Social selling salgsstrategi workshop

Hvis du er salgschef, salgsdirektør eller virksomhedsejer, og ønsker at bruge LinkedIn og social selling som en proaktiv del af jeres salgsindsatser, har du måske brug for sparring og rådgivning til at få udarbejdet en social selling salgsstrategi med henblik på at få kickstartet implementeringen af social selling.

LinkedIn ekspert Leif Carlsen hjælpe dig med at gå systematisk og metodisk til denne opgave, og bistå dig i udarbejdelsen af strategien.

Det handler om at forstå social selling metodikken, og skabe en kobling mellem de strategiske målsætninger og de konkrete social selling indsatser, der skal gennemgøres for at nå salgsmæssige resultater.

Formålet er at udstyre dig med en kombination af inspiration, viden, sparring og analyse af de nuværende sindsatser samt at få konkrete anbefalinger og idéer til indsatsområder.

Sidst, men ikke mindst, vil du også blive klædt på i forhold til at undgå typiske fælder, når der skal implementeres social selling i jeres salgsproces.

Her finder du information om MobilePay betalingslink for Social Selling CompanyBetaling sker når du booker med enten kreditkort eller via MobilePay senest dagen før afholdelse af workshoppen med Leif.

Hvis du foretrækker at betale med MobilePay kan du bruge dette betalingslinks eller klikke på MobilePay billedet.

Det er også muligt at få tilsendt en faktura og betale via bankoverførsel.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt.

Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling metodikken, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller face-to-face sparring.

Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Leif kommer med mere end 30 års erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Hvis I vil blive bedre til social selling og LinkedIn