Social selling salgsstrategi workshop

Hvis du er salgschef, salgsdirektør, marketingdirektør eller virksomhedsejer og ønsker at bruge LinkedIn og social selling som en proaktiv del af jeres salgsindsatser, har du måske brug for en-til-en sparring og rådgivning for at holde gang i processen og til at hjælpe dine medarbejdere med at få mest muligt ud af deres indsatser.

LinkedIn ekspert Leif Carlsen hjælpe dig med at gå systematisk og metodisk til opgaven ved at arbejde med det som vi kalder for “social selling analytics”.

Det handler om at forstå social selling metodikken og skabe en kobling mellem de strategiske målsætninger og de konkrete social selling indsatser, der skal gennemgøres for at nå salgsmæssige resultater.

Formålet er at udstyre dig med en kombination af inspiration, viden, sparring og analyse af de nuværende social selling indsatser samt at få konkrete anbefalinger og idéer til indsatsområder og indsatser for den kommende periode.

Social selling analytics sparringen foregår normalvis på vores kontor i Kokkedal.

Alternativt kan det også gennemføres på jeres kontor i Hovedstadsområdet. Ved kørsel udenfor Hovedstadsområdet afregnes der transportomkostninger efter statens takster tur/retur.

Endelig kan sparring foregå over telefon eller Skype efter nærmere aftale.

Information om social selling sparring med LinkedIn ekspert Leif Carlsen

Leif Carlsen er LinkedIn ekspert og været på LinkedIn siden 2005. Han er samtidigt også social selling ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende sociale medier som eksempelvis LinkedIn forretningsmæssigt.

Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen til facilitering af workshops i en-til-en sammenhæng eller i forbindelse med foredrag.

Leif kommer med mere end 25 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Hvis du vil booke en analytics session med Leif for at få rådgivning og sparring om social selling metodikken, så skal du bare give ham et kald på mobiltelefon 41 900 800 eller sende en mail til ham på lc@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere.

Du er også velkommen til at ringe eller skrive til Leif, hvis du har spørgsmål eller har brug for at vide mere om hans sparring og rådgivning.