Social Friday netværksarrangementer

Social Friday er et uformelt og afslappet initiativ, som har til formål at styrke det professionelle netværk blandt vores kunder, samarbejdspartnere, venner af huset og andre, der har interesse i at skabe og dyrke nye relationer.

Idéen med Social Friday handler om at få fokus på også at mødes og netværke fysisk. I en verden, hvor det er let at gå på LinkedIn og netværke virtuelt, er det nemt at falde i fælden med kun at få netværket via sociale medier.

Vi tror derfor på, at det er vigtigt også at få netværket i den fysiske verden og rent faktisk mødes med andre mennesker, og det er lige præcis hvad Social Friday går ud på.

Vi har afholdt Social Friday lige siden vi startede Social Selling Company tilbage i 2014, og det har været en succes fra dag ét. Så derfor fortsætter vi selvfølgelig med at afholde Social Friday.

Information om hvordan Social Friday fungerer i praksis?

Hvordan fungerer Social Friday i praksis?

Det foregår i praksis ved at vi faciliterer selve netværksarrangementet og deltagerne på uformel vis udveksler erfaringer, inspiration og idéer hen over et glas vin eller en kold øl.

Social Friday afholdes på åbent hus basis, hvilket betyder at du dukker op på et tidspunkt mellem typisk kl. 16.00 og 18.00 (start- og sluttidspunkt kan dog variere fra gang til gang), og bliver så længe det passer dig. Ergo er det helt op til dig, om du har lyst til at være med i et kvarter eller i alle to timer.

Hvor afholdes Social Friday?

Social Friday afholdes forskellige steder rundt omkring i Danmark. Vi har været i byer som Birkerød, Esbjerg, Frederiksberg, Gladsaxe, Hellerup, Herlev, Horsens, København, Kokkedal, Køge, Lyngby, Solrød og Viborg.

Her finder du information om hvor vi afholder Social Friday

Vi afholder som regel Social Friday hos virksomheder, der har tilbudt at lægge lokaler til. På den måde kommer vi ud og netværke i virksomheder indenfor forskellige brancher.

Vi har eksempelvis været på besøg hos medlemsorganisationer, reklamebureauer, tøjproducenter, revisionshuse, bilforhandlere, fødevarerproducenter, vinforhandlere, IT-virksomheder m.fl. En mere utraditionel lokation var, da vi afholdte Social Friday ombord på Oslobåden, da den lå ved kaj på Østerbro :-)

I november måned afholder vi Social Friday i vores egne lokaler i Kokkedal.

Du kan finde de specifikke Social Friday lokationer via linket her.

Kommende Social Fridays

Vi afholder Social Friday hver måned året rundt med undtagelse af juli måned, hvor der er sommerferie og december måned, hvor der er juleferie og helligdage.

De konkrete datoer og lokationer finder du nedenfor.

Social Friday i maj 2020

Invitation til Social Friday hos Synch Advokatpartnerselskab

Social Friday i maj måned afholdes den 15. maj 2020 fra kl. 16.00 til 18.00 hos Synch Advokatpartnerselskab i Hellerup.

Tid inden dette arrangement afholdes:

41dage08timer40minutter

Social Friday i juni 2020

Invitation til Social Friday netværksarrangement hos Enoteca Nemo

Social Friday i juni måned afholdes fredag, den 19. juni 2020 fra kl. 16.00 til 18.00 hos Enoteca Nemo i Solrød. Kenneth Lund fra Enoteca Nemo disker som sædvanlig op med smagsprøver på udvalgte italienske vine. Han har egen vinimport fra flere vinhuse i Veneto og Toscana, så vi får fornøjelsen af at smage på nogle af de gode dråber.

Tid inden dette arrangement afholdes:

76dage08timer40minutter

Social Friday i august 2020

Information om Social Friday i Aalborg

Social Friday i august måned afholdes den 21. august 2020 fra kl. 16.00 til 18.00 i Aalborg. Den præcise lokation er ikke fastsat endnu, men annonceres snarest muligt.

Tid inden dette arrangement afholdes:

139dage08timer40minutter

Social Friday i september 2020

Information om Social Friday hos Jyske Bank i Silkeborg

Social Friday i september måned afholdes den 18. september 2020 fra kl. 16.00 til 18.00 hos Jyske Bank i deres hovedkontor i Silkeborg.

Tid inden dette arrangement afholdes:

167dage08timer40minutter

Social Friday i oktober 2020

Information om Social Friday hos Dansk Markedsføring

Social Friday i oktober måned afholdes den 23. oktober 2020 fra kl. 16.00 til 18.00 hos Dansk Markedsføring på Frederiksberg.

Tid inden dette arrangement afholdes:

202dage08timer40minutter

Social Friday i november 2020

Information om vores åbne Social Friday netværksarrangementer

Social Friday i november måned afholdes den 20. november 2020 fra kl. 16.00 til 18.00 hos Social Selling Company i Kokkedal. Vi har igen besøg af Kenneth Lund fra Enoteca Nemo som tilbyder gæsterne smagsprøver på udvalgte italienske vine. Han har egen vinimport fra flere vinhuse i Veneto og Toscana, så vi får fornøjelsen af at smage på nogle af de gode dråber.

Tid inden dette arrangement afholdes:

230dage08timer40minutter
Information om brug af billeder og video taget ved Social Friday

Ønsker du et offentliggjort billede fjernet, kan du rette henvendelse til os ved at sende en mail til info@socialsellingcompany.dk. Billedet vil herefter blive fjernet i det omfang det er muligt.

Vi offentliggør kun harmløse billeder af personer. Det afgørende kriterium for offentliggørelsen er, at afbildede personer ikke med rimelighed må kunne føle sig udstillet, udnyttet eller krænket ud fra en normal betragtning.

Husk at medbringe godt humør, engagement og en god stak visitkort :-)

Vel mødt!

De venligste hilsner

Eva Sachse og Leif Carlsen, Social Selling Company

Hvis du har brug for sparring om LinkedIn