Content services og produktion

Beslutningstagerne har ændret deres købsadfærd og er selv i fuld kontrol over købsprocessen. De kan selv identificere deres behov via Google og de sociale medier. Denne forandring gør, at du som virksomhed er nødt til at være synlig og tilstede på disse medier. Ellers ender dine kunder med at købe af dine konkurrenter, som er tilstede og synlige undervejs i deres købsproces.

Du er nødt til at producere indhold, som passer til medierne. Det kræver, at du producerer masser af indhold. For 94 % af beslutningstagerne ser på flere stykker indhold fra en leverandør, før de tager det endelige valg. 75 % af dem bruger ikke kun Google, men søger også på de sociale medier efter produkter og services.

Derfor er det vigtigt, at du er tilstede og synlig begge steder. Vi ved, at manglende tid og udfordringer med at producere indhold kan være to væsentlige faktorer til, at du ikke er synlige på de sociale medier. Men vi vil gerne hjælpe dig til at komme tættere på kunderne og øge deres tillid og loyalitet til jeres virksomhed, produkter og services gennem brugen af engagerende indhold.

For virksomheder, der ønsker hjælp til content marketing, tilbyder vi en række content services. Disse services har til formål at gøre det nemt at få produceret og distribueret engagerende indhold på de sociale medier.

Information om hvad kunderne siger om os

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og vi er så heldige at kunderne også sætter ord på deres erfaringer med Social Selling Company.

Så hvis du har lyst til at læse lidt om, hvad kunderne siger om os og hvad de har fået ud af at bruge Social Selling Company som samarbejdspartner i forhold til foredrag, workshops, kurser og rådgivning, så klik her og se oversigten med vores kundereferencer.

Andre former for content kurser eller sparring

Information om vores LinkedIn kursus: Sådan skaber og poster du indhold på LinkedIn
Information om vores Social Media Manager sparringspakke