Krav til teknisk udstyr i.f.m. kurser, workshops og foredrag

Hos Social Selling Company har vi altid en ambition om at give deltagerne til vores kurser og foredrag en god og professionel oplevelse med henblik på at sikre det bedst mulige udbytte. Vi har derfor brug for at bestemte former for teknisk udstyr er tilstede i forbindelse med gennemførelsen af et foredrag eller en workshop.

Til dig som foretager bookingen af os, så vil vi bede dig om at løbe gennem tjeklisten for krav til teknisk udstyr således, at eventuelle mangler kan nå at blive ordnet forud for gennemførelsen af foredraget eller workshoppen.

Vi vil også sætte stor pris på, hvis du kan melde tilbage på gennemgangen af tjeklisten, og at der er styr på kravene til teknisk udstyr.

Projektor eller fladskærm

Foredragslokalet skal være udstyret med en lysstærk LCD-projektor eller passende storskærm med opløsning på minimum 1080p.

Fysisk kabeltilslutning

LCD-projektor eller storskærm skal kunne tilgås via et fysisk VGA- eller HDMI-kabel. Det fysiske kabel skal have en længde på 1,8 meter eller mere.

Alternativt kan en Apple TV trådløs videoforbindelse også anvendes.

Information om teknisk udstyr og forudsætninger i.f.m. foredrag

Andre former for trådløse videoforbindelser som eksempelvis Barco ClickShare, Google Chromecast eller Airtame kan desværre ikke bruges da disse systemer ikke understøtter såkaldte præsentationsvisning i PowerPoint.

Information om teknisk udstyr og forudsætninger i.f.m. foredrag

Disse trådløse videosystemer gør det derfor ikke muligt at bruge præsentationsvisning i PowerPoint og se næste slide på computeren, hvilket vi har brug for i forbindelse med afviklingen af foredraget eller workshoppen.

Der skal derfor være mulighed for en fysisk kabling mellem den medbragte computer og LCD-projektor eller storskærm – enten via et VGA- eller HDMI-kabel eller adgang til Apple TV trådløs videoforbindelse.

Flipover/whiteboard

Der skal være flipover eller whiteboard med tilhørende tusser i umiddelbar nærhed af lærred eller storskærm.

Computer

Vi medbringer altid vores egen computer, da vi anvender specielle præinstallerede skrifttyper.

Afvikling af slides vil således altid ske på vores egen computer.

Strøm

Der skal være adgang til 220 volts strømskinne med 3-benet edb-stik.