Social selling strategi og taktik workshop

Hvis du arbejder med salgsledelse og/eller markedsføring, og ønsker at få hjælp til at få udarbejdet en social selling strategi og taktik for jeres virksomhed, så er denne workshop som skræddersyet til dig. Vi vil nemlig med denne workshop hjælpe dig med at få udarbejdet en konkret og specifik strategi og køreplan for din virksomhed.

Det gør vi i løbet af de cirka tre timer som selve workshoppen tager at gennemføre. Vi lægger stor vægt på, at det er meget konkret og praktisk orienteret workshop, som skal resultere i udarbejdelsen af den konkrete social selling køreplan.

Det gør vi ved at tage udgangspunkt i jeres virksomhed, produkter, services, løsninger, de ressourcer I har, det marked I navigerer rundt i og den position I har i dag, samt hvor I ønsker at bevæge jer hen gennem brugen af de digitale platforme.

Efter afholdelse af selve workshoppen tager vi retur til vores kontor og bearbejder alt jeres input ind i et første udkast til en skriftlige social selling strategi og taktik plan. Derfra kører vi et feedback og korrekturflow over nogle gange med henblik på at ende ud i at stå med en endelig plan.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt.

Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling metodikken, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller face-to-face sparring.

Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Leif kommer med mere end 30 års erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft.

Hun brænder for at hjælpe virksomheder og deres medarbejdere med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding.

Du kan læse mere om Eva ved at klikke her.

Her finder du information om MobilePay betalingslink for Social Selling CompanyBetaling sker når du booker med enten kreditkort eller via MobilePay senest dagen før afholdelse af workshoppen med Eva og Leif.

Hvis du foretrækker at betale med MobilePay kan du bruge dette betalingslinks eller klikke på MobilePay billedet.

Det er også muligt at få tilsendt en faktura og betale via bankoverførsel.

Hvis I vil blive bedre til social selling og LinkedIn