LinkedIn Do’s and Don’ts foredrag

Hvad må du og hvad må du ikke gøre på LinkedIn? Kan du poste billeder af dit nyfødte barn på LinkedIn? Må du sælge på LinkedIn og lave opslag med salgsbudskaber og tilbud? Er det okay at bruge humor i indlæg eller kommentarer? Kan du tillade dig at downloade dine LinkedIn kontakter og begynde at markedsføre din virksomhed overfor dem på Facebook?

Der er helt sikkert mange meninger om, hvad der er rigtigt og forkert at gøre på LinkedIn, som er verdens største professionelle sociale medie, og i Social Selling Company har vi bestemt også en mening om det :-)

Gennem vores arbejde med mere end 200 virksomheder, der bruger LinkedIn i professionel sammenhæng, har vi indsamlet en lang række konkrete erfaringer.

Disse erfaringer er omdrejningspunktet for LinkedIn Do’s and Don’ts inspirationsforedrag, og indeholder blandt andet også en slags LinkedIn best practice, som skal hjælpe medarbejderne med retningslinjer og guidelines for hvad de kan gøre på LinkedIn og hvad de bør afholde sig fra at gøre.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

LinkedIn Do’s and Don’ts foredraget henvender sig primært til virksomheder og organisationer, der gerne vil hjælpe deres medarbejdere med at blive bedre til at navigere rundt på LinkedIn, og på den måde undgå åbenlyse fælder.

Samtidigt får deltagerne inspiration til hvad de kan gøre for at skabe værdifulde relationer og bidrage til en konstruktiv tone i debatter på LinkedIn.

I bund og grund kan alle medarbejdergrupper, der er tilstede på LinkedIn, med fordel deltage i inspirationsforedraget med det formål at give dem inspiration til, hvordan de kan bruge LinkedIn til at arbejde med synliggørelse af eksempelvis virksomhedens budskaber fra LinkedIn virksomhedssiden og personlig branding overfor deres netværk.

Et foredrag har en typisk varighed på 45-90 minutter plus eventuel tid til spørgsmål/dialog.

Vi aftaler selvfølgelig den præcise varighed forud for afholdelsen af foredraget.

Uanset om du ønsker at vi skal afholde et foredrag, en workshop eller et kursusforløb for jeres virksomhed, så kommer vi ud og underviser over alt i Danmark. Normalvis gør vi det på jeres adresse med mindre andet aftales.

Vi kommer såmænd også gerne til udlandet, og har allerede undervist i lande som Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien og Tjekkiet.

Så uanset om du har behov for at afholde et foredrag på Falster eller gennemføre en workshop i Vestjylland og dagen efter i Østjylland, så er afstand ikke nogen udfordring, og vi dukker således gerne op på jeres adresse et sted her i landet eller udlandet.

Hvad angår tidspunkt på dagen for afholdelse af arrangementet, så tilpasser vi det selvfølgelig således, at det passer ind i jeres planlægning.

Der er ingen begrænsning på deltagerantal.

Vi afholder normalvis LinkedIn Do’s and Don’ts inspirationsforedraget på dansk og anvender dansksprogede slides, men vi holder også meget gerne foredraget på engelsk med tilhørende engelsksprogede slides efter nærmere aftale.

Foredragslokalet skal være udstyret med en lysstærk LCD-projektor eller passende storskærm, som skal kunne tilgås via et fysisk VGA- eller HDMI-kabel. Klik her for flere detaljer om tekniske krav og forudsætninger.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt.

Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling metodikken, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller face-to-face sparring.

Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Leif kommer med mere end 30 års erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Vil du vide mere om LinkedIn Do’s & Don’ts foredraget, hvad det koster og hvordan vi kan hjælpe dig og virksomhed med at bruge Linkedin til at få øget jeres synlighed med, så ring gerne til Leif på telefon 41 900 800 eller sende ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk.

Ud fra denne dialog udarbejder vi et konkret forslag til et skræddersyet foredrag. Hvis der er behov for tilretninger, aftales dette i forbindelse med at vi kontakter dig og følger op. Når alt er tilrettet og vi er blevet enige om løsningen, aftales næste skridt, herunder fastlæggelse af dato, sted m.m.