Åbent LinkedIn kursus: Sådan bruger du LinkedIn professionelt

Hver måned afholder vi åbne LinkedIn kurser med maksimalt 6 deltagere pr. hold således, at der også er tid til at gå i dybden med at lære dig hvordan du bruger LinkedIn og social selling metodikken til at sælge og markedsføre dig selv og din virksomhed med.

Vi har lavet et kursusformat, hvor du mellem kl. 10.00 og 16.00 kommer til at lære om de forskellige elementer i social selling metodikken og hvordan du bruger det på LinkedIn.

Det kommer til at foregå gennem konkret hands-on træning i, hvordan du kan bruge LinkedIn og social selling i dine daglige salgs- og markedsføringsindsatser uanset om du er selvstændig, en del af en større organisation eller jobsøgende.

Det betyder at du kommer til at sidde med din bærbare computer og arbejde på og med din LinkedIn profil. Dermed får du håndgribelig viden og inspiration, og samtidigt får du afprøvet social selling metodikken i praksis i løbet af kursusdagen.

Det hele foregår i en uformel stemning med fokus på inspiration, vidensdeling og læring.

LinkedIn kursus: Sådan bruger du LinkedIn professionelt

Vores åbne LinkedIn kurser afholdes hver måned året rundt.

Du finder de aktuelle datoer nedenfor:

 • JANUAR: Torsdag, den 23. januar 2020 kl. 10.00-16.00 (klik her for at booke)
 • FEBRUAR: Torsdag, den 20. februar 2020 kl. 10.00-16.00 (klik her for at booke)
 • MARTS: Torsdag, den 19. marts 2020 kl. 10.00-16.00 (klik her for at booke)
 • APRIL: Torsdag, den 23. april 2020 kl. 10.00-16.00 (klik her for at booke)
 • MAJ: Torsdag, den 14. maj 2020 kl. 10.00-16.00 (klik her for at booke)
 • JUNI: Torsdag, den 18. juni 2020 kl. 10.00-16.00 (klik her for at booke)
 • JULI: Torsdag, den 9. juli 2020 kl. 10.00-16.00 (klik her for at booke)
 • AUGUST: Torsdag, den 27. august 2020 kl. 10.00-16.00 (klik her for at booke)
 • SEPTEMBER: Torsdag, den 24. september 2020 kl. 10.00-16.00 (klik her for at booke)
 • OKTOBER: Torsdag, den 22. oktober 2020 kl. 10.00-16.00 (klik her for at booke)
 • NOVEMBER: Torsdag, den 19. november 2020 kl. 10.00-16.00 (klik her for at booke)
 • DECEMBER: Torsdag, den 3. december 2020 kl. 10.00-16.00 (klik her for at booke)
12dage05timer14minutter37sekunder

“Jeg har været til et super lærerigt og interessant kursus om social selling. Jeg har igennem dette kursus øget min viden indenfor social selling metodikken og hvordan denne anvendes i praksis. Leif er skarp og går til kernen. Og så har han en enestående evne til at fastholde lytternes opmærksomhed og gøre tilhørerne optaget af det, han taler om. Ønsker du at øge din viden indenfor social selling vil jeg helt klart anbefale Leif. Tak for et fantastisk lærerigt kursus”.

Wasim Traboulsi, Area Export Manager, Buk-Auto Denmark

Din instruktør er Leif Carlsen som er LinkedIn ekspert og social selling specialist. Han lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt.

Leif er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen, til facilitering af workshops, i en-til-en sammenhæng eller i forbindelse med foredrag.

Leif kommer med mere end 25 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Din social selling ekspert Leif Carlsen

Kurset bliver afholdt hos Social Selling Company, Brønsholmvej 26, 2980 Kokkedal

Der er gratis parkering umiddelbart udenfor vores kontor.

Du kan finde vej til vores kontor i denne kørselsvejledning.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig kurset via vores NemTilmeld tilmeldingsside i linket her eller ved at klikke på “Ja tak. Jeg vil gerne tilmeldes” knappen.

Ændring af hvem der er tilmeldt: Du kan ændre i navnet på den person, der skal deltage helt frem til 24 timer før afholdelse af kurset. Så hvis du bliver forhindret i at deltage, bliver syg eller på anden måde ikke kan deltage, kan en anden således få glæde af tilmeldingen.

Annullering af tilmelding: Du kan annullere din tilmelding og få det fulde beløb retur frem til og med 14 dage inden afholdelse af kurset. Det eneste du skal gøre er at følge linket som du fik tilsendt i forbindelse med din tilmelding. Tilbagebetaling sker normalvis i løbet af 1-3 hverdage.

Din personlige LinkedIn profil: Når du møder op til kurset skal du have oprettet en LinkedIn profil. For at hjælpe dig på vej til at få en professionel og appellerende profil, kan du med fordel gennemgå vores gratis LinkedIn profil kursus som du finder i linket lige her.

Udstyr: Du skal medbringe din egen bærbare computer således, at du under kurset kan arbejde på LinkedIn. Du kan vælge at bruge en iPad eller anden tablet, men erfaringsmæssigt vil du få mest ud af kurset ved at medbringe en rigtig bærbar computer. Husk også at medbringe opladeren til din computer/tablet således, at du har strøm nok til hele dagen :-)

Software på din computer: Vi kommer til at arbejde med skabeloner i Word- og Excel-format så det er en fordel, hvis du har Office pakken installeret på din computer.

Sprog: Vi afholder workshoppen på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Andre lignende kurser

Information om GoLearn e-learning kurset i brugen af social selling metodikken på LinkedIn
Information om vores LinkedIn kursus: Sådan skaber og poster du indhold på LinkedIn