LinkedIn Q&A: Stil spørgsmål og få svar live

Har du et eller flere spørgsmål til LinkedIn? Det kan eksempelvis være, hvornår det er bedst at poste på LinkedIn? Hvordan virker algoritmen? Virker video bedre end billeder i opslag? Skal jeg slå Creator Mode til eller er det en dårlig idé? Er Sales Navigator pengene værd?

En gang i kvartalet kan du stille alle de spørgsmål du vil, når vi afholder live Q&A (“Questions & Answers”) i vores LinkedIn PRO Community via et Zoom videomøde.

Normalvis er det kun vores PRO-medlemmer, der kan deltage i disse sessioner, men hver tredje måned kan du også deltage. Der holder vi nemlig åbent hus for alle 😊

Du kan også “bare” være med på en lytter og høre de forskellige spørgsmål og svar. Det er der helt sikkert god læring i 👌🏻

Formatet er helt uformelt og vi lover at gøre vores bedste for at svare på dine spørgsmål.

Her finder du link til replay video af seneste udgave af LinkedIn live Q&A sessionen med LinkedIn eksperterne Eva Sachse og Leif Carlsen

Dato for webinaret

Tilmelding

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Din værter

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert, social selling specialist og medstifter af Social Selling Company. Hun har en stor viden og praktisk erfaring med specielt LinkedIn, skabelse af indhold og hvordan man opbygger og driver en LinkedIn virksomhedsside. Eva brænder for at hjælpe individer og virksomheder med at udstille deres ekspertise og tiltrække kunder gennem blandt andet øget synlighed på LinkedIn. Endvidere er hun medstifter af LinkedIn PRO Community.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, som hjælper virksomheder og individer med at bruge LinkedIn kommercielt set. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på LinkedIn Talkshowet, som er Danmarks første podcast med særlig fokus på social selling og LinkedIn. Desuden er han medstifter af Danmarks første dedikerede LinkedIn Community.

Ofte stillede spørgsmål

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at svare tilbage på den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. Så sørger vi for at du bliver frameldt.

Nej, det kan du desværre ikke, men du kan annullere din oprindelige tilmelding, og derefter lave en ny tilmelding på den person, der skal deltage istedet.

LinkedIn Q&A-sessionen tager en times tid afhængig af, hvor mange spørgsmål der er.

Ja, webinaret bliver optaget. Når det er afholdt, sender vi et link til en replay video til alle tilmeldte.

Ja, det kan du sagtens, hvis du tilmelder dig, selv om du ikke kan deltage på selve dagen. På den måde får du automatisk tilsendt en mail med link til replay video, når webinaret er afholdt.

Vi afholder LinkedIn Q&A’en på dansk.