Webinar: Spørg headhunteren og få svar live!

Hvad kendetegner en professionel og appellerende LinkedIn profil? Hvilke informationer kan en headhunter se om dig på LinkedIn, når han eller hun søger efter kandidater til en ledig stilling? Og hvad er Do’s and Don’ts på LinkedIn når du bruger platformen til at søge job med?

Det vil headhunter Flemming Lund og LinkedIn ekspert Leif Carlsen svare på i dette spørgsmål/svar webinar, hvor størstedelen af tiden vil blive brugt på at svare på spørgsmål fra deltagerne.

Webinaret bliver kickstartet med 10 konkrete tips og tricks fra både Flemming og Leif forhold til hvordan du kan optimere din jobsøgning via LinkedIn.

Information om webinaret "Spørg headhunteren: Do’s and Don’ts når du søger job på LinkedIn"

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Du kan finde mere information i Leifs biografi her på websitet.

Her finder du information om headhunter Flemming Lund, Lund HRFlemming Lund er stifter og ejer af Lund HR, der arbejder med headhunting og rekruttering. Igennem 19 år har han været en del af ledelsen i større og mindre virksomheder. Flemming kender derfor til betydningen af at have det rigtige hold omkring sig og den værdi, der skabes ved at have en sammentømret organisation. Disse erfaringer er omdrejningspunktet, når Flemming hjælper virksomheder med at finde frem til de bedst mulige kandidater.

Andre gratis webinarer