LinkedIn kursus: Sådan skriver og poster du indhold til LinkedIn

Dette LinkedIn indholdskursus har til formål at træne deltagerne i, hvordan de kan skabe, skrive og poste indhold til LinkedIn med henblik på at udstille ekspertise og skabe øget synlighed i deres netværk på LinkedIn.

Alle vores virksomhedskurser er skræddersyede, hvilket betyder at vi tilpasser kursusdagen til at matche de behov og ønsker I har. Det kan blandt andet ske ved at vi går adgang til materialer og eksempler fra jeres hverdag med henblik på at gøre undervisningen mere relevant og involverende.

LinkedIn indholdskurset foregår gennem konkret hands-on træning i, hvordan I blandt andet kan få idéer til indhold, definition af relevante hashtags og efterfølgende skrive de konkrete indlæg.

Det betyder at I kommer til at sidde med jeres bærbare computere og arbejde med at skabe og skrive indlæg, der kan blive postet på jeres LinkedIn profiler. Dermed får I håndgribelig viden og inspiration, og samtidigt får I konverteret teori til praksis i løbet af kursusdagen.

Leif Carlsen er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen, til facilitering af workshops, i en-til-en sammenhæng eller i forbindelse med foredrag. Leif kommer med mere end 25 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Om Leif Carlsen, Social Selling Company

Eva Sachse er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft. Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn. Hun brænder for at hjælpe virksomheder med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding. Eva er kendt for en stærk sans for forretningsudvikling, rådgivning, projektstyring og utraditionelle løsninger.

Du kan læse mere om Eva ved at klikke her.

Eva Sachse, Social Selling Company