Start en uforpligtende dialog med os: Ring 41 900 800 eller e-mail os på info@socialsellingcompany.dk x
11. oktober 2015
11 okt 2015

Gratis seminar: Sådan får du flere leads og øget salg

Gratis seminar: Sådan får du flere leads og øget salg. Social Selling Company, Blue Business og Prezentor inviterer til inspirationsseminar, hvor du får tre forskellige bud på, hvordan du kan få ny vækst i salget. Det sker torsdag, den 19. november 2015 kl. 9.00 – 11.00 og igen kl. 13.00-15.00 på Frederiksberg.

Det er til stadighed udfordrende at drive virksomhed og salgsprocessen ændrer sig hele tiden, især i takt med at verden bliver mere digitaliseret. En ting er dog ikke forandret, og det er at mennesker handler med mennesker. Relationen er fortsat helt afgørende i salg til erhvervskunder. Med nye digitale værktøjer åbnes der op for nye måder at arbejde på i marketing og salg. Sælgerne skal fødes med de mest kvalificerede leads og have værktøjer, der hjælper med at gå fra interesseret lead til salg, effektivt og professionelt.
 
 

Vi præsenterer følgende tre emner på seminarerne:

 

Få nye leads og mere forretning med social selling og LinkedIn

Social Selling CompanyKøbsprocessen er under konstant forandring og kunderne er blevet endnu mere digitale og selvhjulpne. 77 procent søger selv efter produkter eller services på LinkedIn, og den gennemsnitlige kunde tager nu mellem 60 og op til 90 procent af rejsen selv i.f.t. deres købsproces. Det betyder, at du som leverandør må bruge nye metoder på at blive fundet af kunderne. Hør om de mange nye forretningsmæssige muligheder ved at udnytte social selling, content marketing og LinkedIn i jeres salgs- og marketing indsatser.
Med Leif Carlsen, Social Selling Company
 

Marketing Automation er nøglen til effektiv lead generation

Blue BusinessLær hvordan du kan optimere din pipeline og sikre din virksomhed vækst på toplinjen med marketing automation og content marketing. Uanset om du fokuserer på mersalg, website optimering, eller få dine prospects bedre kvalificeret er marketing automation et effektivt tool. Blue Business gennemgår de megatrends, der har betydet at systematisk lead generation er kommet højt på agendaen hos mange B2B virksomheder. Cases fra FLSmidth og HMK Bilcon dokumenterer effekten og den indsigt alle kan opnå med marketing automation.
Med Morten Kornerup, Blue Business
 

Gør sælgerne endnu skarpere med Prezentor

PrezentorB2B sælgeren arbejder i dag meget traditionelt. Med Prezentor får salgsafdelingen et værktøj, der kan ændre deres måde at arbejde på, så de både blive bedre og mere produktive. Prezentor er et præsentations- og salgstool, som sælgeren dels bruger i selve mødet og dels til at sende præsentationer ud før et møde og som follow up. Det hjælper med at kvalificere kunder og styrke solutions-selling. Samtidig har marketingafdelingen fuld brand-kontrol.
Med Morten Junge, Prezentor
 
Med dig hjem fra seminaret får du en masse inspiration og konkrete metoder til hvordan du kan komme videre med at arbejde anderledes og bruge nye digitale marketing og salgstools i din virksomhed. Du får desuden lejlighed til at diskutere dine ideer og udfordringer med indlægsholderne efter seminaret.
 

Program om formiddagen:

Kl. 8.45 – 9.00: Registrering, networking, kaffe og croissant
Kl. 9.00 – 9.40: Indlæg fra Social Selling Company
Kl. 9.40 – 10.20: Indlæg fra Blue Business
Kl. 10.20 – 11.00: Indlæg fra Prezentor

Program efter frokost:

Kl. 12.45 – 13.00: Registrering, networking, kaffe og kage
Kl. 13.00 – 13.40: Indlæg fra Social Selling Company
Kl. 13.40 – 14.20: Indlæg fra Blue Business
Kl. 14.20 – 15.00: Indlæg fra Prezentor

Der vil være mulighed for at netværke efterfølgende.
 

Tilmelding:

Klik her for at sende mail med tilmelding til seminaret. Husk at angive om du vil deltage om formiddagen eller efter frokost.
 

Praktiske oplysninger:

Målgruppe: Arrangementet henvender sig primært til personer med B2B salgs- og/eller marketingansvar.

Arrangementet afholdes hos La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg C. La Oficina ligger kun 5 minutters gang fra Forum metrostation og der er mulighed for parkering i området omkring Suomisvej.

Det er et begrænset antal pladser på seminaret, og vi registrerer tilmeldinger ud fra først til mølle princippet.

Det er gratis at deltage i arrangementet.
 
De venligste hilsner

Social Selling Company, Blue Business og Prezentor
 

Sharing is caring. Del gerne dette blogindlæg på de sociale medier :-)

Tags: , , , , , , , , , , , ,
0 Svar

Efterlad en Kommentar

Ønsker du at deltage i diskussionen?
er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright 2013-2017 Social Selling Company