Social Friday netværksarrangementer

Social Friday netværksarrangementerne er et uformelt og afslappet initiativ, som har til formål at styrke det professionelle netværk blandt vores kunder, samarbejdspartnere, venner af huset og andre, der har interesse i at skabe og dyrke nye relationer.

Idéen med Social Friday handler om at få fokus på også at mødes og netværke fysisk, og dele viden og inspiration med hinanden, og måske sparre omkring konkrete muligheder eller udfordringer, som man ønsker vendt med andre professionelle.

I en verden, hvor det er let at gå på LinkedIn og netværke virtuelt, er det nemt at falde i fælden med kun at få netværket via sociale medier.

Vi tror derfor på, at det er vigtigt også at få netværket i den fysiske verden og rent faktisk mødes med andre mennesker, og det er lige præcis hvad Social Friday går ud på.

Information om hvordan Social Friday fungerer i praksis?

Hvordan fungerer Social Friday i praksis?

Det foregår i praksis ved at vi faciliterer selve netværksarrangementet og deltagerne på uformel vis udveksler erfaringer, inspiration og idéer hen over et glas vin eller en kold øl.

Social Friday afholdes på åbent hus basis, hvilket betyder at du dukker op på et tidspunkt mellem typisk kl. 14.00 og 16.30 (start- og sluttidspunkt kan dog variere fra gang til gang), og bliver så længe det passer dig.

Ergo er det helt op til dig, om du har lyst til at være med i et kvarter eller i alle to og en halv timer.

Derfor deltager Thomas Berg Nielsen i Social Friday

Her finder du en udtalelse fra Thomas Berg Nielsen om hans oplevelse af Social FridaySocial Friday blev en sammenkomst jeg sent vil glemme!

Settingen var Schormand´s lokaler i Amaliegade 6 i Indre By i København. Tusmørket havde sænket sig over København og indenfor ventede de mest inspirerende og imødekommende mennesker – med netværk i blodet.

Eva Sachse og Leif Carlsen fra Social Selling Company havde samlet os, mens Michael Gravgaard “driblede” hyggelig lokaler frem.

Nysgerrigheden og ønsket om at hjælpe hinanden var overvældende tilstede.

Da jeg to timer senere trådte ud i den kolde luft og cyklede igennem det travle København, tænkte jeg: “Tænk hvad netværk kan. Det vil jeg leve af”.

Thomas Berg Nielsen, Let’s Do Better Consulting

Hvor afholdes Social Friday?

Social Friday afholdes forskellige steder rundt omkring i Danmark. Vi har været i byer som Birkerød, Esbjerg, Frederiksberg, Gladsaxe, Hellerup, Herlev, Horsens, København, Kokkedal, Køge, Lyngby, Solrød og Viborg.

Vi afholder som regel Social Friday hos virksomheder, der har tilbudt at lægge lokaler til. På den måde kommer vi ud og netværke i virksomheder indenfor forskellige brancher.

Vi har eksempelvis været på besøg hos medlemsorganisationer, reklamebureauer, tøjproducenter, restauranter, revisionshuse, bilforhandlere, fødevarerproducenter, vinforhandlere, IT-virksomheder m.fl. En mere utraditionel lokation var, da vi afholdte Social Friday ombord på Oslobåden, da den lå ved kaj på Østerbro 😊

Du kan finde de specifikke Social Friday lokationer i afsnittet “Kommende Social Fridays”.

Kommende Social Fridays

Vi afholder Social Friday 9-10 gange hvert år.

De konkrete datoer og lokationer finder du nedenfor.

Social Friday i december 2022

Her finder du information om Social Friday netværksarrangement hos Nemogaarden i Solrød

Dato: Fredag, den 9. december 2022 kl. 14.00 til 16.30.

Lokation: NemogaardenEngvangen 9 i Solrød.

Her disker Kenneth Lund op med smagsprøver på udvalgte italienske og østrigske vine. Han har egen vinimport fra flere vinhuse Campania, Lombardiet, Friuli, Piemonte, Toscana og Veneto, Burgenland. Niederösterreich og Wachau, så vi får fornøjelsen af at smage på nogle af de gode dråber.

Brug af billeder og video taget i.f.m. Social Friday

Deltagere ved Social Friday arrangementerne giver ved tilmelding tilladelse til, at vi må offentliggøre eventuelle billeder og video fra arrangementet, hvor de er på.

Ønsker du et offentliggjort billede fjernet, kan du rette henvendelse til os ved at sende en mail til info@socialsellingcompany.dk. Billedet vil herefter blive fjernet i det omfang det er muligt.

Vi offentliggør kun harmløse billeder af personer. Det afgørende kriterium for offentliggørelsen er, at afbildede personer ikke med rimelighed må kunne føle sig udstillet, udnyttet eller krænket ud fra en normal betragtning.

Vi glæder os til at se dig

Vi glæder os rigtig meget til at se dig til Social Friday 😊

Husk at medbringe godt humør, engagement og en god stak visitkort 😉

Vel mødt!

De venligste hilsner

Eva Sachse og Leif Carlsen, Social Selling Company