Start en uforpligtende dialog med os: Ring 41 900 800 eller e-mail os på info@socialsellingcompany.dk x

Om Social Selling Company

 

Hvem står bag Social Selling Company?

Information om Social Selling CompanySocial Selling Company blev stiftet af Leif Carlsen og Eva Sachse i 2014 på baggrund af et ønske om at hjælpe virksomheder med at skabe værdifulde relationer gennem deres netværk på sociale medier via social selling og content marketing tankegangen.

Sidenhen er Casper Pedersen kommet til som associeret partner. Endvidere har Social Selling Company også fået et søsterselskab i form af Content Marketing Company, der hjælper virksomheder med skabe værdifulde relationer og tiltrække kunder ved hjælp af godt og engagerende indhold.

Interessen for social selling kommer sig af, at den traditionelle købs- og salgsproces er under stor forandring og mange oplever, at kold canvas ikke længere har tilstrækkelig effekt. Derfor bygger Social Selling Company bro mellem den gamle salgsproces og den nye verden, hvor den tillid mennesker har skabt til hinanden via de social medier kan bruges til at skabe bedre salgsresultater i virksomheder, hvis den bruges rigtigt.

Eva, Leif og Casper brænder for at skabe gode og stærke kundeoplevelser, og arbejder med stor ekspertviden indenfor sociale medier, social selling, netværksopbygning og content marketing. De hjælper virksomheder og deres medarbejdere med inspiration og hands-on træning i social selling, opdatering af LinkedIn profiler samt skabelsen af indhold af høj kvalitet.
 

Lidt om Evas baggrund

Klik her for pressefotos af Eva SachseEva kommer med en solid baggrund fra både logistik og it-branchen. Eva er social selling specialist og LinkedIn ekspert med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn og content marketing. Hun brænder for at hjælpe virksomheder med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier.

12 år hos Microsoft har givet Eva et stort internationalt netværk, samtidigt med, at hun er kendt for en stærk sans for forretningsudvikling, rådgivning og utraditionelle løsninger. Du kan finde mere information om Eva på hendes LinkedIn profil ved at klikke her.

Du kan også høre Eva tale om social selling ved at lytte til vores Social Selling Radio podcast i episode nr. 4 om “Hvad er social selling og content marketing?” og episode 21 omhandlende “Sådan undgår du at uddø som sælger“, i episode 42 om “10 typiske social selling spørgsmål og svar“. Eva deltager endvidere i Social Selling Radio episode 52, 53, 54 og 57.
 

Lidt om Leifs baggrund

Klik her for pressefotos af Leif CarlsenLeif er passioneret social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder, organisationer og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en dygtig formidler af social selling og content marketing budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen til foredrag, facilitering af workshops og kurser, sparring omkring social selling strategier eller i en-til-en sammenhæng.

Leif kommer med mere end 30 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE Danmark, HP og har stor ekspertise indenfor salg, indkøb, markedsføring, branding samt ledelse og ved hvad der skal til for at skabe øget salg i en virksomhed. Du kan finde mere information om Leif på hans LinkedIn profil ved at klikke her.

Leif er endvidere fast vært på vores Social Selling Radio podcast, som du kan lytte til på Apple Podcasts, Stitcher (Android) eller SoundCloud. Alle episoder kan endvidere afspilles via vores blogafsnit.

Leif har også deltaget i følgende podcasts:

Leif har også været bidragsyder til “Help Marketing Bogen” i afsnittet omkring organisk social media og social selling. Han har også skrevet indhold om LinkedIn til e-bogen “What the f*** skal vi gøre i 2018“. Endvidere har Leif bidraget til bogen “Onlineevangelisterne“, som indeholder 100 konkrete tips til at sælge mere online, og er baseret på input fra 100 danske online og social media eksperter.
 

Lidt om Caspers baggrund

Klik her for pressefotos af Casper PedersenCasper er digitalt indfødt og den yngste i flokken hos Social Selling Company. Han bruger mange timer på de sociale medier, og ved altid, hvad der rører sig. Casper har et særligt talent for at gøre sin kommunikation original og autentisk – uanset om det er på scenen eller i maskinrummet.

