Jeg hedder Eva Sachse og er partner i Social Selling Company, som jeg startede sammen med Leif Carlsen i april 2014. Jeg er LinkedIn ekspert og social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn og content marketing. Jeg brænder for at hjælpe individer og virksomheder med at tiltrække kunder og vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier.

Jeg kommer med en solid baggrund fra produktions-, logistik- og it-branchen. Den viden bruger jeg ofte når jeg rådgiver og sparrer med vores kunder eller hjælper med at optimere LinkedIn profiler.

Gennem 30 år har jeg arbejdet både nationalt og internationalt. Jeg har mange årene arbejdet som produktchef og konsulent, hvilket har givet mig en stærk sans for forretningsudvikling og rådgivning.

Min passion er at få ting til at ske og lykkes, gerne på en utraditionel måde. Hvis du gør i dag, som du gjorde i går, kommer du til det samme resultat, så ind med kreativiteten og ud med “det vi plejer”.

Jeg er med til at afholde såvel åbne LinkedIn skoler som skræddersyede kurser, hvor vi ofte er ude en hel dag af gangen. Her underviser vi deltagerne i hvad social selling metodikken går ud på og hvordan de helt praktisk arbejder med det via deres LinkedIn profiler.

Vores kurser er meget hands-on så vi bruger meget tid på at den enkelte skal føle sig tryg ved at bruge LinkedIn som en del af sin værktøjskasse.

Jeg hjælper også virksomheder, der har brug for hjælp til at komme igang med at lave indhold, som typisk kan postes på LinkedIn virksomhedsiden (også kendt som en virksomhedsprofil eller “Company Page”) eller på individuelle personprofiler.

Her er det mig, der er tovholder på at få opbygget og vedligeholdt en indholdskalender, så vi ved hvad der skal postes om de kommende uger. Ideerne kommer på baggrund af brainstorm omkring emner, fra kommunikative fyrtårne og hvad der ellers sker af interessante aktiviteter i virksomheden.

Endelig hjælper jeg også jobsøgende, der ønsker professionel hjælp og sparring til at bruge LinkedIn til at søge job med.

Information om dit udbytte ved at få sparring fra LinkedIn ekspert Eva Sachse

Jeg hjælper også enkeltpersoner med at få optimeret deres LinkedIn profil således, at den fremstår professionel og appellerende.

Det kan være dig, der sidder i en stilling i dag og har brug for at profilere dig mere tydeligt overfor dit netværk eller andre interessenter. Det kan også være dig, der er jobsøgende, og som har brug for at gøre din profil skarpere i forhold til rekrutteringsfirmaer og en kommende arbejdsgiver.

Du kan booke mig til individuel sparring, som kan foregå på video via Google Meet eller face-to-face på vores kontor i Birkerød. Sparringen kan også gennemføres på dit kontor i Hovedstadsområdet mod en merpris til dækning af ekstra tidsforbrug, transportomkostninger og eventuelle parkeringsomkostninger.

Jeg har indtil videre bidraget til to bøger: Den ene er på dansk og med titlen: “Kom godt igang med din virksomhed”. Mit bidrag er at fortælle om at arbejde professionelt med LinkedIn.

Den anden er på engelsk og med titlen: “200 powerful tips from top LinkedIn Experts”. Mit tip handler om at du skal huske at connecte med dem, der interagerer med dine indlæg og artikler, som du ikke allerede har i dit netværk. De kan godt lide det du skriver, så måske kan de også lide det du skriver i fremtiden. Den kan du downloade her: https://www.socialsaleslink.com/wp-content/uploads/2017/05/LinkedIn-Tips-by-Top-Social-Selling-Experts.pdf.

Hvis du ønsker at connecte med mig på LinkedIn, så kig forbi min LinkedIn profil. Jeg poster typisk indlæg 1-2 gange om ugen og en artikel hver måned med udgangspunkt i social selling metodikken og LinkedIn. Herudover er jeg også aktiv med at kommentere og svare på spørgsmål.

Du er også velkommen til at kigge forbi min Twitter profil og følge mig der. Her er jeg naturligvis aktiv omkring social selling og content marketing, men jeg bruger også Twitter til at kommunikere personlige mærkesager – bare så er du advaret ;-)

I april måned 2022 blev jeg bedt om at skrive en klumme til ERHVERV Nordsjælland, og det kom der artiklen “Disse 5 ting gør, at du bliver fundet i søgninger på LinkedIn” ud af.

Artikel om hvilke 5 ting der gør, at du bliver fundet i søgninger på LinkedIn skrevet af LinkedIn ekspert Eva Sachse fra Social Selling Company

Min kollega Leif og jeg blev i oktober måned 2020 interviewet af Sjællandske Nyheder, og det er der kommet to helsider ud af.

Her finder du en artikel med Social Selling Company bragt i ERHVERVNordsjælland

De venligste hilsner

Om Eva Sachse fra Social Selling Company
close

Abonnér på vores LinkedIn nyhedsbrev.

Vi lover, at vi ikke kommer til at spamme dig. Vi sender nemlig kun nyhedsbrev en gang om måneden :-)

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.