Personlig branding på LinkedIn foredrag

Personlig branding handler om, at du som individ kan skille dig ud ved at identificere og udtrykke din unikke værdi – såvel fagligt som personligt. Det kan du bruge i både et eksisterende job, men også hvis du ønsker at finde nye udfordringer.

I den sammenhæng kan du med stor fordel bruge LinkedIn til personlig branding og derigennem udstille din ekspertise og viden indenfor dit fagområde. Dette kombineret med de mange muligheder som LinkedIn giver i forhold til brugen af forskellige contenttyper, kan også bruges til rent visuelt at arbejde med dit personlige brand.

Indholdsfortegnelse:

Information om inspirationsforedraget "Personlig branding på LinkedIn"

Leif Carlsen er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen, til facilitering af workshops, i en-til-en sammenhæng eller i forbindelse med foredrag. Leif kommer med mere end 25 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Om Leif Carlsen, Social Selling Company

Vil du vide mere om LinkedIn foredraget, hvad det koster og hvordan vi kan hjælpe dig og dit salgsteam med at bruge social selling metodikken til at sælge og markedsføre med, så ring gerne til Eva Sachse på telefon 61 46 93 40 eller send hende en mail på es@socialsellingcompany.dk.

Ud fra denne dialog udarbejder vi et konkret forslag til et skræddersyet foredrag. Hvis der er behov for tilretninger, aftales dette i forbindelse med at vi kontakter dig og følger op. Når alt er tilrettet og vi er blevet enige om løsningen, aftales næste skridt, herunder fastlæggelse af dato, sted m.m.

Andre lignende foredrag

Information om vores LinkedIn Do's and Don'ts foredrag
Information om inspirationsforedraget "Den gode social media strategi"