Her finder du information om "Sådan bruger du social selling i dine salgsindsatser på LinkedIn" webinaret10. december 2021KL. 10.00-11.00

Sådan bruger du social selling i dine salgsindsatser på LinkedIn

SOCIAL SELLING WEBINAR: Den moderne beslutningstager er blevet digital superbruger og tager i snit 60 procent af købsprocessen selv, blandet andet gennem brugen af Google og sociale medier. Dermed er kundernes købsproces under stor og hastig forandring, og vi kan som virksomhed ikke længere nå igennem til kunderne på samme måde som tidligere.

Social selling og LinkedIn eksperterne Leif Carlsen og Eva Sachse fra Social Selling Company vil inspirere og dele konkret viden om, hvordan du kan bruge social selling metodikken på LinkedIn som en del af dine digitale salgsindsatser.

Under webinaret kommer Leif og Eva bl.a. ind på:

  • Hvorfor skal du arbejde med social selling?
  • Hvad får du ud af at bruge social selling i dine salgsindsatser?
  • Hvordan arbejder du i praksis med social selling?.
  • 6 trin til at få succes med social selling.
76dage13timer16minutter41sekunder

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig webinaret.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Nej, det kan du desværre ikke, men du kan annullere din oprindelige tilmelding, og derefter lave en ny tilmelding på den person, der skal deltage istedet.

Webinaret tager en times tid, og der er afsat masser af tid undervejs til at svare på spørgsmål.

Ja, webinaret bliver optaget og deltagerne får efterfølgende tilsendt link til en replay video.

Du skal dog have deltaget i webinaret, og have været logget på ind via det fremsendte tilmeldingslink, for at du automatisk får tilsendt link til replay videoen.

Hvis datoen ikke passer dig, så kig forbi vores YouTube kanal dagen efter webinaret.

Her kan du se en replay video af hele webinaret og alle tidligere afholdte webinarer.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i webinaret, kan du dagen efter se en replay video af webinaret på vores YouTube kanal.

På YouTube kanalen kan du også se eller gense replay videoer af alle tidligere afholdte webinarer.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken og LinkedIn som omdrejningspunkt.

Du kan finde mere information i Leifs biografi her på websitet.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft. Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn. Hun brænder for at hjælpe virksomheder og individer med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding.

Du kan finde mere information i Evas biografi her på websitet.

Her finder du information om sparring med LinkedIn ekspert Leif Carlsen fra Social Selling Company
close

Abonnér på vores LinkedIn og social selling nyhedsbrev.

Vi lover, at vi ikke kommer til at spamme dig. Vi sender nemlig kun nyhedsbrev en gang om måneden :-)

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.