Få ny energi i netværket foredragFå ny energi i dit netværk og partnerskaber er et foredrag, som giver dig konkret inspiration, idéer og værktøjer til, hvordan du kan skabe ny energi ind i dine partnerskaber og netværk – både i den fysiske verden og via de sociale medier. Vel at mærke en ny, anderledes og langt mere proaktiv energi, som kan konverteres til langt bedre og stærkere relationer i dit nuværende netværk og partnerskaber, og som helt sikkert også til trække nye interessante relationer og ny forretning, hvis det gøres på den rigtig måde.

Måden som vi driver forretning på og arbejder sammen på, bliver i stigende omfang baseret på netværksrelationer – både i fysiske netværk, men nu om dage i høj også via social media netværk som eksempelvis LinkedIn og Twitter. Ved at forstå koblingen mellem de klassiske fysiske netværk og de nye sociale netværk, er det det muligt at øge synligheden i netværket, og blive langt mere effektiv til at arbejde med relationerne i netværket. Formålet med dette er i den sidste ende, at øge tilliden i dit netværk til dig som professionel netværker og som ekspert på dit område.
 

Indhold i dette foredrag

 • Hvorfor overhovedet arbejde med sit netværk?
 • Hvilken betydning har det, at millennials fylder mere og mere på arbejdsmarkedet og nu er en betydende faktor blandt B2B-researchers?
 • Hvad er kernen i moderne networking?
 • Hvad er ånden i moderne networking?
 • Introduktion til “Know Like Trust Buy” processen
 • Derfor skal du (også) tænke i digital networking
 • 5 konkrete tips og tricks til bedre networking

Målgruppe

Klik her for at ringe til os hvis du vil høre mere om social selling foredragetForedraget henvender sig primært til alle, som med relationssalg og professionel networking, blandt andre sælgere, key account managers, salgschefer og salgsdirektører og andre funktionschefer og ledere samt organiserede netværksgrupper. Andre medarbejdergrupper kan med fordel også deltage i foredraget med det formål at give dem inspiration til, hvordan de kan arbejde målrettet med at dyrke professionelle relationer gennem networking.
 

Udbytte ved foredraget

 • I får inspiration til, hvordan I kan arbejde på at få ny energi og fremdrift ind i jeres netværk
 • I får idéer til, hvordan I kan tænke i nye (digitale) baner når I skal arbejde med networking
 • I får konkrete tips og tricks til, hvordan I kan skabe øget værdi i jeres personlige netværk

Hvor afholdes foredraget?

Inspirationsforedraget afholdes normalvis på jeres adresse med mindre andet aftales. Vi afholder foredrag over alt i Danmark eller for den sags skyld også i udlandet, og naturligvis også gerne i din virksomhed. Hvad angår tidspunkt på dagen, så tilpasser det selvfølgelig således, at det passer ind i jeres planlægning.

 

Foredragsholder

Kort beskrivelse af Leif Carlsen, Social Selling CompanyLeif Carlsen er passioneret social selling specialist og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen til foredrag, facilitering af workshops eller i en-til-en sammenhæng. Leif kommer med mere end 25 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring.
 

Øvrige oplysninger

 • Varighed: 45-90 minutter plus eventuel tid til spørgsmål/dialog
 • Deltagerantal: Der er ingen begrænsning på deltagerantal
 • Sprog: Vi afholder normalvis “Ny energi i dit netværk” foredraget på dansk og anvender dansksprogede slides, men vi holder også meget gerne foredraget på engelsk med tilhørende engelsksprogede slides efter nærmere aftale
 • Tekniske forudsætninger: Foredragslokalet skal være udstyret med LCD-projektor med et fysisk VGA- eller HDMI-kabel (trådløse videoforbindelser som AirTame eller Barco ClickShare kan desværre ikke bruges) og flipover eller whiteboard. Der skal endvidere være adgang til internet

Vil du vide mere om foredraget?

Ja tak til mere information om social selling foredragetVil du vide mere foredraget, hvad det koster og hvordan Leif Carlsen kan hjælpe dig med at få ny energi ind i netværket, så ring gerne til Leif på telefon 41 900 800 eller send ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk.
 

Hvad siger kunderne om os?

Hvis du har lyst til at læse lidt om, hvad kunderne siger om os og hvad de har fået ud af at bruge Social Selling Company som samarbejdspartner i forhold til foredrag og workshops, så klik her og se oversigtens med vores kundereferencer.