Om Casper Pedersen, Social Selling Company

Casper Pedersen er digitalt indfødt og den yngste i flokken hos Social Selling Company. Han bruger mange timer på de sociale medier, og ved altid, hvad der rører sig. Casper har et særligt talent for at gøre sin kommunikation original og autentisk – uanset om det er på scenen eller i maskinrummet.

Hans viden og erfaring benyttes til at rådgive og hjælpe virksomheder med opnå øget synlighed gennem social selling og content marketing. Casper har erfaring fra den private, offentlige og frivillige sektorer, hvilket giver ham en fordel i at forstå forskellige kommunikative problemstillinger og løse dem.

Det bedste for Casper er, når hans viden kan gøre en forskel for andre. Derfor bruger han meget tid på at holde sig opdateret, så han hele tiden kan hjælpe alle vores kunder.

Casper er også medvært på Social Selling Radio podcasten, som du kan lytte til på Apple Podcasts, Spotify, Stitcher (Android) eller SoundCloud.

 

Caspers kontaktoplysninger:

Mobiltelefon: (+45) 50 85 85 90
E-mail: cp@socialsellingcompany.dk
 

Connect med Casper på LinkedIn

Her kan du oprette forbindelse til Casper Pedersen på LinkedInHvis du ønsker at connecte med Casper eller følge ham på LinkedIn, finder du hans profil via linket her.
 

Hils på Caspers kolleger

Eva Sachse, Social Selling Company
Om Leif Carlsen, Social Selling Company