Åbent LinkedIn kursus: Sådan bruger du LinkedIn professionelt

Dette er et åbent LinkedIn kursus med maksimalt 6 deltagere pr. hold med fokus på inspiration, læring kvalitet og fordybelse. Dermed er der også tid til at gå i dybden med at lære dig hvordan du bruger LinkedIn og social selling metodikken til at øge din synlighed på LinkedIn, udstille din ekspertise og faglighed og til i det hele taget at at sælge og markedsføre dig selv og din virksomhed med.

Vi har lavet et hands-on orienteret kursusformat, hvor du mellem kl. 10.00 og 16.00 kommer til at lære om de forskellige elementer i social selling metodikken, og hvordan du helt konkret bruger det i dine daglige salgs- og markedsføringsindsatser på LinkedIn uanset, om du er sælger eller på anden måde har en kundevendt rolle, er selvstændig eller er jobsøgende.

Det hele foregår i en uformel stemning, og hvor er rig mulighed for at stille spørgsmål.

6dage22timer23minutter00sekunder
Øget synliggørelse i markedet gennem social selling

Øg din synlighed

Udstil din ekspertise på LinkedIn

Udstil din ekspertise

Du kan bruge LinkedIn til at dyrke og udvide dit professionelle netværk

Udvid dit netværk

  • Opnå øget kundeloyalitet via social selling
  • Sådan opnår du øget salg via social selling

Skab værdifulde relationer

Prisen er kun 3.495 ekskl. moms (kr. 4.368,75 inklusive moms) pr. deltager.

Morgenmad, frokost, drikkevarer, kaffe, te samt kage er inkluderet i prisen.

Alle kursusmaterialer er inkluderet i prisen lige som du også får adgang til de anvendte Word og Excel skabeloner.

Du har fri support i 12 måneder efter afholdelse af kurset. Det betyder at du kan ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til LinkedIn eller social selling metodikken.

Her finder du prisen på vores åbne LinkedIn heldagskursus

Du kan ændre hvem der er tilmeldt helt frem til 24 timer før afholdelse af kurset, så hvis du bliver forhindret i at deltage kan en anden således få glæde af tilmeldingen.

Du kan annullere din tilmelding op til 14 dage inden afholdelse af kurset og få det fulde beløb retur. Tilbagebetaling sker normalvis i løbet af 1-3 hverdage.

Din instruktør er Leif Carlsen, som er LinkedIn ekspert og social selling specialist. Han lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Information om hvordan du finder vej til os

Du kan finde vej til vores kontor i denne kørselsvejledning.

Der er gratis parkering umiddelbart udenfor vores kontor.

Din personlige LinkedIn profil: Når du møder op til kurset skal du have oprettet en LinkedIn profil. For at hjælpe dig på vej til at få en professionel og appellerende profil, kan du med fordel gennemgå vores gratis LinkedIn profil kursus som du finder i linket lige her.

Udstyr: Du skal medbringe din egen bærbare computer således, at du under kurset kan arbejde på LinkedIn. Du kan vælge at bruge en iPad eller anden tablet, men erfaringsmæssigt vil du få mest ud af kurset ved at medbringe en rigtig bærbar computer. Husk også at medbringe oplader således, at du har strøm nok til hele dagen :-)

Software på din computer: Vi kommer til at arbejde med skabeloner i Word- og Excel-format så det er en fordel, hvis du har Office pakken installeret på din computer.

Sprog: Vi afholder kurset på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Du er måske også interesseret i…