Her finder du information om online kurset "Sådan sælger du på LinkedIn med social selling metodikken"

Sådan sælger du på LinkedIn med social selling metodikken

SÅDAN SÆLGER DU PÅ LINKEDIN: Live online LinkedIn videokursus, hvor du lærer, hvordan du kan sælge på LinkedIn ved hjælp af social selling metodikken.

Kursusformatet er hands-on orienteret, hvor du mellem kl. 10.00 og 16.00 kommer til at lære om de forskellige elementer i social selling metodikken, og hvordan du helt konkret bruger det i dine daglige salgs- og markedsføringsindsatser på LinkedIn.

Dit udbytte ved at deltage i kurset er, at du får inspiration, viden og indsigt i, hvordan du kan bruge social selling til dels at komme tilbage i den indledende del af dine kunders købsproces, og dels etablere nye relationer, der over tid kan konverteres til kunder.

Du bliver undervist i, hvordan at du kan arbejde med opsøge nye potentielle kunder via push social selling aktiviteter, både med gratisudgaven af LinkedIn og Premium-produktet LinkedIn Sales Navigator. Du bliver også trænet i, hvordan du kan tiltrække nye kunder via inbound social selling aktiviteter som eksempelvis publicering af indlæg og artikler.

Det hele foregår i en uformel stemning, og hvor der er rig mulighed for at stille spørgsmål.

Social selling salgskurset afholdes hver måned som live videokursus via Zoom. Hvis du foretrækker fysisk videoundervisning, afholdes kurset også på vores kontor i Birkerød.

Hvis en af de anførte datoer ikke passer ind i din planlægning, så kontakt os for at høre om muligheden for at finde en anden kursusdato til dig.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

LinkedIn kurset henvender sig til dig, der arbejder med B2B-relationssalg, og gerne vil dygtiggøre dig i den såkaldte social selling metode.

Du har et ønske om at lære at bruge LinkedIn til eksempelvis at:

  • komme i kontakt med potentielle kunder
  • udbygge dit professionelle netværk på LinkedIn
  • skabe synlighed omkring din professionelle rolle
  • udstille din ekspertise og viden
  • skabe nye dialoger
  • opbygge tillid i dit netværk på LinkedIn

Online udgaven af kurset er det som vi kalder for et individuelt kursus.

Du vil således være den eneste deltager på online kurset med mindre, at du vælger at tage en eller flere kolleger med.

Ved tilmelding af 2 eller flere personer fra samme virksomhed er prisen kr. 3.995 (kr. 4.993,75 inklusive moms) pr. deltager ved en samlet faktura. I så fald bedes du ringe til Leif Carlsen på telefon 41 900 800 eller sende ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere.

Ja, du kan annullere din tilmelding op til 14 dage inden afholdelse af kurset og få det fulde beløb retur ved at sende en mail til os.

Tilbagebetaling sker i løbet af 1-3 hverdage efter at vi har modtaget din annullering.

Ja, du kan ændre hvem der er tilmeldt helt frem til 24 timer før afholdelse af kurset, så hvis du bliver forhindret i at deltage kan en anden således få glæde af tilmeldingen.

Kurset starter kl. 10.00 og slutter kl. 16.00.

Vi holder typisk en pause om formiddagen, en halv times frokostpause og 1-2 pauser om eftermiddagen.

Når du møder op til kurset skal du have oprettet en LinkedIn profil. For at hjælpe dig på vej til at få en professionel og appellerende profil, kan du med fordel gennemgå vores gratis LinkedIn profil kursus, som du finder i linket lige her.

Vi afholder som udgangspunktet kurset på dansk, men det kan også afvikles på engelsk efter aftale.

Jeg har været til et super lærerigt og interessant kursus om social selling. Jeg har igennem dette kursus øget min viden indenfor social selling metodikken og hvordan denne anvendes i praksis.


Leif er skarp og går til kernen. Og så har han en enestående evne til at fastholde lytternes opmærksomhed og gøre tilhørerne optaget af det, han taler om. Ønsker du at øge din viden indenfor social selling vil jeg helt klart anbefale Leif.


Tak for et fantastisk lærerigt kursus.

Wasim Traboulsi

Wasim TraboulsiArea Export Manager - Buk-Auto Denmark

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

For mere information kig forbi Leif Carlsens biografi her på websitet.

Information om at vi bruger Zoom platformen til vores online kursusOnline kurset bliver afholdt via Zoom videoplatformen.

Vi har valgt Zoom fordi at denne platform, efter vores mening, tilbyder høj streamingkvalitet af både video og lyd samtidigt med at den er nem at bruge for deltagerne.

Det er gratis for dig at bruge Zoom, og kræver blot at du registrerer dig som bruger hos Zoom og downloader og installerer deres videosoftware på din Windows eller Mac computer.

Husk at du også skal have et webcam installeret for at kunne deltage i online kurset – enten i form af et indbygget webcam i din computerskærm eller bærbare computer eller ved at du har et eksternt webcam monteret på din skærm.

Vi sørger for at online kurset bliver optaget således, at du efterfølgende kan gense det.

Når du har booket din plads på online kurset, får du automatisk tilsendt et unikt link til Zoom videomødet.

Information om vores online LinkedIn kursus: "Sådan bruger du LinkedIn professionelt"
close

Abonnér på vores LinkedIn nyhedsbrev.

Vi lover, at vi ikke kommer til at spamme dig. Vi sender nemlig kun nyhedsbrev en gang om måneden :-)

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.