LinkedIn foredrag: Social selling inspirationsforedrag for bestyrelser

LinkedIn foredrag: Social selling inspirationsforedrag for bestyrelser | Købsprocessen som vi kender den ændrer sig markant i takt med, at beslutningstagerne i dag er blevet så digitale og selvstændige, at de i snit håndterer 60 % af købsbeslutningen selv. Disse forandringer stiller også nye krav til både bestyrelser og direktioner.

For at give dig, der sidder en i en bestyrelse inspiration og indsigt om social selling metodikken, har vi udviklet et foredrag som har til formål at inspirere bestyrelser eller bestyrelsesnetværk – både på overordnet basis, men også i forhold til, hvordan I kan gå taktisk til opgaven med at synliggøre virksomhedens i jeres kunders digitale kunderejse.

Dette foredrag har til formål at give inspiration til hvordan en bestyrelse kan bistå direktionen med den strategiske retning i forhold til brugen af social selling og sociale medier.

Indholdsfortegnelse:

Faktaboks om social selling foredraget for bestyrelser

Leif Carlsen er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen, til facilitering af workshops, i en-til-en sammenhæng eller i forbindelse med foredrag. Leif kommer med mere end 25 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Om Leif Carlsen, Social Selling Company

Vil du vide mere om social selling foredraget, hvad det koster og hvordan vi kan hjælpe dig og dit salgsteam med at bruge social selling metodikken til at sælge og markedsføre med, så ring gerne til Eva Sachse på telefon 61 46 93 40 eller send hende en mail på es@socialsellingcompany.dk.

Ud fra denne dialog udarbejder vi et konkret forslag til et skræddersyet foredrag. Hvis der er behov for tilretninger, aftales dette i forbindelse med at vi kontakter dig og følger op. Når alt er tilrettet og vi er blevet enige om løsningen, aftales næste skridt, herunder fastlæggelse af dato, sted m.m.

Andre lignende foredrag

Information om vores LinkedIn foredrag: Sådan sælger du med social selling
Information om inspirationsforedraget "Få ny energi ind i dit netværk"