Online videosparring med LinkedIn ekspert Leif Carlsen

Har du brug for at få hurtig og effektiv sparring til, hvordan du kan digitalisere dine B2B-relationssalgsindsatser via social selling metodikken og LinkedIn? Så er der hjælp at hente fra LinkedIn ekspert Leif Carlsen, som du kan booke her og nu til en online videosparringssession.

Helt konkret kan Leif hjælpe dig med rådgivning og sparring i forhold til hvordan du kan bruge LinkedIn som platform og social selling metodikken til at nå dine målsætninger, når det gælder om at skabe synlighed omkring din person, ekspertise og faglighed.

Sparringen tager altid udgangspunkt i din situation uanset, om du ønsker at få sparring og rådgivning indenfor strategi og taktik, eller om du har brug for at få idéer og inspiration til konkrete indsatser du kan gennemføre på LinkedIn.

3 TIMERS SPARRINGvia Zoom videokonference2.100

  • Adgang til de anvendte skabeloner og materialer.
  • 12 måneders telefonisk eller e-mail support efter sparringssessionen.
BOOK LEIF NU
Information om social selling sparring med LinkedIn ekspert Leif Carlsen

Leif Carlsen er LinkedIn ekspert og har været på LinkedIn som platform siden 2005. Han er samtidigt også social selling ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt.

Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen i.f.m. foredrag, til facilitering af workshops eller i en-til-en sammenhæng.

Han er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Leif kommer med mere end 25 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for har stor ekspertise inden for ledelse, markedsføring, salg og indkøb.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Vil du vide mere om kurset?

Du er også velkommen til at ringe til Leif på telefon 41 900 800 eller sende ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af sparringen.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til Leif, hvis du har spørgsmål eller har brug for at vide mere om hans sparring og rådgivning.