Social selling strategi og taktik workshop

Hvis du arbejder med salgsledelse og/eller markedsføring, og ønsker at få hjælp til at få udarbejdet en social selling strategi og taktik for jeres virksomhed, så er denne workshop som skræddersyet til dig. Vi vil nemlig med denne workshop hjælpe dig med at få udarbejdet en konkret og specifik strategi og køreplan for din virksomhed.

Det gør vi i løbet af de cirka tre timer som selve workshoppen tager at gennemføre. Vi lægger stor vægt på, at det er meget konkret og praktisk orienteret workshop, som skal resultere i udarbejdelsen af en konkret social selling køreplan.

Det gør vi ved at tage udgangspunkt i jeres virksomhed, produkter, services, løsninger, de ressourcer I har, det marked I navigerer rundt i og den position I har i dag, samt hvor I ønsker at bevæge jer hen gennem brugen af de digitale platforme.

Efter afholdelse af selve workshoppen tager vi retur til vores kontor og bearbejder al jeres input ind i et første udkast til en skriftlige social selling strategi og taktik plan. Derfra kører vi et feedback og korrekturflow over nogle gange med henblik på at ende ud i at stå med en endelig plan.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Workshoppen henvender sig primært til salgs- og marketingorganisationer, som arbejder med relationssalg herunder salgschefer og salgsdirektører, CSO’ere, COO’ere, marketingkoordinatorer, social selling managers, marketingchefer, marketingdirektører og CMO’ere, som ønsker at indarbejde social selling metodikken i virksomhedens salgs- og markedsføringsindsatser.

Workshoppen foregår normalvis på jeres kontor, hvor Eva og Leif kommer forbi og gennemfører workshoppen hos jer.

Hvis jeres kontor ligger udenfor Hovedstadsområdet kommer vi stadigvæk gerne forbi jer, men der afregnes så transportomkostninger efter statens takster tur/retur.

Alternativt er I også meget velkommen til at besøge os på vores kontor i Kokkedal.

En social selling strategi og taktik workshop indeholder en halvdags workshop á 3-4 timers varighed samt yderligere 2 x 1 times videosparring/-feedback, der gennemføres typisk to og otte uger efter workshoppens afholdelse.

Vi afholder som udgangspunkt workshoppen på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer, men vi holder også meget gerne workshoppen på engelsk med tilhørende engelsksprogede slides efter nærmere aftale.

Efter at workshoppen er gennemført har I 12 måneder gratis support, hvilket betyder at I kan ringe eller skrive til Eva og Leif, hvis I har spørgsmål eller har brug for at vende noget i forhold til jeres social selling strategi.

Undervisningslokalet skal være udstyret med en lysstærk LCD-projektor eller passende storskærm, som skal kunne tilgås via et fysisk VGA- eller HDMI-kabel.

Klik her for flere detaljer om tekniske krav og forudsætninger.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

For mere information kig forbi Leif Carlsens biografi her på websitet.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft. Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn. Hun brænder for at hjælpe virksomheder og individer med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding.

For mere information, så kig forbi Eva Sachses biografi her på websitet.

Hvis I vil blive bedre til social selling og LinkedIn