Start en uforpligtende dialog med os: Ring 41 900 800 eller e-mail os på info@socialsellingcompany.dk x

Velkommen til Social Selling Company

Vi er en virksomhed som er dedikeret til at hjælpe andre virksomheder med at skabe værdifulde relationer via sociale medier og gennem medarbejdernes sociale netværk. Det gør vi ved at indarbejde og anvende social selling og content marketing i virksomheders salgs- og marketingstrategi med særlig fokus på LinkedIn.

Uanset om opgaven går ud på at indarbejde social selling i en salgs- eller marketingorganisation eller hjælpe med content marketing, tror vi på, at vi kan gøre en stor forskel med de metoder og værktøjer, som vi anvender, og ikke mindst den passion vi lægger i enhver opgave.

Vi skaber værdi for vore kunder gennem eksempelvis rådgivning om social selling, digital strategi, digital ledelse, LinkedIn, social business, inspirationsforedrag, workshops, sparring, content marketing, udarbejdelse af content, kurser og lignende.

Kontakt os på telefon 41 900 800 eller send os en e-mail til info@socialsellingcompany.dk for at starte en dialog om, hvordan Social Selling Company kan hjælpe jer med at skabe mere social business og forretning gennem jeres sociale netværk og relationer.

© Copyright 2013-2019 Social Selling Company