Jeg hedder Leif Carlsen og er LinkedIn ekspert og managing partner i Social Selling Company som jeg startede sammen med Eva Sachse i april 2014.

Jeg brænder for at hjælpe virksomheder, organisationer og individer med at skabe øget synlighed og værdifulde relationer gennem brugen af social selling metodikken med henblik på at konvertere det til nye kunder. Det gør jeg gennem konkret og erfaringsbaseret sparring, rådgivning og undervisning uanset om det handler om udvikling af strategi og taktik eller hjælp til eksekvering.

Min formidlingsstil

Her finder du information om social selling og LinkedIn ekspert Leif Carlsen

Min undervisningsstil og samarbejdsmetodik er motiverende, passioneret og energisk, samt udfordrende og uformel, og jeg baserer den på de mere end 30 års erfaring, jeg har indenfor salg, markedsføring, strategi og ledelse.

Jeg gør en dyd ud af at skræddersy og tilpasse min formidling således, at den altid tager udgangspunkt i virksomhedens behov og medarbejdernes aktuelle situation. Formålet med denne tilgang handler om, at øge relevans og udbytte for dem, som jeg underviser eller sparrer med.

Her finder du information om, hvornår Leif Carlsen kom på LinkedInJeg kommer med en erhvervserfaring fra virksomheder som Dansk Supermarked (nu kendt som Salling Group), Tele Danmark, mermaid technology, Acer, PC-WARE Danmark og HP.

I forhold til arbejdsopgaver har jeg arbejdet indenfor både salg, indkøb, markedsføring, branding, ledelse og iværksætteri. Jeg ved således, hvad der skal til for at skabe øget synlighed og salg i en virksomhed.

I forhold til min erfaring med LinkedIn, så har jeg været på platformen siden 2005 og har arbejdet intenst med LinkedIn i over 18 år og bruger indtil flere timer hver dag på denne platform.

Jeg har derfor et indgående kendskab til hvordan LinkedIn fungerer funktionsmæssigt og rent teknisk, hvilket jeg i kombination med min forretningsmæssige baggrund, bruger til at hjælpe virksomheder med at blive bedre til at bruge LinkedIn, implementere social selling metodikken eller arbejde med employee advocacy.

Jeg hjælper også med en-til-en sparring

Hermed finder du information om LinkedIn ekspert Leif Carlsen

Jeg hjælper også enkeltpersoner med sparring og rådgivning indenfor LinkedIn og social selling metodikken.

Det kan være dig, der sidder som salgschef/salgsdirektør og har brug for sparring til, hvordan du kan indarbejde social selling i jeres salgsindsatser eller bruge Sales Navigator som leadgenereringsværktøj.

Det kan også være dig, der er marketingansvarlig og ønsker rådgivning omkring hvordan I kan skabe en stærkere kobling mellem jeres digitale marketingtiltag og sælgernes personlige salgsindsatser.

Du kan booke mig til individuel sparring, som kan foregå på video via Zoom, Microsoft Teams eller face-to-face på dit kontor i Storkøbenhavn eller udenfor Storkøbenhavn mod en merpris til dækning af ekstra tidsforbrug, transportomkostninger og eventuelle parkeringsomkostninger.

Mine kontaktoplysninger

Her finder du kontaktoplysninger på LinkedIn ekspert Leif Carlsen

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller på anden måde ønsker dialog, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående mobiltelefon eller e-mail.

Du finder mig også på Learning Community

I sommeren 2022 tog jeg sammen med min partner Eva Sachse initiativ til at etablere Danmarks første dedikerede online LinkedIn community.

Med Learning Community har vi skabt online læringsunivers og et fagligt netværk med fokus på LinkedIn og social selling metodikken.

Med Learning Community, som er Danmarks bedste online læringsunivers, kan du hurtigt og effektivt blive bedre til at bruge LinkedIn

Her inspirerer, underviser, sparrer og erfaringsdeler Eva og jeg medlemmerne med henblik på at gøre dem bedre og mere effektive i deres brug af LinkedIn.

Du kan også lytte til mig på podcast

Jeg sætter også stor pris på at inspirere andre gennem min rolle som fast vært på Social Selling Radio. Den er Danmarks første podcast, der har social selling metodikken og LinkedIn som omdrejningspunkt med en klar kobling til salg, salgsudvikling, marketing og content marketing.

Du kan lytte til Social Selling Radio følgende steder:

Jeg har også deltaget i følgende andre podcasts:

Du finder mig også på YouTube

Jeg er også at finde på YouTube i forbindelse med at jeg laver videoer om LinkedIn, social selling metodikken, personlig branding og hvordan der i det hele taget kan skabes en kobling mellem brugen af digitale salgs- og markedsføringsindsatser og mere klassisk salgsdiscipliner.

Først og fremmest er jeg at finde på Social Selling Company’s egen YouTube kanal, også kendt som Social Selling TV, hvor jeg jævnligt optræder sammen med min kollega Eva Sachse.

Dernæst er jeg også at finde på Sælger TV’s YouTube kanal, som jeg driver sammen med min gode podcastbuddy Leon Birdi. Her taler vi om kombinationen af klassisk salg og social selling.

Jeg har bidraget til 4 bøger

Jeg har senest bidraget til “Glad kunde sur kunde”, som er en grundbog indenfor arbejdet med at opbygge og håndtere virksomheders kundeanmeldelser online.

Jeg har bidraget med det fulde afsnit om social selling til “Markedsføring: Teori og praksis“, som er en grundlæggende indføring i centrale begreber, teorier, modeller og værktøjer inden for markedsføring.

Jeg har også været bidragsyder til grundbogen i digital markedsføring “Help Marketing Bogen” i afsnittet omkring organisk social media og social selling.

Endvidere har jeg bidraget til bogen “Onlineevangelisterne“, som indeholder 100 konkrete tips til at sælge mere online, og er baseret på input fra 100 danske online og social media eksperter.

Find mig på LinkedIn

Du er velkommen til at kigge forbi min LinkedIn profil og connecte eller følge mig, hvis du har lyst.

Jeg poster typisk et par gange om ugen med inspiration, viden, holdninger og tips og tricks til social selling metodikken og LinkedIn.

Presseomtale

Pressefotos

Hvis du har brug for et foto af mig til brug for eksempelvis udtalelser, artikler, omtaler af foredrag og lignende, kan du findes billeder og grafik i høj opløsning klar til download i afsnittet med pressefotos her på vores website.

De venligste hilsner

Leif Carlsen blog signatur