Start en uforpligtende dialog med os: Ring 41 900 800 eller e-mail os på info@socialsellingcompany.dk x
28. april 2016
28 apr 2016

Seminar: Business Gets Social

Er din virksomhed på LinkedIn, men har ikke realiseret det fulde potentiale?

Har du ikke udarbejdet et konkret social media og social business strategi med henblik på at skabe flere relationer og mere forretning?

Så er det tid for at få det bedste ud af din virksomheds tilstedeværelse på de sociale medier.

Business Gets Social: How relations create value for your businessDeltag i “Business Gets Social” seminaret, som afholdes af Det Europæiske Maritime Udviklingscenter (EMUC) onsdag, den 11. maj kl. 14.00 til 16.30 hos Mærsk, Esplanaden 50, 1263 København K.

Her får du indsigt, viden og inspiration i forhold til, hvordan social media værktøjer kan forbedre online tilstedeværelsen for din virksomhed, hvordan du kan connecte med dine forretningsforbindelser og hjælpe dig med at skabe mere forretning.

Ambitionen bag “Business Gets Social” seminaret er, at give deltagerne en introduktion til måder at skabe resultater gennem inspiration og motivation i forhold til de sociale medier og social business.
 

Talere

Dorthe Gotthold Nielsen, Social Selling CompanyDorthe Gotthold Nielsen fra Social Selling Company giver en generel introduktion til potentialet ved at bruge LinkedIn som salgs- og relationsværktøj i forhold til social selling og content marketing metodikkerne. Dorthe vil blandt andet også give indsigt og inspiration til, hvordan du via dine medarbejdere kan markedsføre og brande din virksomhed, produkter og services, og hvorfor at det er vigtigt at have en strategi for LinkedIn og social selling.

Thomas Tom Thomas, som er digital strateg i Mærsk Group Communication and Branding vil introduere dig til Mærsk Gruppens aktiviter, successer og helt nye strategi indenfor social media.

Rosinen i pølseenden er Rasmus Elsborg-Jensen from PJ Diesel Engineering, som fortæller om, hvordan den familieejede virksomhed drager fordel og udbytte ved at opbygge kunderelationer via de sociale medier.

For yderligere oplysning og tilmelding til arrangementet kan du klikke her.

 

Sharing is caring. Del gerne dette blogindlæg på de sociale medier :-)

Tags: , , , , , , ,
0 Svar

Efterlad en Kommentar

Ønsker du at deltage i diskussionen?
er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Copyright 2013-2017 Social Selling Company