Om vores sparring og rådgivning

Vi hjælper virksomheder og individer med at skabe mere forretning gennem deres sociale netværk ved at inspirere og dele viden, hjælpe dem med at indarbejde nye metoder og vaner samt sikre eksekvering på det operationelle plan – både individuelt og i forhold til teams.

Vi gør det eksempelvis gennem rådgivning om strategi, inspirationsforedrag, workshops og coaching indenfor social business, social selling og content marketing. Endvidere hjælper vi også virksomheder med at få udarbejdet og distribueret content.

Mennesker handler med menneskerDet er blevet mere udfordrende at drive virksomhed, og konkurrencen er således hårdere end nogensinde før. Samtidigt er der kommet en enorm fokus på pris, da det utroligt nemt at google sig frem til prisniveauet på stort set et hvilken som helst produkt, hvilket sætter indtjeningen under pres. Mange brancher oplever samtidigt at gennemsnitspriserne falder på grund af den teknologiske udvikling. Dermed skal der hentes flere nye kunder ombord, og der skal helst sælges mere til eksisterende kunder.

Heldigvis er der noget som ikke har forandret sig: Mennesker handler med mennesker.

Stærke relationer og et godt netværk har således aldrig været vigtigere end nu, og specielt hvis du arbejder med erhvervskunder eller offentlige kunder. I en verden, hvor mange produkter virker identiske for kunderne og ofte stort set koster det samme, er det “manden” og virksomheden, der gør forskellen.

Social Selling Company hjælper virksomheder, organisationer og indvidier med at få boostet relationer og skabt nye forretningsmuligheder gennem netværket. Det kan ske gennem eksempelvis træning i brugen af LinkedIn som relations- og salgsværktøj eller konkret budskabstræning i forbindelse med salgsaktiviteter, netværkmøder, messer eller lignende.
 

Ram plet med LinkedIn og få både stærkere relationer og øget salg!

De fleste mennesker opfatter det erhvervsorienterede sociale netværk LinkedIn som stedet, hvor man skal have registreret sit CV med henblik på øge synligheden overfor rekrutteringsvirksomheder og fremtidige arbejdsgivere.

Du skal blandt andet brug blogs til at komme tilbage i den indledende del af kundernes købsprocesHvad mange ikke ved er, at LinkedIn er et utroligt fantastisk relationsværktøj og derfor også et meget stærkt salgsværktøj. Med LinkedIn er det muligt at dyrke og udvikle eksisterende relationer samtidigt med at du bruger værktøjet til at opsøge nye kunder.

Social Selling Company har stor ekspertise i at hjælpe virksomheder og individer med at udvikle en konkret LinkedIn strategi og arbejde med content marketing for at skabe en ekspertrolle i markedet. Social Selling Company hjælper også med at få implementeret strategien og træne relevante medarbejdere i, hvordan de får det optimale ud af LinkedIn.

LinkedIn er i høj grad et hverdagsværktøj. Metodikkerne er derfor baseret på, at arbejdet skal foregå på et praktisk og operationelt niveau for at sikre, at I får konkrete resultater ud af LinkedIn som relations- og salgsværktøj.

Social Selling Company tilbyder også workshops og foredrag i brugen af LinkedIn med henblik på at træne såvel enkeltstående personer som hele teams. Det kan foregå enten i form af en-til-en træning, på åbne kurser eller i forbindelse med skræddersyede uddannelsesforløb.

Kontakt os på telefon 61 46 93 40 eller send os en e-mail til info@socialsellingcompany.dk for at starte en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at få konkrete resultater ud af at bruge LinkedIn og social selling metodikken.