Social media strategi foredrag

Hvis jeres virksomhed ønsker at få inspiration til hvad en skarp social media/social selling strategi skal indeholde, så kan dette foredrag hjælpe jer i mål med denne målsætning. Vi vil nemlig med foredraget give jer masser af inspiration, indsigt og viden til at få defineret en konkret og specifik social media strategiplan.

Dette inspirationsforedrag har til formål at give tilhørerne inspiration, viden og metodikkerne til at fastlægge den gode social media strategi.

Foredraget henvender sig primært til salgs- og marketingledelsen i virksomheder og organisationer, der ønsker at få inspiration til hvordan de kan udarbejde en god og målrettet social media strategi.

Formålet er at klæde ledelsen på til at sikre en stærk sammenhæng mellem virksomhedens salgs- og markedsføringsstrategi og de sociale medier med henblik på at skabe klare synergier mellem klassiske salgsindsatser og social selling.

Leif Carlsen er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen, til facilitering af workshops, i en-til-en sammenhæng eller i forbindelse med foredrag. Leif kommer med mere end 25 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Om Leif Carlsen, Social Selling Company

Vil du vide mere om social media strategi foredraget, hvad det koster og hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at få defineret en skarp social media strategi, så ring gerne til Eva Sachse på telefon 61 46 93 40 eller send hende en mail på es@socialsellingcompany.dk.

Ud fra denne dialog udarbejder vi et konkret forslag til et skræddersyet foredrag. Hvis der er behov for tilretninger, aftales dette i forbindelse med at vi kontakter dig og følger op. Når alt er tilrettet og vi er blevet enige om løsningen, aftales næste skridt, herunder fastlæggelse af dato, sted m.m.

Andre lignende foredrag

Information om vores LinkedIn foredrag: Social selling for bestyrelser