Online LinkedIn kursus: Sådan øger du din synlighed på LinkedIn

ONLINE LINKEDIN KURSUS: Dette er et online LinkedIn kursus med fokus på inspiration, læring, kvalitet og fordybelse. Dermed er der også tid til at gå i dybden med at lære dig, hvordan du bruger LinkedIn og social selling metodikken til at øge din synlighed på LinkedIn, udstille din ekspertise og faglighed og til i det hele taget at sælge og markedsføre dig selv og din virksomhed med.

Vi har lavet et hands-on orienteret kursusformat, hvor du mellem kl. 10.00 og 16.00 kommer til at lære om, hvordan LinkedIn fungerer, eksempelvis i forhold til hvordan du kan udvide dit netværk på en effektiv og professionel måde. Vi kommer også til undervise dig i, hvordan du poster på LinkedIn og gennemgår alle de forskellige indholdsformater, der findes på LinkedIn.

Det hele foregår i en uformel stemning, og hvor der er rig mulighed for at stille spørgsmål.

Online LinkedIn kurset afholdes flere gange hver måned.

Hvis du foretrækker et fysisk kursus, hvor vi mødes, afholdes kurset også på vores kontor i Birkerød flere gange hver måned.

Prisen er kun kr. 4.495 ekskl. moms (kr. 5.618,75 inklusive moms) pr. deltager.

Ved tilmelding af 2 eller flere personer fra samme virksomhed er prisen kr. 3.995 (kr. 4.993,75 inklusive moms) pr. deltager ved en samlet faktura. I så fald bedes du ringe til Leif Carlsen på telefon 41 900 800 eller sende ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere.

Alle kursusmaterialer er inkluderet i prisen lige som at du også får adgang til de anvendte Word og Excel skabeloner.

Du har fri support i 3 måneder efter afholdelse af kurset. Det betyder, at du kan ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til LinkedIn eller social selling metodikken.

Finder finder du kursusdatoer for online LinkedIn kurset og kan booke din personlige plads

Hvis en af de anførte datoer ikke passer ind i din planlægning, så kontakt os for at høre om muligheden for at finde en anden kursusdato til dig.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

LinkedIn kurset henvender sig til dig, der gerne vil blive bedre til at bruge LinkedIn i en professionel sammenhæng.

Du har et ønske om at lære at bruge LinkedIn til eksempelvis at:

  • skabe synlighed omkring din professionelle rolle.
  • udstille din ekspertise og viden.
  • opbygge tillid i dit netværk på LinkedIn.
  • udbygge dit professionelle netværk på LinkedIn.

Det kan også handle om at du er blevet jobsøgende, og i den sammenhæng ønsker at bruge LinkedIn til at sælge dig selv med, og derigennem finde frem til et nyt job.

Online udgaven af kurset er det som vi kalder for et individuelt kursus.

Du vil således være den eneste deltager på online kurset med mindre, at du vælger at tage en eller flere kolleger med.

Ved tilmelding af 2 eller flere personer fra samme virksomhed er prisen kr. 3.995 (kr. 4.993,75 inklusive moms) pr. deltager ved en samlet faktura. I så fald bedes du ringe til Leif Carlsen på telefon 41 900 800 eller sende ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere.

Ja, du kan annullere din tilmelding op til 14 dage inden afholdelse af kurset og få det fulde beløb retur ved at sende en mail til os.

Tilbagebetaling sker i løbet af 1-3 hverdage efter at vi har modtaget din annullering.

Ja, du kan ændre hvem der er tilmeldt helt frem til 24 timer før afholdelse af kurset, så hvis du bliver forhindret i at deltage kan en anden således få glæde af tilmeldingen.

Kurset starter kl. 10.00 og slutter kl. 16.00.

Vi holder typisk en pause om formiddagen, en halv times frokostpause og 1-2 pauser om eftermiddagen.

Når du møder op til kurset skal du have oprettet en LinkedIn profil. For at hjælpe dig på vej til at få en professionel og appellerende profil, kan du med fordel gennemgå vores gratis LinkedIn profil kursus, som du finder i linket lige her.

Vi afholder kurset på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Jeg har været til 1:1 LinkedIn kursus hos Leif, hvilket var en virkelig god og lærerig oplevelse! Leif er super god til at sætte sig ind i virksomhedens behov og hvordan vi bedst muligt kan bruge LinkedIn som platform.

Jeg fik nogle helt konkrete værktøjer til, hvordan vi kan bruge både vores company page, men også vores personlige LinkedIn profiler. Derudover fik jeg tilsendt en masse materiale efter kurset, som jeg helt bestemt kan drage nytte af.

Jeg kan kun anbefale Social Selling Company, hvis man ønsker at blive klogere på LinkedIn. Du kommer til at gå derfra med et helt nyt syn på, hvordan LinkedIn kan bruges.

Julie Lund Terkelsen

Julie Lund TerkelsenContent & Kommunikation - Help Forsikring

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

For mere information kig forbi Leif Carlsens biografi her på websitet.

Information om at vi bruger Zoom platformen til vores online kursusOnline kurset bliver afholdt via Zoom videoplatformen.

Vi har valgt Zoom fordi at denne platform, efter vores mening, tilbyder høj streamingkvalitet af både video og lyd samtidigt med at den er nem at bruge for deltagerne.

Det er gratis for dig at bruge Zoom, og kræver blot at du registrerer dig som bruger hos Zoom og downloader og installerer deres videosoftware på din Windows eller Mac computer.

Husk at du også skal have et webcam installeret for at kunne deltage i online kurset – enten i form af et indbygget webcam i din computerskærm eller bærbare computer eller ved at du har et eksternt webcam monteret på din skærm.

Vi sørger for at online kurset bliver optaget således, at du efterfølgende kan gense det.

Når du har booket din plads på online kurset, får du automatisk tilsendt et unikt link til Zoom videomødet.

Information om vores åbne LinkedIn kursus: "Sådan øger du din synlighed på LinkedIn"
close

Abonnér på vores LinkedIn nyhedsbrev.

Vi lover, at vi ikke kommer til at spamme dig. Vi sender nemlig kun nyhedsbrev en gang om måneden :-)

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.