Information om vores åbne Social Friday netværksarrangementer

Social Friday netværksarrangementer

Social Friday er et uformelt og afslappet initiativ, som har til formål at styrke det professionelle netværk blandt vores kunder, samarbejdspartnere, venner af huset og andre, der har interesse i at skabe og dyrke nye relationer.

Idéen med Social Friday handler om at få fokus på også at mødes og netværke fysisk. I en verden, hvor det er let at gå på LinkedIn og netværke virtuelt, er det nemt at falde i fælden med kun at få netværket via sociale medier.

Vi tror derfor på, at det er vigtigt også at få netværket i den fysiske verden og rent faktisk mødes med andre mennesker, og det er lige præcis hvad Social Friday går ud på.

Vi har afholdt Social Friday lige siden vi startede Social Selling Company tilbage i 2014, og det har været en succes fra dag ét. Så derfor fortsætter vi selvfølgelig med at afholde Social Friday. De konkrete datoer finder du nedenfor.

Social Friday i oktober måned afholdes den 25. oktober fra kl. 16.00 til 18.00 hos Synch Advokatpartnerselskab i Hellerup (klik her for tilmelding).

5dage02timer21minutter56sekunder

Social Friday i november måned afholdes den 22. november fra kl. 16.00 til 18.00 hos Social Selling Company i Kokkedal (klik her for tilmelding).

33dage02timer21minutter56sekunder

Hvis du har tilmeldt dig, men alligevel ikke har mulighed for at deltage, så husk at framelde dig senest dagen inden. Du kan annullere din Eventbrite billet ved at følge proceduren i den viste grafik.

Den ene grund til at du skal huske at melde fra, hvis du bliver forhindret, handler om at du dermed kan lade pladsen kan gå videre til en anden, der gerne vil deltage i Social Friday.

Den anden grund handler om at du dermed undgår at blive faktureret for et “No Show” gebyr på kr. 350 ekskl. moms som alene har til formål at motivere dig til at huske at melde fra og dermed ikke fylde en plads op som ikke bliver brugt.

Information om hvordan du annullerer du din Eventbrite billet

Deltagere ved Social Friday arrangementerne giver ved tilmelding tilladelse til, at vi må offentliggøre eventuelle billeder og video fra arrangementet, hvor de er på.

Vi offentliggør kun harmløse billeder af personer. Det afgørende kriterium for offentliggørelsen er, at afbildede personer ikke med rimelighed må kunne føle sig udstillet, udnyttet eller krænket ud fra en normal betragtning.

Husk at medbringe godt humør, engagement og en god stak visitkort :-)

Vel mødt!

Information om brug af billeder og video taget ved Social Friday

De venligste hilsner

Eva Sachse og Leif Carlsen, Social Selling Company

Skal vi hjælpe dig med sparring og rådgivning?

Information om Linkedin profil opdatering og sparring med LinkedIn ekspert Eva Sachse
Information om social selling sparring med LinkedIn ekspert Leif Carlsen