Her finder du information om vores åbne LinkedIn skriveworkshop13. januar 2022KL. 10.00-16.00

LinkedIn skriveworkshop i Birkerød

LINKEDIN SKRIVEWORKSHOP: Synes du at det kan være svært at få skrevet interessante og relevante indlæg til din LinkedIn profil eller jeres virksomhedsside? Så er denne hands-on skriveworkshop lige noget for dig!

Skriveworkshoppen skal hjælpe dig med at sætte retning for din kommunikation på LinkedIn, og hjælpe dig igang med at få skrevet konkrete indlæg.

Det betyder at du kommer til at sidde med din bærbare computer og arbejde med at skabe konkrete indlæg, der kan blive postet på din LinkedIn profil eller jeres virksomhedsside.

Som en del af skriveworkshoppen, kommer vi til at lave brainstormingøvelser med henblik på at få idéer til indhold og overskrifter.

Vi kommer også til at gennemgå de forskellige indholdsformater, der findes på LinkedIn således, at du kan vælge det indholdsformat, der passer bedst til det budskab du vil ud med.

Du vil også få træning i, hvordan du opbygger et indlæg rent teknisk set i forhold til tekstmængde, tagging, hashtags, brug af visuelle elementer m.m.

Sidst, men ikke mindst, kommer du til at sidde og skrive på dine egne indlæg.

Det hele foregår i en uformel stemning med fokus på inspiration og læring.

LinkedIn skriveworkshoppen afholdes på vores kontor i Birkerød.

Dato: Skriveworkshoppen afholdes torsdag, den 13. januar 2022 kl. 10.00 til 16.00.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig via linket her eller ved at klikke på bestillingsknappen nedenfor.

Betaling: Du har mulighed for at betale med VISA eller Mastercard i forbindelse med din bestilling.

Klik her for at booke din plads på LinkedIn skriveworkshoppen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

LinkedIn kurset henvender sig til dig, der gerne vil blive bedre til at skabe relevant og engagerende indhold til enten din personlige LinkedIn profil eller en virksomhedsside, og derigennem øge synligheden for dig som person eller din virksomhed.

Du har således et ønske om at lære at bruge LinkedIn til eksempelvis at:

  • blive set af dit netværk og netværkets netværk
  • sætte særlig fokus på områder, der er vigtige for dig eller din virksomhed
  • skabe synlighed omkring din professionelle rolle
  • udstille din eller virksomhedens ekspertise og viden
  • opbygge tillid i dit netværk på LinkedIn

For at sikre høj kvalitet i undervisningen, har vi valgt at begrænse antallet af deltagere til at være maksimalt 5 personer pr. hold.

Kurset starter kl. 9.00 og slutter kl. 15.00.

Når du møder op til kurset skal du have oprettet en LinkedIn profil. For at hjælpe dig på vej til at få en professionel og appellerende profil, kan du med fordel gennemgå vores gratis LinkedIn profil kursus, som du finder i linket lige her.

Du skal medbringe din egen bærbare computer således, at du under kurset kan arbejde på LinkedIn.

Du kan vælge at bruge en iPad eller anden tablet, men erfaringsmæssigt vil du få mest ud af kurset ved at medbringe en rigtig bærbar computer.

Husk også at medbringe oplader således, at du har strøm nok til hele dagen :-)

Med hensyn til installeret software, så kommer vi til at arbejde med skabeloner i Word- og Excel-format så det er en fordel, hvis du har Office pakken installeret på din computer.

Vi afholder kurset på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft. Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn. Hun brænder for at hjælpe virksomheder og individer med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Du kan finde vej til vores kontor i denne kørselsvejledning.

Der er gratis parkering umiddelbart udenfor vores kontor.

Information om sparring med LinkedIn ekspert Eva Sachse
close

Abonnér på vores LinkedIn nyhedsbrev.

Vi lover, at vi ikke kommer til at spamme dig. Vi sender nemlig kun nyhedsbrev en gang om måneden :-)

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.