Social Friday netværksarrangementer

NETVÆRKSARRANGEMENT: Social Friday er et uformelt og afslappet initiativ, som har til formål at styrke det professionelle netværk blandt vores kunder, samarbejdspartnere, venner af huset og andre, der har interesse i at skabe og dyrke nye relationer.

Idéen med Social Friday handler om at få fokus på også at mødes og netværke fysisk. I en verden, hvor det er let at gå på LinkedIn og netværke virtuelt, er det nemt at falde i fælden med kun at få netværket via sociale medier.

Vi tror derfor på, at det er vigtigt også at få netværket i den fysiske verden og rent faktisk mødes med andre mennesker, og det er lige præcis hvad Social Friday går ud på.

Vi har afholdt Social Friday lige siden vi startede Social Selling Company tilbage i 2014, og det har været en succes fra dag ét. Så derfor fortsætter vi selvfølgelig med at afholde Social Friday.

Information om hvordan Social Friday fungerer i praksis?

Hvordan fungerer Social Friday i praksis?

Det foregår i praksis ved at vi faciliterer selve netværksarrangementet og deltagerne på uformel vis udveksler erfaringer, inspiration og idéer hen over et glas vin eller en kold øl.

Social Friday afholdes på åbent hus basis, hvilket betyder at du dukker op på et tidspunkt mellem typisk kl. 14.00 og 16.30 (start- og sluttidspunkt kan dog variere fra gang til gang), og bliver så længe det passer dig. Ergo er det helt op til dig, om du har lyst til at være med i et kvarter eller i alle to og en halv timer.

Derfor deltager Thomas Berg Nielsen i Social Friday

Her finder du en udtalelse fra Thomas Berg Nielsen om hans oplevelse af Social FridaySocial Friday blev en sammenkomst jeg sent vil glemme!

Settingen var Schormand´s lokaler i Amaliegade 6 i Indre By i København. Tusmørket havde sænket sig over København og indenfor ventede de mest inspirerende og imødekommende mennesker – med netværk i blodet.

Eva Sachse og Leif Carlsen fra Social Selling Company havde samlet os, mens Michael Gravgaard “driblede” hyggelig lokaler frem.

Nysgerrigheden og ønsket om at hjælpe hinanden var overvældende tilstede.

Da jeg to timer senere trådte ud i den kolde luft og cyklede igennem det travle København, tænkte jeg: “Tænk hvad netværk kan. Det vil jeg leve af”.

Thomas Berg Nielsen, Let’s Do Better Consulting

Hvor afholdes Social Friday?

Social Friday afholdes forskellige steder rundt omkring i Danmark. Vi har været i byer som Birkerød, Esbjerg, Frederiksberg, Gladsaxe, Hellerup, Herlev, Horsens, København, Kokkedal, Køge, Lyngby, Solrød og Viborg.

Vi afholder som regel Social Friday hos virksomheder, der har tilbudt at lægge lokaler til. På den måde kommer vi ud og netværke i virksomheder indenfor forskellige brancher.

Vi har eksempelvis været på besøg hos medlemsorganisationer, reklamebureauer, tøjproducenter, restauranter, revisionshuse, bilforhandlere, fødevarerproducenter, vinforhandlere, IT-virksomheder m.fl. En mere utraditionel lokation var, da vi afholdte Social Friday ombord på Oslobåden, da den lå ved kaj på Østerbro 😊

Du kan finde de specifikke Social Friday lokationer i afsnittet “Kommende Social Fridays”.

Kommende Social Fridays

Vi afholder Social Friday hver måned året rundt med undtagelse af juli måned, hvor der er sommerferie og december måned, hvor der er juleferie og helligdage.

De konkrete datoer og lokationer finder du nedenfor.

Social Friday i september 2022

Her finder du information om Social Friday netværksarrangement hos Nemogaarden i Solrød

Social Friday i september måned afholdes fredag, den 9. september 2022 fra kl. 14.00 til 16.30 hos Nemogaarden i Solrød.

Her disker Kenneth Lund op med smagsprøver på udvalgte italienske vine. Han har egen vinimport fra flere vinhuse i Veneto og Toscana, så vi får fornøjelsen af at smage på nogle af de gode dråber.

Tid inden dette arrangement afholdes:

26dage16timer53minutter

Vi glæder os til at se dig :-)

Vi glæder os rigtig meget til at se dig til Social Friday 😊

Husk at medbringe godt humør, engagement og en god stak visitkort 😉

Vel mødt!

De venligste hilsner

Eva Sachse og Leif Carlsen, Social Selling Company
close

Abonnér på vores LinkedIn nyhedsbrev.

Vi lover, at vi ikke kommer til at spamme dig. Vi sender nemlig kun nyhedsbrev en gang om måneden :-)

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.