Foredrag med LinkedIn ekspert Leif Carlsen

Leif Carlsen, som er LinkedIn ekspert og social selling specialist, er en af Danmarks mest anvendte foredragsholdere når det gælder foredrag om eksempelvis LinkedIn, social selling metodikken, moderne netværk, strategisk networkning og Employee Advocacy.

Udgangspunktet for Leifs tilgang til at inspirere andre gennem sine foredrag handler om, at han brænder for at hjælpe virksomheder, organisationer og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt.

Professionelt kommer Leif med mere end 30 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE Danmark og HP. Han har stor ekspertise indenfor salg, indkøb, markedsføring, branding samt ledelse og han ved hvad der skal til for at skabe øget synlighed og resultater i en virksomhed.

Leifs kommunikationsstil er motiverende, energisk, udfordrende og uformel, og han baserer den på den mangeårige erfaring han har med sig indenfor ledelse, salg og markedsføring.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Faktaboks om social selling foredraget

Oversigt over foredrag med Leif Carlsen

LinkedIn foredrag om social selling
Information om vores LinkedIn Do's and Don'ts foredrag
Information om vores social media strategi foredrag
Information om social selling foredrag for bestyrelser med social selling ekspert Leif Carlsen
Information om vores foredrag om kombinationen af klassisk salg og social selling
Information om Employee Advocacy foredraget
Information om vores foredrag om personlig branding på LinkedIn
Information om vores foredrag "Få ny energi i netværket"

Hvor afholdes foredraget?

Foredraget afholdes normalvis på jeres adresse med mindre andet aftales. Leif afholder foredrag over alt i Danmark eller for den sags skyld også i udlandet, og naturligvis også gerne i din virksomhed. Hvad angår tidspunkt på dagen, så tilpasser det selvfølgelig således, at det passer ind i jeres planlægning.

Varighed, deltagerantal og sprog

  • Varighed: 45-90 minutter plus eventuel tid til spørgsmål/dialog
  • Deltagerantal: Der er ingen begrænsning på deltagerantal
  • Sprog: Leif afholder normalvis social selling foredraget på dansk og anvender dansksprogede slides, men han holder også meget gerne foredraget på engelsk med tilhørende engelsksprogede slides efter nærmere aftale

Vil du vide mere om foredrag med Leif?

Vil du vide mere om foredrag med Leif Carlsen, hvad det koster og hvordan han kan hjælpe dig og dit virksomhed med inspiration om hvordan I kan bruge social selling metodikken til at sælge og synliggøre jeres virksomhed med, så ring gerne til Leif på telefon 41 900 800 eller send ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk.

Ud fra denne dialog udarbejder vi et konkret forslag til et skræddersyet foredrag. Hvis der er behov for tilretninger, aftales dette i forbindelse med at vi kontakter dig og følger op. Når alt er tilrettet og vi er blevet enige om løsningen, aftales næste skridt, herunder fastlæggelse af dato, sted m.m.

Hvad siger kunderne om os?

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og vi er så heldige at kunderne også sætter ord på deres erfaringer med Social Selling Company.

Så hvis du har lyst til at læse lidt om, hvad kunderne siger om os og hvad de har fået ud af at bruge Social Selling Company som samarbejdspartner i forhold til foredrag, workshops, kurser og rådgivning, så klik her og se oversigten med vores kundereferencer.

Link til vores kundereferencer