Foredrag med LinkedIn ekspert Leif Carlsen

Leif Carlsen, som er LinkedIn ekspert og social selling specialist, er en af Danmarks mest anvendte foredragsholdere når det gælder foredrag om eksempelvis LinkedIn, social selling metodikken, moderne netværk, strategisk networkning og Employee Advocacy.

Udgangspunktet for Leifs tilgang til at inspirere andre gennem sine foredrag handler om, at han brænder for at hjælpe virksomheder, organisationer og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt.

Professionelt kommer Leif med mere end 30 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE Danmark og HP. Han har stor ekspertise indenfor salg, indkøb, markedsføring, branding samt ledelse og han ved hvad der skal til for at skabe øget synlighed og resultater i en virksomhed.

Leifs kommunikationsstil er motiverende, energisk, udfordrende og uformel, og han baserer den på den mangeårige erfaring han har med sig indenfor ledelse, salg og markedsføring.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Faktaboks om social selling foredraget

Eksempler på foredrag med Leif

Information om Social selling foredrag med LinkedIn ekspert Leif Carlsen
Information om LinkedIn Do's and Don'ts foredrag med LinkedIn ekspert Leif Carlsen
Information om social media strategi foredrag med social selling ekspert Leif Carlsen
Information om social selling foredrag for bestyrelser med social selling ekspert Leif Carlsen
Information om vores foredrag om kombinationen af klassisk salg og social selling
Information om Employee advocacy foredrag med social selling ekspert Leif Carlsen
Information om LinkedIn personlig branding foredrag med LinkedIn ekspert Leif Carlsen
Information om "Få ny energi i dit netværk" foredrag med social selling ekspert Leif Carlse

Hvor afholdes foredraget?

Uanset om du ønsker at Leif skal afholde et foredrag for jeres virksomhed eller gennemføre workshops og kursusforløb, så kommer han ud og underviser over alt i Danmark. Foredraget afholdes normalvis på jeres adresse med mindre andet aftales.

Leif og hans kollega Eva kommer såmænd også gerne til udlandet, og har allerede undervist i lande som Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien og Tjekkiet.

Så uanset om du har behov for at afholde et foredrag i Nordjylland eller gennemføre en workshop i Vestjylland og dagen efter i Østjylland, så er afstand ikke nogen udfordring, og vi dukker således gerne op på jeres adresse et sted her i landet eller udlandet.

Hvad angår tidspunkt på dagen, hvor I ønsker foredraget afholdt, så tilpasser det selvfølgelig således, at det passer ind i jeres planlægning.

Information om at vi kommer over alt i Danmark for at afholde foredrag

Varighed, deltagerantal og sprog

  • Varighed: 45-90 minutter plus eventuel tid til spørgsmål/dialog
  • Deltagerantal: Der er ingen begrænsning på deltagerantal
  • Sprog: Leif afholder normalvis social selling foredraget på dansk og anvender dansksprogede slides, men han holder også meget gerne foredraget på engelsk med tilhørende engelsksprogede slides efter nærmere aftale

Vil du vide mere om foredrag med Leif?

Vil du vide mere om foredrag med Leif Carlsen, hvad det koster og hvordan han kan hjælpe dig og dit virksomhed med inspiration om hvordan I kan bruge social selling metodikken til at sælge og synliggøre jeres virksomhed med, så ring gerne til Leif på telefon 41 900 800 eller send ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk.

Ud fra denne dialog udarbejder vi et konkret forslag til et skræddersyet foredrag. Hvis der er behov for tilretninger, aftales dette i forbindelse med at vi kontakter dig og følger op. Når alt er tilrettet og vi er blevet enige om løsningen, aftales næste skridt, herunder fastlæggelse af dato, sted m.m.

Link til vores kundereferencer

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og vi er så heldige at kunderne også sætter ord på deres erfaringer med Social Selling Company.

Så hvis du har lyst til at læse lidt om, hvad kunderne siger om os og hvad de har fået ud af at bruge Social Selling Company som samarbejdspartner i forhold til foredrag, workshops, kurser og rådgivning, så klik her og se oversigten med vores kundereferencer.