Hvem står bag Social Selling Company?

Information om Social Selling CompanySocial Selling Company blev stiftet af Leif Carlsen og Eva Sachse i 2014 på baggrund af et ønske om at hjælpe virksomheder med at skabe værdifulde relationer gennem deres netværk på sociale medier via social selling og content marketing tankegangen.

Sidenhen er Casper Pedersen kommet til som associeret partner. Endvidere har Social Selling Company også fået et søsterselskab i form af Content Marketing Company, der hjælper virksomheder med skabe værdifulde relationer og tiltrække kunder ved hjælp af godt og engagerende indhold.

Interessen for social selling kommer sig af, at den traditionelle købs- og salgsproces er under stor forandring og mange oplever, at kold canvas ikke længere har tilstrækkelig effekt. Derfor bygger Social Selling Company bro mellem den gamle salgsproces og den nye verden, hvor den tillid mennesker har skabt til hinanden via de social medier kan bruges til at skabe bedre salgsresultater i virksomheder, hvis den bruges rigtigt.

Eva, Leif og Casper brænder for at skabe gode og stærke kundeoplevelser, og arbejder med stor ekspertviden indenfor sociale medier, social selling, netværksopbygning og content marketing. De hjælper virksomheder og deres medarbejdere med inspiration og hands-on træning i social selling, opdatering af LinkedIn profiler samt skabelsen af indhold af høj kvalitet.

Eva Sachse, Social Selling Company

Lidt om Evas baggrund

Eva kommer med en solid baggrund fra både logistik og it-branchen. Eva er social selling specialist og LinkedIn ekspert med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn og content marketing. Hun brænder for at hjælpe virksomheder med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier.

12 år hos Microsoft har givet Eva et stort internationalt netværk, samtidigt med, at hun er kendt for en stærk sans for forretningsudvikling, rådgivning og utraditionelle løsninger.

Du kan finde mere information om Eva på hendes LinkedIn profil ved at klikke her.

Du kan også høre Eva tale om social selling metodikken ved at lytte til Social Selling Radio podcasten, hvor Eva har deltaget i følgende episoder:

Om Leif Carlsen, Social Selling Company

Lidt om Leifs baggrund

Leif er passioneret social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder, organisationer og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en dygtig formidler af social selling og content marketing budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen til foredrag, facilitering af workshops og kurser, sparring omkring social selling strategier eller i en-til-en sammenhæng.

Leif kommer med mere end 30 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE Danmark, HP og har stor ekspertise indenfor salg, indkøb, markedsføring, branding samt ledelse og ved hvad der skal til for at skabe øget salg i en virksomhed.

Du kan finde mere information om Leif på hans LinkedIn profil ved at klikke her.

Leif er endvidere fast vært på vores Social Selling Radio podcast, som du kan lytte til på Apple Podcasts, Stitcher (Android) eller SoundCloud. Alle episoder kan endvidere afspilles via vores blogafsnit.

Leif har også deltaget i følgende podcasts:

Leif har også været bidragsyder til “Help Marketing Bogen” i afsnittet omkring organisk social media og social selling. Han har også skrevet indhold om LinkedIn til e-bogen “What the f*** skal vi gøre i 2018“. Endvidere har Leif bidraget til bogen “Onlineevangelisterne“, som indeholder 100 konkrete tips til at sælge mere online, og er baseret på input fra 100 danske online og social media eksperter.
 

Om Casper Pedersen, Social Selling Company

Lidt om Caspers baggrund

Casper er digitalt indfødt og den yngste i flokken hos Social Selling Company. Han bruger mange timer på de sociale medier, og ved altid, hvad der rører sig. Casper har et særligt talent for at gøre sin kommunikation original og autentisk – uanset om det er på scenen eller i maskinrummet.

Hans viden og erfaring benyttes til at rådgive og hjælpe virksomheder med opnå øget synlighed gennem social selling og content marketing. Casper har erfaring fra den private, offentlige og frivillige sektorer, hvilket giver ham en fordel i at forstå forskellige kommunikative problemstillinger og løse dem. Det bedste for Casper er, når hans viden kan gøre en forskel for andre. Derfor bruger han meget tid på at holde sig opdateret, så han hele tiden kan hjælpe alle vores kunder.

Du kan finde mere information om Casper på hans LinkedIn profil ved at klikke her.

Casper er også medvært på Social Selling Radio podcasten, som du kan lytte til på Apple Podcasts, Stitcher (Android) eller SoundCloud.
 

Vil du vide mere?

Lad os vide, hvis du ønsker at høre mere om Social Selling Company, og hvordan vi kan hjælpe dig med at implementere social selling i din virksomheds salgs- og markedsføringsprocesser.

De venligste hilsner

Casper Pedersen, Eva Sachse og Leif Carlsen
 

Praktiske oplysninger

Besøgsadresse: Brønsholmvej 26, 2980 Kokkedal
E-mail adresse: info@socialsellingcompany.dk
Telefon: 61 46 93 40
CVR-nummer: 25 47 14 82
Bankforbindelse: Jyske Bank, Birkerød afdeling
Indbetalinger: Indbetalinger til Social Selling Company kan foretages på kontonr. 5028 0001309752. Angiv gerne fakturanummer.
 

Forbehold omkring brug af billeder og video fra egne arrangementer

I forbindelse med at vi løbende bruger billeder og video fra egne arrangementer og aktiviteter i trykte og digitale medier, har vi udarbejdet et forhold omkring brug af sådanne billeder og videoer.

Du finder dette forbehold i linket her.
 

Persondatapolitik

Hos Social Selling Company har vi en officielt formuleret persondatapolitik som du finder i linket her.