LinkedIn virksomhedsside workshop

En LinkedIn virksomhedsside (også kendt som en “Page” eller ”Company Page”) er din virksomheds “digitale sendemast” på LinkedIn, og kan bruges som en effektiv måde at kommunikere til både nuværende kunder og potentielle nye kunder, samarbejdspartnere samt ikke mindst jeres nuværende og kommende medarbejdere.

På virksomhedssiden kan I poste indlæg som kan indeholde tekst (op til 1.300 tegn inklusive mellemrum, links og hashtags), links til eksempelvis jeres website, billeder (op til 9 billeder i et indlæg), video (op til 10 minutters spilletid, hvis der er tale om såkaldte “native video” eller links til YouTube eller Vimeo videoer) samt dokumenter i form af PDF-, PowerPoint- eller Word-format.

Der er således masser af tekniske og formatmæssige muligheder for at kommunikere jeres budskaber til jeres målgrupper via en LinkedIn virksomhedsside.

Idéen med denne workshop er at hjælpe jer med konkret sparring i forhold til hvordan I kan udnytte disse muligheder i forhold til jeres virksomhed, og de budskaber om I ønsker at få kommunikeret.

Information om LinkedIn virksomhedsside sparringspakke

Her finder du information om MobilePay betalingslink for Social Selling CompanyBetaling sker når du booker med enten kreditkort eller via MobilePay senest dagen før afholdelse af workshoppen med Eva.

Hvis du foretrækker at betale med MobilePay kan du bruge dette betalingslinks eller klikke på MobilePay billedet.

Det er også muligt at få tilsendt en faktura og betale via bankoverførsel.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft.

Hun brænder for at hjælpe virksomheder og deres medarbejdere med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding.

Du kan læse mere om Eva ved at klikke her.

Du kan også booke Eva ved at ringe til hende på telefon 61 46 93 40 eller send hende en e-mail på es@socialsellingcompany.dk.

Hvis du vil blive bedre til at bruge LinkedIn