Webinar: Spørg headhunteren og få svar live!

Hvad kendetegner en professionel og appellerende LinkedIn profil? Hvordan uploader du dit CV til din profil? Hvilke informationer kan en headhunter se om dig på LinkedIn, når han eller hun søger efter kandidater til en ledig stilling? Og hvad er Do’s and Don’ts på LinkedIn når du bruger platformen til at søge job med?

Det vil headhunter Flemming Lund og LinkedIn ekspert Leif Carlsen svare på i denne serie af spørgsmål/svar webinar, hvor størstedelen af tiden vil blive brugt på at svare på spørgsmål fra deltagerne.

Webinarserien afholdes hver måned med et nyt tema, og på den måde kan du få løbende inspiration og viden omkring en række forskellige emner.

Derefter er der sådan set dømt “fri leg”, hvor deltagerne får mulighed for både at stille spørgsmål til temaet, men også til alt muligt andet, der relaterer sig til jobsøgning, headhunting og LinkedIn.

TID TIL NÆSTE WEBINAR

7dage03timer41minutter32sekunder

Sådan får du dit LinkedIn netværk til at hjælpe dig med at få spredt dit CV

Dato: Mandag, den 22. februar 2021.
Tidspunkt: Kl. 10.00.
Værter: Leif Carlsen og Flemming Lund.
Klik her for tilmelding.

Hvad kan en headhunter se når din profil dukker op i søgning?

Dato: Onsdag, den 22. marts 2021.
Tidspunkt: Kl. 10.00.
Værter: Leif Carlsen og Flemming Lund.
Klik her for tilmelding.

Hvis en af datoerne ikke passer dig, så tilmeld dig webinaret alligevel. Du får nemlig automatisk tilsendt en replay video, som du så kan se når det passer dig.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Webinaret tager en times tid, og der er afsat masser af tid undervejs til at svare på spørgsmål. Vi bliver dog ved med at besvare spørgsmål indtil at vi har besvaret alle, men selve hovedprogrammet stopper efter en time.

Ja, webinaret bliver optaget og du får automatisk tilsendt link til replay videoen.

Du har også mulighed for at se eller gense replay videoen på vores YouTube kanal.

Ja, du kan sagtens se replay video af webinaret selvom du ikke har mulighed for at deltage på selve dagen. Det kræver blot at du er tilmeldt webinaret forud for afholdelsen. Så får du nemlig automatisk tilsendt link til replay videoen af webinaret.

Du har også mulighed for at se en replay video af det seneste webinar her og nu – dog uden mulighed for at kunne stille spørgsmål, da webinaret jo er optaget på forhånd :-)

Sidst, men ikke mindst, har du altid mulighed for at se replay videoer af alle tidligere afholdte webinarer på vores YouTube kanal.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Du kan finde mere information i Leifs biografi her på websitet.

Her finder du information om headhunter Flemming Lund, Lund HRFlemming Lund er stifter og ejer af Lund HR, der arbejder med headhunting og rekruttering. Igennem 19 år har han været en del af ledelsen i større og mindre virksomheder. Flemming kender derfor til betydningen af at have det rigtige hold omkring sig og den værdi, der skabes ved at have en sammentømret organisation. Disse erfaringer er omdrejningspunktet, når Flemming hjælper virksomheder med at finde frem til de bedst mulige kandidater.

Andre gratis webinarer