LinkedIn Do’s and Don’ts foredrag

Hvad må du og hvad må du ikke gøre på LinkedIn? Findes der en slags do’s and don’t, altså en form for LinkedIn best practice eller en guideline?

Der er helt sikkert mange meninger om, hvad der er rigtigt og forkert at gøre på LinkedIn. Gennem vores arbejde med mere end 200 virksomheder, der bruger LinkedIn professionelt, har vi indsamlet en lang række erfaringer, og gennem dette har vi opbygget en slags LinkedIn best practice, som vi taler om i foredraget.

Indholdsfortegnelse:

Faktaboks om LinkedIn do's and don'ts foredraget

Leif Carlsen er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen, til facilitering af workshops, i en-til-en sammenhæng eller i forbindelse med foredrag. Leif kommer med mere end 25 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Om Leif Carlsen, Social Selling Company

Vil du vide mere om LinkedIn foredraget, hvad det koster og hvordan vi kan hjælpe dig og dit salgsteam med at bruge social selling metodikken til at sælge og markedsføre med, så ring gerne til Eva Sachse på telefon 61 46 93 40 eller send hende en mail på es@socialsellingcompany.dk.

Ud fra denne dialog udarbejder vi et konkret forslag til et skræddersyet foredrag. Hvis der er behov for tilretninger, aftales dette i forbindelse med at vi kontakter dig og følger op. Når alt er tilrettet og vi er blevet enige om løsningen, aftales næste skridt, herunder fastlæggelse af dato, sted m.m.

Andre lignende foredrag

Information om vores LinkedIn foredrag: Sådan sælger du med social selling
Information om vores LinkedIn foredrag: Social selling for bestyrelser