Historien bag Social Selling Company

Social Selling Company blev stiftet af Leif Carlsen og Eva Sachse i 2014 på baggrund af et ønske om at hjælpe virksomheder med at skabe værdifulde relationer gennem deres netværk på sociale medier via social selling og content marketing tankegangen.

Sidenhen er Casper Pedersen kommet til som associeret partner. Endvidere har Social Selling Company også fået et søsterselskab i form af Content Marketing Company, der hjælper virksomheder med skabe værdifulde relationer og tiltrække kunder ved hjælp af godt og engagerende indhold.

Eva Sachse, Social Selling Company

Eva Sachse

Om Leif Carlsen, Social Selling Company

Leif Carlsen

Om Casper Pedersen, Social Selling Company

Casper Pedersen

Interessen for social selling kommer sig af, at den traditionelle købs- og salgsproces er under stor forandring og mange oplever, at kold canvas ikke længere har tilstrækkelig effekt. Derfor bygger Social Selling Company bro mellem den gamle salgsproces og den nye verden, hvor den tillid mennesker har skabt til hinanden via de social medier kan bruges til at skabe bedre salgsresultater i virksomheder, hvis den bruges rigtigt.

Eva, Leif og Casper brænder for at skabe gode og stærke kundeoplevelser, og arbejder med stor ekspertviden indenfor sociale medier, social selling, netværksopbygning og content marketing. De hjælper virksomheder og deres medarbejdere med inspiration og hands-on træning i social selling, opdatering af LinkedIn profiler samt skabelsen af indhold af høj kvalitet.

Hos Social Selling Company ønsker vi ikke at få en ordre.

Vi ønsker at få en kunde og en langvarig relation.

Det tror vi på, at vi kan gøre gennem godt og solidt håndværk, en forståelse for kundernes forretning, og at vi som personer brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe og udvikle forretning i deres netværk.

Teamet

Information om Casper Pedersen fra Social Selling Company
Information om Eva Sachse fra Social Selling Company
Information om Leif Carlsen fra Social Selling Company