Sådan kommer du tættere på dit nye job med LinkedIn

LINKEDIN JOBSØGNINGSWEBINAR: Er du jobsøgende? Har du brug for inspiration og idéer til, hvordan du kan bruge LinkedIn til at søge job med, og dermed komme tættere på et nyt job? Så er denne gratis webinarserie lige noget for dig.

Du kan komme tættere på dit nye job ved at bruge LinkedIn proaktivt og målrettet i din jobsøgning. Grunden til at LinkedIn er et rigtigt godt sted at gøre det, er fordi at det er her, at rekrutteringsfolk, headhuntere, HR-medarbejdere og ansættende chefer ofte leder efter kandidater.

LinkedIn er også stedet, hvor du kan udstille din faglighed gennem indlæg, artikler og kommentarer, og på den måde “træne” dit netværk til at forstå hvad dine kompetencer er, og hvilken værdi du kan skabe. Dermed kan netværket i højere grad hjælpe med at bringe dig i spil overfor virksomheder, der netop mangler en medarbejder med dine kompetencer.

For at hjælpe dig på vej afholder LinkedIn eksperterne Eva Sachse og Leif Carlsen gratis inspirationswebinarer med konkret viden og inspiration i forhold til, hvordan du kan bruge LinkedIn til at komme tættere på dit nye job.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken og LinkedIn som omdrejningspunkt.

Du kan finde mere information i Leifs biografi her på websitet.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft. Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn. Hun brænder for at hjælpe virksomheder og individer med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding.

Du kan finde mere information i Evas biografi her på websitet.

Information om sparring med LinkedIn ekspert Eva Sachse
close

Abonnér på vores LinkedIn og social selling nyhedsbrev.

Vi lover, at vi ikke kommer til at spamme dig. Vi sender nemlig kun nyhedsbrev en gang om måneden :-)

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.