Sådan kombinerer du klassisk salg og social selling

Når den moderne sælger skal arbejde med sine salgsindsatser, er det afgørende at kombinere de klassiske salgsmetoder med social selling metodikken, da den moderne beslutningstager nu om dage tager en stor del af den digitale kunderejse ved hjælpe af digitale platforme som eksempelvis Google og LinkedIn.

For at give dig, der arbejder med salgsledelse, indsigt og inspiration om social selling metodikken, tilbyder vi et skræddersyet foredrag med “Mr. Classic Sales”, Leon Birdi og “Mr. Social Selling”, Leif Carlsen som i flere år har talt varmt for at kombinere klassisk salg med social selling.

Og det er lige netop omdrejningspunktet for foredraget, hvor Leon og Leif vil inspirere dig og dine sælgere i forhold til hvordan de kan bruge kombinationen af klassiske salgsdyder med den digitale social selling metodik i sælgernes daglige salgsindsatser.

Formålet er i sidste ende, at hjælpe jer med at komme tættere på jeres kunder og øge deres tillid og loyalitet til jeres virksomhed, produkter og services.

Visualisering af, at købsprocessen er under stor forandring

Leif Carlsen er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen, til facilitering af workshops, i en-til-en sammenhæng eller i forbindelse med foredrag. Leif kommer med mere end 25 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Om Leif Carlsen, Social Selling Company

Leon Birdi, som ofte omtales som “Mr. Classic Sales”, er anerkendt som én af Danmarks absolut dygtigste undervisere inden for klassisk salg og forretningsudvikling. Han er uddannet fra konsulentfirmaet Cultivator og har fået sine erfaringer hos blandt andre Avis Biludlejning og en række it-virksomheder. Leon dyrker i høj grad princippet om “Fail fast, learn fast” ud fra en tankegang om, at det gælder om at få eksekveret i hverdagen på den indlærte salgstræning, for derigennem at finde ud af hvad der virker ude hos den enkelte kunde.

Du kan læse mere om Leon via hans LinkedIn profil.

Information om Leon Birdi

Vil du vide mere om klassisk salg og social selling inspirationsforedraget, hvad det koster og hvordan vi kan hjælpe dig og dit salgsteam med at bruge foredraget til at skabe ny fremdrift og energi i jeres salgsindsatser, så ring gerne til Leif Carlsen på telefon 41 900 800 eller send ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk.

Ud fra denne dialog udarbejder vi et konkret forslag til et skræddersyet foredrag. Hvis der er behov for tilretninger, aftales dette i forbindelse med at vi kontakter dig og følger op. Når alt er tilrettet og vi er blevet enige om løsningen, aftales næste skridt, herunder fastlæggelse af dato, sted m.m.