Sådan bringer du dig selv i spil overfor en ny arbejdsgiver via LinkedIn webinar

Sådan bringer du dig selv i spil overfor en ny arbejdsgiver via LinkedIn

GRATIS JOBSØGNINGSWEBINAR: Uanset om du er på jagt efter et nyt job af egen fri vilje eller fordi du er blevet opsagt, findes der en række muligheder for at bringe dig selv i spil overfor en potentiel ny arbejdsgiver ved hjælp af LinkedIn.

Du kan både gøre noget reaktivt, der handler om at din profil skal spille, være ajourført og indhold de nøgleord, som du ønsker at blive fundet på af headhuntere, rekrutteringskonsulenter og ansættende chefer. På den måde kan din profil populært sagt arbejde for dig – selv når du sover 😉

Du har også mulighed for at gøre en række ting proaktivt, hvilket blandt andet handler om publicering af indlæg, udvidelse af netværket med relevante personer og brug af beskedfunktionen.

Alt dette og mere til er omdrejningspunktet for dette gratis inspirationswebinar, hvor headhunter Flemming Lund og LinkedIn ekspert Leif Carlsen kommer med konkrete foreslag, idéer og inspiration til, hvordan du kan gøre det.

Under webinaret kommer Leif og Flemming blandt andet ind på:

  • Derfor skal du være skarp på hvilket job du ønsker at søge
  • Betydningen af at være bevidst om, hvilken type virksomhed du ønsker at arbejde for
  • Din LinkedIn profil skal være optimeret til at understøtte din jobsøgning
  • Hvad kan en headhunter se når du dukker op i en søgning?
  • Hvilke indsatser kan du gennemføre for at bringe dig i spil?

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Webinaret tager en times tid, og der er afsat masser af tid undervejs til at svare på spørgsmål. Vi bliver dog ved med at besvare spørgsmål indtil at vi har besvaret alle, men selve hovedprogrammet stopper efter en time.

Ja, webinaret bliver optaget og deltagerne får efterfølgende tilsendt link til en replay video.

Hvis datoen ikke passer dig, så tilmeld dig alligevel. På den måde får du tilsendt link til replay video og slides fra webinaret.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i webinaret, kan du dagen efter se en replay video af webinaret på vores YouTube kanal.

På YouTube kanalen kan du også se eller gense replay videoer af alle tidligere afholdte webinarer.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af åbne kurser, skræddersyede kurser eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken og LinkedIn som omdrejningspunkt.

Her finder du information om headhunter Flemming Lund, Lund HRFlemming Lund er stifter og ejer af Lund HR, der arbejder med headhunting, rekruttering og karriererådgivning. Igennem 19 år har han været en del af ledelsen i større og mindre virksomheder. Flemming kender derfor til betydningen af at have det rigtige hold omkring sig og den værdi, der skabes ved at have en sammentømret organisation. Disse erfaringer er omdrejningspunktet, når Flemming hjælper virksomheder med at finde frem til de bedst mulige kandidater.

close

Abonnér på vores LinkedIn nyhedsbrev.

Vi lover, at vi ikke kommer til at spamme dig. Vi sender nemlig kun nyhedsbrev en gang om måneden :-)

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.