Webinar: Sælger TV Live! - Social Selling Company

Webinar: Sælger TV Live

Den moderne sælger bruger ikke kun kold canvas og “hard selling” i jagten på at nå budgettet. Nej, han eller hun ved godt, at den moderne sælger kombinerer de klassiske salgsdyder med digitale salgsindsatser så som social selling.

Og denne præmis er netop omdrejningspunktet for Sælger TV Live, som bygger videre på det som Sælger TV er kendt for på YouTube, nemlig konkret inspiration, viden og indsigt i forhold til, hvordan du kan arbejde med klassisk salg og social selling.

Under Sælger TV Live taler “Mr. Classic Sales” a.k.a. Leon Birdi og “Mr. Social Selling” a.k.a. Leif Carlsen om typiske udfordringer som sælgere møder i deres hverdag.

Og da det foregår i et live, får du mulighed for at deltage ved at du kan stille spørgsmål undervejs. På den måde kan du være med til at sætte præg på den enkelte liv udsendelse samtidigt med at du forhåbentligt får svar på dit spørgsmål ;-)

Her finder du information om Sælger TV webinarerne

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Du kan finde mere information i Leifs biografi her på websitet.

Her finder du information om Leon BirdiLeon Birdi, der ofte omtales som “Mr. Classic Sales”, er anerkendt som én af Danmarks absolut dygtigste undervisere inden for klassisk salg og forretningsudvikling. Han er uddannet fra konsulentfirmaet Cultivator og har fået sine erfaringer hos blandt andre Avis Biludlejning og en række it-virksomheder. Leon dyrker i høj grad princippet om “Fail fast, learn fast” ud fra en tankegang om, at det gælder om at få eksekveret i hverdagen på den indlærte salgstræning, for derigennem at finde ud af hvad der virker ude hos den enkelte kunde.

For mere information besøg gerne Leon Birdis LinkedIn profil.

Hvis du vil blive bedre til social selling og LinkedIn