Social Media Manager sparringspakke

De fleste marketingafdelinger er godt med når det gælder brugen af social media. Og hvis der findes en Social Media Manager i organisationen, er der de nødvendige kompetencer internt til at drive den markedsføringsmæssige del af social media aktiviteter.

Salgsafdelingen er derimod endnu ikke klædt lige så godt på til at bruge de sociale medier i deres salgsindsatser. Mange sælgere forstår ikke social selling metodikken, og har brug for hjælp til at komme i gang.

Med denne sparringspakke får du som Social Media Manager eller marketingmedarbejder sparring og inspiration til 5 konkrete trin til at få salgsafdelingen til at komme i gang med at være aktive på LinkedIn. Dermed kan du også skabe en stærkere kobling mellem jeres markedsføringsaktiviteter og sælgernes salgsindsatser. Dernæst kan du bruge sparringspakken til at få sat fokus på områder som du ønsker sparring og input til.

Information om Social Media Manager sparringspakken med social selling ekspert Eva Sachse

Vil du bestille en Social Media Manager sparringspakke med Eva, så gør du det ved at ringe til hende på telefon 61 46 93 40 eller sende hende en mail på es@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af sparringen.

Du er også velkommen til at ringe eller skrive til Eva, hvis du har spørgsmål eller har brug for at vide mere om hendes sparring og rådgivning.

Andre former for sparring og rådgivning

Information om LinkedIn virksomhedsside sparringspakken
Information om Linkedin profil opdatering og sparring med LinkedIn ekspert Eva Sachse