Åbent kursus: Sådan skriver og poster du indhold til LinkedIn

Dette er et åbent LinkedIn kursus, hvor du kan du lære hvordan du skaber og poster indhold til LinkedIn med henblik på at øge din synlighed og tilstedeværelse på verdens største professionelle sociale medie.

Vi har lavet et hands-on orienteret kursusformat, hvor du mellem kl. 10.00 og 16.00 kommer til at lære om hvordan du kan skabe værdifuldt og engagerende indhold.

Det betyder at du kommer til at sidde med din bærbare computer og arbejde med at skabe konkrete indlæg, der kan blive postet på din LinkedIn profil.

Dernæst kommer vi også til at lave brainstormingøvelser med henblik på at få idéer til indhold og overskrifter, definition af relevante hashtags og sidst, men ikke mindst, komme igang med at skrive konkrete indlæg.

Det hele foregår i en uformel stemning med fokus på inspiration og læring.

11dage02timer15minutter07sekunder

Hvis en af ovenstående datoer ikke passer ind i din planlægning, så kontakt os for at høre om muligheden for at finde en anden kursusdato til dig.

Her finder du prisen på vores åbne LinkedIn heldagskursus

Prisen er kun 3.495 ekskl. moms (kr. 4.368,75 inklusive moms) pr. deltager.

Morgenmad, frokost, drikkevarer, kaffe, te samt kage er inkluderet i prisen.

Alle kursusmaterialer er inkluderet i prisen lige som du også får adgang til de anvendte Word og Excel skabeloner.

Du har fri support i 12 måneder efter afholdelse af kurset. Det betyder at du kan ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til LinkedIn eller social selling metodikken.

Du kan ændre hvem der er tilmeldt helt frem til 24 timer før afholdelse af kurset, så hvis du bliver forhindret i at deltage kan en anden således få glæde af tilmeldingen.

Du kan annullere din tilmelding op til 14 dage inden afholdelse af kurset og få det fulde beløb retur. Tilbagebetaling sker normalvis i løbet af 1-3 hverdage.

Du får tilsendt et kursusbevis, når du har gennemført kurset.

Eva Sachse er LinkedIn ekspert og social selling specialist, som brænder for at hjælpe virksomheder med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding.

Du kan læse mere om Eva ved at klikke her.

Information om hvordan du finder vej til os

Du kan finde vej til vores kontor i denne kørselsvejledning.

Der er gratis parkering umiddelbart udenfor vores kontor.

Din personlige LinkedIn profil: Når du møder op til kurset skal du have oprettet en LinkedIn profil. For at hjælpe dig på vej til at få en professionel og appellerende profil, kan du med fordel gennemgå vores gratis LinkedIn profil kursus, som du finder i linket lige her.

Udstyr: Du skal medbringe din egen bærbare computer således, at du under kurset kan arbejde på LinkedIn. Du kan vælge at bruge en iPad eller anden tablet, men erfaringsmæssigt vil du få mest ud af kurset ved at medbringe en rigtig bærbar computer. Husk også at medbringe oplader således, at du har strøm nok til hele dagen :-)

Software på din computer: Vi kommer til at arbejde med skabeloner i Word- og Excel-format så det er en fordel, hvis du har Office pakken installeret på din computer.

Sprog: Vi afholder kurset på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.