Online videosparring med LinkedIn ekspert Eva Sachse

Har du brug for at få hurtig og effektiv sparring til, hvordan du kan få opdateret din LinkedIn profil således, at den afspejler din nuværende professionelle situation eller den som du ønsker at komme i? Så er der råd og vejledning at hente fra LinkedIn ekspert Eva Sachse, som du kan booke her og nu til en online videosparringssession.

Helt konkret sker det ved at Eva sparrer med dig omkring dine ønsker, og rådgiver og guider dig til at få professionel og appellerende LinkedIn profil.

Sidst, men ikke mindst, hjælper Eva dig med at få formuleret tekster til din professionelle overskrift og “Om” afsnittet samt opdatere alle væsentlige dele af din profil.

2 TIMERS SPARRINGvia videokonference2.300

  • Adgang til de anvendte skabeloner og materialer.
  • 12 måneders telefonisk eller e-mail support efter sparringssessionen.
BOOK EVA NU

Her finder du information om MobilePay betalingslink for Social Selling CompanyBetaling sker når du booker med enten kreditkort eller via MobilePay senest dagen før afholdelse af sparringen med Eva.

Hvis du foretrækker at betale med MobilePay kan du bruge dette betalingslinks eller klikke på MobilePay billedet.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft.

Hun brænder for at hjælpe virksomheder og deres medarbejdere med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding.

For mere information kig forbi Eva Sachses biografi her på websitet.

Vil du vide mere om online videosparringen?

Du er velkommen til at ringe til Eva på telefon 61 46 93 40 eller sende hende en mail på es@socialsellingcompany.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af sparringen.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til Eva, hvis du har spørgsmål eller har brug for at vide mere om hendes sparring og rådgivning.