LinkedIn virksomhedsside sparringspakke

En LinkedIn virksomhedsside (også kendt som en “Page” eller ”Company Page”) er din virksomheds “sendemast” på LinkedIn, og kan bruges som en effektiv måde at kommunikere til både nuværende kunder og potentielle nye kunder, samarbejdspartnere samt ikke mindst jeres medarbejder og nye talenter.

På virksomhedssiden kan I poste indlæg som kan indeholde tekst (op til 1.300 tegn inklusive mellemrum, links og hashtags), links til eksempelvis jeres website, billeder (op til 9 billeder i et indlæg), video (op til 10 minutters spilletid hvis der er tale om såkaldte “native video” eller links til YouTube videoer) eller dokumenter (PDF-, PowerPoint- eller Word-format).

Der er således masser af tekniske og formatmæssige muligheder for at kommunikere jeres budskaber til jeres målgrupper via en LinkedIn virksomhedsside.

Idéen med denne sparringspakke er at hjælpe jer med konkret sparring i forhold til hvordan I kan udnytte disse muligheder i forhold til jeres virksomheder, og de budskaber om I ønsker at få kommunikeret.

Under virksomhedsside sparringen gennemgår vores kollega Eva blandt andet følgende elementer:

  • Opbygning af virksomhedsside (hvis I ikke har en side allerede)
  • Hvordan fungerer en virksomhedsside i praksis?
  • Hvilke administrationsmuligheder har du?
  • Brug af hashtags på en virksomhedsside
  • Hvilke typer indhold kan I poste på siden?
  • Hvilke formater er bedst at bruge på siden?
  • Hvad kendetegner et godt virksomhedssideopslag?
  • Hvilke statistikmuligheder har I adgang til?
  • Hvordan kan I integrere virksomhedssiden i øvrig markedsføring?
Information om LinkedIn virksomhedsside sparringspakke
Information om LinkedIn virksomhedsside sparringspakke

Eva Sachse er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft.

Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn, og skabelsen af relevant og værdiskabende indhold for hendes kunder. Hun brænder for at hjælpe virksomheder med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding.

Eva er kendt for en stærk sans for forretningsudvikling, rådgivning, sparring, projektstyring og utraditionelle løsninger.

Du kan læse mere om Eva ved at klikke her.

Vil du booke en LinkedIn virksomhedsside sparringsession med Eva, så gør du det ved at ringe til hende på telefon 61 46 93 40 eller sende hende en mail på es@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af sparringen.

Du er også velkommen til at ringe eller skrive til Eva, hvis du har spørgsmål eller har brug for at vide mere om hendes sparring og rådgivning.