Online videosparring med LinkedIn ekspert Leif Carlsen

Har du brug for at få hurtig og effektiv sparring til, hvordan du kan digitalisere dine B2B-relationssalgsindsatser via social selling metodikken og LinkedIn? Så er der hjælp at hente fra LinkedIn ekspert Leif Carlsen, som du kan booke her og nu til en online videosparringssession.

Helt konkret kan Leif hjælpe dig med rådgivning og sparring i forhold til hvordan du kan bruge LinkedIn som platform og social selling metodikken til at nå dine målsætninger, når det gælder om at skabe synlighed omkring din person, ekspertise og faglighed.

Sparringen tager altid udgangspunkt i din situation uanset, om du ønsker at få sparring og rådgivning indenfor strategi og taktik, eller om du har brug for at få idéer og inspiration til konkrete indsatser du kan gennemføre på LinkedIn.

2 TIMERS SPARRINGvia videokonference2.300

  • Adgang til de anvendte skabeloner og materialer.
  • 12 måneders telefonisk eller e-mail support efter sparringssessionen.
BOOK LEIF NU

Her finder du information om MobilePay betalingslink for Social Selling CompanyBetaling sker når du booker med enten kreditkort eller via MobilePay senest dagen før afholdelse af sparringen med Leif.

Hvis du foretrækker at betale med MobilePay kan du bruge dette betalingslinks eller klikke på MobilePay billedet.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt.

Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling metodikken, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller face-to-face sparring.

Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Leif kommer med mere end 30 års erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring.

For mere information kig forbi Leif Carlsens biografi her på websitet.

Vil du vide mere om online videeosparringen?

Du er også velkommen til at ringe til Leif på telefon 41 900 800 eller sende ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af sparringen.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til Leif, hvis du har spørgsmål eller har brug for at vide mere om hans sparring og rådgivning.