Hvad kendetegner en professionel og appellerende LinkedIn profil? Hvordan uploader du dit CV til din profil? Hvilke informationer kan en headhunter se om dig på LinkedIn, når han eller hun søger efter kandidater til en ledig stilling? Og hvad er Do’s and Don’ts på LinkedIn når du bruger platformen til at søge job med?

Det vil headhunter Flemming Lund og LinkedIn ekspert Leif Carlsen svare på i denne serie af spørgsmål/svar webinar, hvor størstedelen af tiden vil blive brugt på at svare på spørgsmål fra deltagerne.

Webinarserien afholdes hver måned med et nyt tema, og på den måde kan du få løbende inspiration og viden omkring en række forskellige emner.

Derefter er der sådan set dømt “fri leg”, hvor deltagerne får mulighed for både at stille spørgsmål til temaet, men også til alt muligt andet, der relaterer sig til jobsøgning, headhunting og LinkedIn.

Temaer og “sendeplan”

Jobsøgningswebinar: Nyuddannet - Sådanfår du oversat din uddannelse til noget virksomhederne kan forstå
Jobsøgningwebinar: Sådan uddanner du dit netværk til at holde øje med jobmuligheder for dig

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Webinaret tager en times tid, og der er afsat masser af tid undervejs til at svare på spørgsmål. Vi bliver dog ved med at besvare spørgsmål indtil at vi har besvaret alle, men selve hovedprogrammet stopper efter en time.

Ja, webinaret bliver optaget og deltagerne får efterfølgende tilsendt link til en replay video.

Du skal dog have deltaget i webinaret, og have været logget på ind via det fremsendte tilmeldingslink, for at du automatisk får tilsendt link til replay videoen.

Hvis datoen ikke passer dig, så kig forbi vores YouTube kanal dagen efter webinaret.

Her kan du se en replay video af hele webinaret og alle tidligere afholdte webinarer.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i webinaret, kan du dagen efter se en replay video af webinaret på vores YouTube kanal.

På YouTube kanalen kan du også se eller gense replay videoer af alle tidligere afholdte webinarer.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Dine webinarværter

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken og LinkedIn som omdrejningspunkt.

Du kan finde mere information i Leifs biografi her på websitet.

Her finder du information om headhunter Flemming Lund, Lund HRFlemming Lund er stifter og ejer af Lund HR, der arbejder med headhunting og rekruttering. Igennem 19 år har han været en del af ledelsen i større og mindre virksomheder. Flemming kender derfor til betydningen af at have det rigtige hold omkring sig og den værdi, der skabes ved at have en sammentømret organisation. Disse erfaringer er omdrejningspunktet, når Flemming hjælper virksomheder med at finde frem til de bedst mulige kandidater.

Andre gratis webinarer