Webinar: 9 ting du kan gøre for at tiltrække drømmejobbet via LinkedIn

Er du jobsøgende? Har du brug for inspiration til, hvordan du kan bruge LinkedIn til at finde et nyt job? Så er dette gratis webinar lige noget for dig.

Du kan tiltrække dit drømmejob ved at bruge LinkedIn proaktivt og målrettet i din jobsøgning. Det handler om at du positionerer dig som en ekspert indenfor dit område. Og grunden til at LinkedIn er et rigtigt godt sted at gøre det, er fordi at det er her headhuntere, rekrutteringsfolk og HR-medarbejdere ofte leder efter kandidater.

Ergo er LinkedIn en stærk platform at være på når det gælder jobsøgning. Det er stedet, hvor du kan udstille din faglighed og ekspertise gennem indlæg, artikler og kommentarer, og på den måde “træne” dit netværk til at forstå hvad dine kompetencer er og hvilken værdi du kan skabe.

Dermed kan netværket i højere grad hjælpe med at bringe dig i spil overfor virksomheder, der netop mangler en medarbejder med dine kompetencer.

For at hjælpe dig på vej, vil LinkedIn eksperterne Eva Sachse og Leif Carlsen inspirere dig med 9 konkrete ting, som du kan gøre for tiltrække dit nye drømmejob via LinkedIn.

Her finder du information om Screenshot fra "Sådan søger du nyt job ved hjælp af LinkedIn" webinaret

Under webinaret kommer Eva og Leif bl.a. ind på:

Webinaret afholdes en gang om måneden, og tager en times tid. Der er afsat masser af tid undervejs til at svare på spørgsmål fra deltagerne.

Hvis en af datoerne for live webinaret ikke passer dig, har du mulighed for at se webinaret i en on-demand udgave nedenfor her og nu – dog uden mulighed for at kunne stille spørgsmål, da on-demand webinaret er optaget på forhånd.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Du kan finde mere information i Leifs biografi her på websitet.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft. Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn. Hun brænder for at hjælpe virksomheder og individer med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding.

Du kan finde mere information i Evas biografi her på websitet.

Andre gratis webinarer