Om Casper Pedersen

Om Casper Pedersen, Social Selling Company

Jeg hedder Casper Pedersen, er digitalt indfødt og den yngste i flokken hos Social Selling Company. Jeg bruger mange timer på de sociale medier, og gør mit yderster for at holde mig ajour med hvad der rører sig indenfor vores felt. I min hverdag bruger jeg mange kræfter på at gøre kommunikation original og autentisk – uanset om det er på scenen eller i maskinrummet.

Min viden og erfaring bruger jeg til at rådgive og hjælpe virksomheder med opnå øget synlighed gennem social selling og content marketing.

Jeg har erfaring fra den private, offentlige og frivillige sektorer, hvilket giver mig en fordel i at forstå forskellige kommunikative problemstillinger og løse dem.

Personligt føler jeg at jeg er en succes, når min viden, rådgivning og hjælp kan gøre en forskel for andre. Derfor bruger jeg meget tid på at holde mig opdateret, så jeg løbende kan hjælpe alle vores kunder.

Mine kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller på anden måde ønsker dialog, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående mobiltelefon eller e-mail.

Mobiltelefon: (+45) 50 85 85 90

E-mail: cp@socialsellingcompany.dk

Besøgsadresse: Brønsholmvej 26, 2980 Kokkedal (klik her for at vise vej)

Telefonnummer til Casper Pedersen fra Social Selling Company
Information om hvordan du kan sende en e-mail til Casper Pedersen

Du kan også høre mig på podcast

Jeg er også medvært på Social Selling Radio podcasten, som du kan lytte til på Apple Podcasts, Spotify, Stitcher (Android) eller SoundCloud.

Connect med mig på LinkedIn

Hvis du ønsker at connecte med mig eller følge mig på LinkedIn, finder du min profil via linket her.

Jeg poster typisk 2-3 gange om ugen og jeg er endnu flittigere når det gælder om at kommentere, svare på spørgsmål og i det hele taget være aktivt tilstede på LinkedIn.

Du kan også finde på Twitter, hvor jeg også er aktiv i forhold til social selling, content marketing og sociale medier i det hele taget. Du finder min Twitter profil via linket her.

Klik her for at oprette forbindelse på LinkedIn
Klik her for at besøge min profil på Twitter

De venligste hilsner

De venligste hilsner

Hils på mine kolleger

Eva Sachse, Social Selling Company