Webinar: Sælger TV Live

Den moderne sælger bruger ikke kun kold canvas og “hard selling” i jagten på at nå budgettet. Nej, han eller hun ved godt, at den moderne sælger kombinerer de klassiske salgsdyder med digitale salgsindsatser så som social selling.

Og denne præmis er netop omdrejningspunktet for Sælger TV Live, som bygger videre på det som Sælger TV er kendt for på YouTube, nemlig konkret inspiration, viden og indsigt i forhold til, hvordan du kan arbejde med klassisk salg og social selling.

Under Sælger TV Live taler “Mr. Classic Sales” a.k.a. Leon Birdi og “Mr. Social Selling” a.k.a. Leif Carlsen om typiske udfordringer som sælgere møder i deres hverdag.

Og da det foregår i et live, får du mulighed for at deltage ved at du kan stille spørgsmål undervejs. På den måde kan du være med til at sætte præg på den enkelte liv udsendelse samtidigt med at du forhåbentligt får svar på dit spørgsmål ;-)

TID TIL NÆSTE WEBINAR

32dage03timer41minutter27sekunder
Her finder du information om Sælger TV webinarerne

Hvert Sælger TV webinar bliver kickstartet med et bestemt tema, som Leif og Leon kommer med inspiration, viden- og erfaringsdeling til.

Derefter er der sådan set dømt “fri leg”, hvor deltagerne får mulighed for både at stille spørgsmål til temaet, men også til alt muligt andet, der relaterer sig til klassisk salg og social selling.

Kvantitet eller kvalitet i dit salg: Hvordan sikrer du en god balance?

Dato: Mandag, den 15. marts 2021.
Tidspunkt: Kl. 13.00.
Værter: Leif Carlsen og Leon Birdi.
Klik her for tilmelding.

Hvis en af datoerne ikke passer dig, så tilmeld dig webinaret alligevel. Du får nemlig automatisk tilsendt en replay video, som du så kan se når det passer dig.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Nej, det kan du desværre ikke, men du kan annullere din oprindelige tilmelding, og derefter lave en ny tilmelding på den person, der skal deltage istedet.

Webinaret tager en times tid, og der er afsat masser af tid undervejs til at svare på spørgsmål.

Ja, webinaret bliver optaget og du får automatisk tilsendt link til replay videoen.

Du har også mulighed for at se eller gense replay videoen på Sælger TV’s YouTube kanal.

Ja, du kan sagtens se replay video af webinaret selvom du ikke har mulighed for at deltage på selve dagen. Det kræver blot at du er tilmeldt webinaret forud for afholdelsen. Så får du nemlig automatisk tilsendt link til replay videoen af webinaret.

Du har også mulighed for at se en replay video af det seneste webinar her og nu – dog uden mulighed for at kunne stille spørgsmål, da webinaret jo er optaget på forhånd :-)

Sidst, men ikke mindst, har du altid mulighed for at se replay videoer af alle tidligere afholdte webinarer på Sælger TV’s YouTube kanal.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Du kan finde mere information i Leifs biografi her på websitet.

Her finder du information om Leon BirdiLeon Birdi, der ofte omtales som “Mr. Classic Sales”, er anerkendt som én af Danmarks absolut dygtigste undervisere inden for klassisk salg og forretningsudvikling. Han er uddannet fra konsulentfirmaet Cultivator og har fået sine erfaringer hos blandt andre Avis Biludlejning og en række it-virksomheder. Leon dyrker i høj grad princippet om “Fail fast, learn fast” ud fra en tankegang om, at det gælder om at få eksekveret i hverdagen på den indlærte salgstræning, for derigennem at finde ud af hvad der virker ude hos den enkelte kunde.

For mere information besøg gerne Leon Birdis LinkedIn profil.