Start en uforpligtende dialog med os: Ring 41 900 800 eller e-mail os på info@socialsellingcompany.dk x
2. januar 2018
02 jan 2018

Social Friday i første halvår 2018

Social Friday var igen en stor succes i 2017, og vi fortsætter selvfølgelig i 2018. Vi har allerede fundet datoerne for Social Fridays i første halvår af 2018, og de er som følger:

  • JANUAR: 26. januar kl. 15.30 til 18.00 hos Audi Gladsaxe
  • FEBRUAR: 23. februar kl. 15.30 til 18.00 hos NOHO på Vesterbro
  • MARTS: 23. marts kl. 15.30 til 18.00 hos Seidensticker på Amager
  • APRIL: 20. april kl. 15.30 til 18.00 hos theView på Vesterbro
  • MAJ: 25. maj kl. 15.30 til 18.00 hos SKT. PETRI i København (klik her for mere information og tilmelding)
  • JUNI: 22. juni kl. 15.30 til 18.00 hos Café Alex i Birkerød (klik her for mere information og tilmelding)

Hvad er Social Friday for en størrelse?

Social Friday, som vi lancerede tilbage i 2014, er et uformelt og afslappet initiativ, som har til formål at styrke det professionelle netværk blandt vores kunder, samarbejdspartnere, venner af huset og andre, der har interesse i at skabe og dyrke nye relationer.
 

Hvem kan deltage i Social Friday?

Social Friday netværksarrangementerne henvender sig til dig, der aktuelt sidder i et job, hvor du arbejder med salg, markedsføring og/eller forretningsudvikling, og som har lyst til at netværke med andre professionelle. Idéen er at vi kan dele viden og inspiration med hinanden, og måske sparre omkring konkrete muligheder eller udfordringer, som man ønsker vendt med andre professionelle.
 

Hvordan fungerer Social Friday i praksis?

Det foregår i praksis ved at Social Selling Company faciliterer selve netværksarrangementet og deltagerne på uformel vis udveksler erfaringer, inspiration og idéer hen over et glas vin eller en kold øl.

Arrangementerne afholdes på åbent hus basis, hvilket betyder at du dukker op på et tidspunkt mellem kl. 15.30 og 18.00, og bliver så længe det passer dig. Det er helt op til dig, om du har lyst til at være med i et kvarter eller i alle to og en halv timer. Vi mødes på et relativt centralt sted i Storkøbenhavn, hvilket fremgår af tilmeldingssiden for det enkelte Social Friday arrangement. Du finder link til tilmeldingssiderne ud for de nævnte datoer i toppen af dette indlæg.
 

Hvad koster det at deltage?

Det koster ikke noget at deltage i Social Friday. Du vil dog blive faktureret et såkaldt “No Show” gebyr på kr. 350 eksklusive moms hvis du ikke møder op til arrangementet, og ikke har annulleret din tilmelding.
 

Hvis du bliver forhindret i at deltage

Hvis du har tilmeldt dig, men alligevel ikke har mulighed for at deltage, så husk at framelde dig senest dagen inden således, at pladsen kan gå videre til en anden, og for at undgå at blive faktureret for “No Show” gebyret.

Du kan annullere din Eventbrite billet ved at følgende nedenstående procedure:

Guide til hvordan du kan annullere din Eventbrite billet
 

Derfor deltager Søren Herlman i Social Friday

Du kan på lidt over et minut høre, hvorfor at Sales Channel Manager Søren Herlman fra DHL har valgt at deltage i Social Friday og hvad han har fået ud af det. Bare klik på play-knappen nedenfor.


 

Information om brug af billeder og video taget ved Social Friday

Deltagere ved Social Selling Companys Social Friday arrangementer giver ved tilmelding tilladelse til, at Social Selling Company må offentliggøre eventuelle billeder og video fra arrangementet, hvor de er på.

Ønsker du et offentliggjort billede fjernet, kan du rette henvendelse til Social Selling Company på info@socialsellingcompany.dk, og billedet vil blive fjernet fra internettet i det omfang det er muligt.
 
Social Selling Company offentliggør kun harmløse billeder af personer. Det afgørende kriterium for offentliggørelsen er, at afbildede personer ikke med rimelighed må kunne føle sig udstillet, udnyttet eller krænket ud fra en normal betragtning.
 
Husk at medbringe godt humør, engagement og en god stak visitkort :-)

Vel mødt!

De venligste hilsner

Eva, Casper, Marcus og Leif
 

Sharing is caring. Del gerne dette blogindlæg på de sociale medier :-)

Tags: , , , , , , ,
0 Svar

Efterlad en Kommentar

Ønsker du at deltage i diskussionen?
er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright 2013-2017 Social Selling Company