Åbent LinkedIn kursus: Sådan sælger du ved hjælp af LinkedIn

Hver måned afholder vi åbne LinkedIn kurser med maksimalt 6 deltagere pr. hold. Her kan du kan lære hvordan du bruger LinkedIn og social selling metodikken til at sælge og markedsføre dig selv og din virksomhed med.

Vi har lavet et kursusformat, hvor du mellem kl. 9.00 og 16.00 kommer til at lære om de forskellige elementer i social selling metodikken og hvordan du bruger det på LinkedIn.

Det kommer til at foregå gennem konkret hands-on træning i, hvordan du kan bruge LinkedIn og social selling i dine daglige salgs- og markedsføringsindsatser uanset om du er selvstændig, en del af en større organisation eller jobsøgende.

Det betyder at du kommer til at sidde med din bærbare computer og arbejde på og med din LinkedIn profil. Dermed får du håndgribelig viden og inspiration, og samtidigt får du afprøvet social selling metodikken i praksis i løbet af kursusdagen.

Information om vores åbne LinkedIn kursus hvor du lære at sælge med LinkedIn

Vores åbne LinkedIn kurser afholdes hver måned året rundt.

Du finder de aktuelle datoer nedenfor:

  • Torsdag, den 4. juli kl. 9.00-16.00 (klik her for at booke)
  • Torsdag, den 25. juli kl. 9.00-16.00 (klik her for at booke)
  • Torsdag, den 22. august kl. 9.00-16.00 (klik her for at booke)
  • Torsdag, den 19. september kl. 9.00-16.00 (klik her for at booke)
  • Onsdag, den 23. oktober kl. 9.00-16.00 (klik her for at booke)
  • Torsdag, den 14. november kl. 9.00-16.00 (klik her for at booke)
  • Torsdag, den 5. december kl. 9.00-16.00 (klik her for at booke)

Kurset bliver afholdt hos Social Selling Company, Brønsholmvej 26, 2980 Kokkedal

Der er gratis parkering umiddelbart udenfor vores kontor.

Du kan finde vej til vores kontor i denne kørselsvejledning.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig kurset via vores NemTilmeld tilmeldingsside i linket her eller ved at klikke på “Ja tak. Jeg vil gerne tilmeldes” knappen.

Ændring af hvem der er tilmeldt: Du kan ændre i navnet på den person, der skal deltage helt frem til 24 timer før afholdelse af kurset. Så hvis du bliver forhindret i at deltage, bliver syg eller på anden måde ikke kan deltage, kan en anden således få glæde af tilmeldingen.

Annullering af tilmelding: Du kan annullere din tilmelding og få det fulde beløb retur frem til og med 14 dage inden afholdelse af kurset. Det eneste du skal gøre er at følge linket som du fik tilsendt i forbindelse med din tilmelding. Tilbagebetaling sker normalvis i løbet af 1-3 hverdage.

Leif Carlsen er passioneret LinkedIn ekspert og social selling specialist, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen til foredrag, facilitering af workshops eller i en-til-en sammenhæng. Leif kommer med mere end 25 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Om Leif Carlsen fra Social Selling Company

Eva Sachse kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft. Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn. Hun brænder for at hjælpe virksomheder med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding. Eva er kendt for en stærk sans for forretningsudvikling, rådgivning, projektstyring og utraditionelle løsninger.

Du kan læse mere om Eva ved at klikke her.

Billede af Eva Sachse fra Social Selling Company

Din personlige LinkedIn profil: Når du møder op til kurset skal du have oprettet en LinkedIn profil. For at hjælpe dig på vej til at få en professionel og appellerende profil, kan du med fordel gennemgå vores gratis LinkedIn profil kursus som du finder i linket lige her.

Udstyr: Du skal medbringe din egen bærbare computer således, at du under kurset kan arbejde på LinkedIn. Du kan vælge at bruge en iPad eller anden tablet, men erfaringsmæssigt vil du få mest ud af kurset ved at medbringe en rigtig bærbar computer. Husk også at medbringe opladeren til din computer/tablet således, at du har strøm nok til hele dagen :-)

Software på din computer: Vi kommer til at arbejde med skabeloner i Word- og Excel-format så det er en fordel, hvis du har Office pakken installeret på din computer.

Sprog: Vi afholder workshoppen på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Andre lignende kurser

Information om GoLearn e-learning kurset i brugen af social selling metodikken på LinkedIn
Information om vores LinkedIn kursus: Sådan skaber og poster du indhold på LinkedIn