Få opdateret din profil af LinkedIn ekspert Eva Sachse

Trænger din LinkedIn profil til at blive opdateret således, at den afspejler din nuværende professionelle situation eller den som du ønsker at komme i?

Men synes du også at det kan virke uoverskueligt at skulle skrive en god og professionel tekst om dig selv, og som efterlader et godt førstegangsindtryk til dem, der besøger din profil?

Måske synes du i det hele taget, at det kan virke uoverskueligt at komme igennem de mange informationsfelter som din profil består af?

Så er der heldigvis hjælp af hente ved at få LinkedIn ekspert Eva Sachse til at hjælpe dig med at få opdateret din profil.

Det sker gennem en-til-en sparring og rådgivning, hvor Eva gennemgår med dig, hvad der kendetegner en professionel LinkedIn profil, og hvilke elementer der skal opdateres. Dernæst hjælper Eva dig med at få formuleret tekster og opdateret alle væsentlige dele af din profil.

Opdateringen af din LinkedIn foregår normalvis på vores kontor i Kokkedal.

Alternativt kan profilopdateringen også gennemføres på dit kontor i Hovedstadsområdet. Ved kørsel udenfor Hovedstadsområdet afregnes der transportomkostninger efter statens takster tur/retur.

Endelig kan profilopdateringen foregå over telefon eller Skype efter nærmere aftale.

Vil du booke en sparringsession med Eva for at få din LinkedIn profil opdateret, så gør du det ved at klikke på linket her eller knappen med teksten “Book Eva nu”.

Du er også velkommen til at ringe til hende på telefon 61 46 93 40 eller sende hende en mail på es@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af sparringen.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til Eva, hvis du har spørgsmål eller har brug for at vide mere om hendes sparring og rådgivning.

Andre former for sparring og rådgivning

Information om hvordan du kan få det bedste ud af din profil ved at få hjælp af LinkedIn ekspert Leif Carlsen
Information om LinkedIn virksomhedsside sparringspakken