Telefonisk sparring med LinkedIn ekspert Eva Sachse

Har du brug for at få hurtig og effektiv hjælp til at få opdateret din LinkedIn profil og få sparring omkring brugen af LinkedIn? Så er der hjælp at hente fra LinkedIn ekspert Eva Sachse, som du kan booke her og nu til en telefonisk sparringssession.

Helt konkret kan Eva hjælpe dig med rådgivning og sparring i forhold til hvad der kendetegner en professionel LinkedIn profil og hvordan du kan bruge din opdaterede profil til at nå dine målsætninger, når det gælder om at skabe synlighed omkring din person, ekspertise og faglighed.

Så uanset om du skal bruge LinkedIn til at finde et nyt job, personlig branding, social selling eller andet, så kan Eva hjælpe dig med at få en professionel og appellerende profil.

Her finder du information om dit udbytte ved sparring med LinkedIn ekspert Eva Sachse

3 TIMERS SPARRINGvia telefon2.100

  • Adgang til de anvendte skabeloner og materialer.
  • 12 måneders telefonisk eller e-mail support efter sparringssessionen.
BOOK EVA NU

De nævnte beløb er eksklusive moms.

Betaling sker når du booker med enten kreditkort eller med MobilePay senest dagen før afholdelse af videosparring.

Eva Sachse er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft.

Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn. Hun brænder for at hjælpe virksomheder og deres medarbejdere med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding.

Du kan læse mere om Eva ved at klikke her.

Vil du vide mere om kurset?

Du er velkommen til at ringe til Eva på telefon 61 46 93 40 eller sende hende en mail på es@socialsellingcompany.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af sparringen.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til Eva, hvis du har spørgsmål eller har brug for at vide mere om hendes sparring og rådgivning.