Hans viden og erfaring benyttes til at rådgive og hjælpe virksomheder med opnå øget synlighed gennem social selling og content marketing. Casper har erfaring fra den private, offentlige og frivillige sektorer, hvilket giver ham en fordel i at forstå forskellige kommunikative problemstillinger og løse dem. Det bedste for Casper er, når hans viden kan gøre en forskel for andre. Derfor bruger han meget tid på at holde sig opdateret, så han hele tiden kan hjælpe alle vores kunder.

Du kan finde mere information om Casper på hans LinkedIn profil ved at klikke her. Casper er også medvært på Content Marketing Radio og Social Selling Radio podcastene, som du kan lytte til på Apple Podcasts, Stitcher (Android) eller SoundCloud.
 

Vil du vide mere?

Lad os vide, hvis du ønsker at høre mere om Social Selling Company, og hvordan vi kan hjælpe dig med at implementere social selling i din virksomheds salgs- og markedsføringsprocesser.

De venligste hilsner
Social Selling Company

Eva Sachse, Leif Carlsen og Casper Pedersen
 

Praktiske oplysninger

CVR-nummer: 25 47 14 82
Besøgsadresse: Brønsholmvej 26, 2980 Kokkedal
Telefon: 41 900 800
Bankforbindelse: Jyske Bank, Birkerød afdeling
Indbetalinger: Indbetalinger til Social Selling Company kan foretages på kontonr. 5028 0001309752. Angiv gerne fakturanummer.
 

Pressefotos


 
Hvis du har brug for pressefotos, altså højtopløselige udgaver af billeder af Social Selling Company teamet eller nogle af vores modeller, finder du dem i linket her. Husk venligst at kreditere Social Selling Company i følgetekster.
 

Forbehold omkring brug af billeder og video fra egne arrangementer

Social Selling Company bruger løbende billeder og video fra egne arrangementer og aktiviteter i trykte og digitale medier. Gennem billeder og video fortæller vi de gode historier fra vores netværk, vi deler viden og informerer om arrangementer og aktiviteter.

Offentliggørelsen af billeder på internettet af genkendelige personer er omfattet af reglerne i Persondataloven.

Datatilsynet skelner mellem to typer af billeder:

Situationsbilleder har til formål at vise en aktivitet eller situation. For eksempel deltagere til et seminar eller et netværksarrangement. Situationsbilleder kan normalt offentliggøres uden samtykke fra personerne på billedet. Dette gælder dog ikke, hvis en person kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket, for eksempel når billedet bliver anvendt til markedsføring.

Portrætbilleder har til formål at vise en eller flere personer, ikke situationen eller aktiviteten. For eksempel en oplægsholder ved et arrangement. Som hovedregel kræver det samtykke at offentliggøre et portrætbillede.

Social Selling Company offentliggør kun harmløse billeder af personer. Det afgørende kriterium for offentliggørelsen er, at afbildede personer ikke med rimelighed må kunne føle sig udstillet, udnyttet eller krænket ud fra en normal betragtning.

Deltagere ved Social Selling Companys arrangementer giver ved tilmelding tilladelse til, at Social Selling Company må offentliggøre billeder og video fra arrangementet, hvor de er på. Det oplyses ved tilmeldingen, at man som deltager giver samtykke til at Social Selling Company må bruge billeder fra arrangementet. Ønsker en deltager et offentliggjort billede fjernet, hvor vedkommende er på, kan der rettes henvendelse til Social Selling Company, og billedet vil blive fjernet fra internettet i det omfang det er muligt.

Oplægsholdere ved Social Selling Companys arrangementer giver samtykke til at billeder og video, hvor de er på må offentliggøres sammen med deres navn, titel og organisation. Samtykket kan til en hver tid tilbagekaldes ved henvendelse til Social Selling Company.
 

Persondatapolitik

Hos Social Selling Company har vi en officielt formuleret persondatapolitik som du finder i linket her.
 

© Copyright 2013-2019 Social Selling Company