere med inspiration og hands-on træning i social selling, opdatering af LinkedIn profiler samt skabelsen af indhold af høj kvalitet.
 

Lidt om Evas baggrund

Kort beskrivelse af Eva SachseEva kommer med en solid baggrund fra både logistik og it-branchen. Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn og content marketing. Hun brænder for at hjælpe virksomheder med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier.

12 år hos Microsoft har givet Eva et stort internationalt netværk, samtidigt med, at hun er kendt for en stærk sans for forretningsudvikling, rådgivning og utraditionelle løsninger. Du kan finde mere information om Eva på hendes LinkedIn profil ved at klikke her.

Du kan også høre Eva tale om social selling ved at lytte til vores Social Selling Radio podcast i episode nr. 4 om “Hvad er social selling og content marketing?” og episode 21 omhandlende “Sådan undgår du at uddø som sælger“, i episode 42 om “10 typiske social selling spørgsmål og svar“. Eva deltager endvidere i Social Selling Radio episode 52, 53, 54 og 57.
 

Lidt om Leifs baggrund

Kort beskrivelse af Leif Carlsen, Social Selling CompanyLeif er passioneret social selling ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder, organisationer og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en dygtig formidler af social selling og content marketing budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen til foredrag, facilitering af workshops og kurser, sparring omkring social selling strategier eller i en-til-en sammenhæng.

Leif kommer med mere end 30 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE Danmark, HP og har stor ekspertise indenfor salg, indkøb, markedsføring, branding samt ledelse og ved hvad der skal til for at skabe øget salg i en virksomhed. Du kan finde mere information om Leif på hans LinkedIn profil ved at klikke her.

Leif er endvidere fast vært på vores Social Selling Radio podcast, som du kan lytte til på iTunes, Stitcher (Android) eller SoundCloud. Alle episoder kan endvidere afspilles via vores blogafsnit.

Leif har også deltaget i Help Marketing episode 70 om at skabe salg via sociale medier, i StartupSnakken episode 27 om hvordan iværksættere kan udnytte de sociale medier til at kickstarte deres forretning samt Industrikvarteret podcasten episode 39, hvor vi taler om at salg er socialt og online.

Endvidere har Leif været bidragsyder til bogen “Onlineevangelisterne“, som indeholder 100 konkrete tips til at sælge mere online, og er baseret på input fra 100 danske online og social media eksperter.
 

Lidt om Davids baggrund

Kort beskrivelse af David Bræmer-JensenDavid er Social Selling Companys millennial og derfor fylder sociale medier en stor del af hans hverdag. David har en praktisk tilgang til social selling og brugen af diverse platforme, men bruger sideløbende en del tid på at researche, lære og observere for at tilegne sig ny viden.

Med en bred baggrund indenfor salg og service, har David en stor interesse for, hvordan mennesker opfører sig når de er i forbrugerrollen. Ved hele tiden at afprøve og finde grænserne for, hvad der er muligt overfor kunderne, har det givet ham værdifulde erfaringer, som David bruger i sparringen med vores kunder. Han kan hjælpe med praktisk hands-on træning uden teoretisk snak eller med at få det teoretiske “overblik” før praktikken. Du kan finde mere information om David på hans LinkedIn Profil ved at klikke her.

Du kan høre David tale om social selling ved at lytte til vores Social Selling Radio podcast i episode nr. 45 om “Direktører skal også bruge social selling”, i episode nr. 55 om Content Managerens arbejdsdag anno 2017 samt episode 56 om crowdsourcing af content.
 

Vil du vide mere?

Lad os vide, hvis du ønsker at høre mere om Social Selling Company, og hvordan vi kan hjælpe dig med at implementere social selling og content marketing i dine virksomheds salgs- og markedsføringsprocesser.

De venligste hilsner
Social Selling Company

Eva Sachse, David Bræmer-Jensen og Leif Carlsen
 

Praktiske oplysninger

CVR-nummer: 25 47 14 82
Besøgsadresse: Hovedgaden 8, 2. sal 3A, 3460 Birkerød
Bankforbindelse: Jyske Bank, Birkerød afdeling
Indbetalinger: Indbetalinger til Social Selling Company kan foretages på kontonr. 5028 0001309752. Angiv gerne fakturanummer.

© Copyright 2013-2017 Social Selling Company