Jeg hedder Eva Sachse og er partner i Social Selling Company, som jeg startede sammen med Leif Carlsen i april 2014. Jeg er LinkedIn ekspert og social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn og content marketing. Jeg brænder for at hjælpe individer og virksomheder med at tiltrække kunder og vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier.

Jeg kommer med en solid baggrund fra produktions-, logistik- og it-branchen. Den viden bruger jeg ofte når jeg rådgiver og sparrer med vores kunder eller hjælper med at optimere LinkedIn profiler.

Gennem 30 år har jeg arbejdet både nationalt og internationalt. Jeg har mange årene arbejdet som produktchef og konsulent, hvilket har givet mig en stærk sans for forretningsudvikling og rådgivning.

Min passion er at få ting til at ske og lykkes, gerne på en utraditionel måde. Hvis du gør i dag, som du gjorde i går, kommer du til det samme resultat, så ind med kreativiteten og ud med “det vi plejer”.

Jeg er med til at afholde såvel åbne kurser og skræddersyede virksomhedskurser, hvor vi ofte er ude en hel dag af gangen eller online via Zoom eller Teams. Her underviser vi deltagerne i hvad social selling metodikken går ud på og hvordan de helt praktisk arbejder med det via deres LinkedIn profiler.

Vores kurser er meget hands-on så vi bruger meget tid på at den enkelte skal føle sig tryg ved at bruge LinkedIn som en del af sin værktøjskasse.

Jeg hjælper også virksomheder, der har brug for hjælp til at komme igang med at lave indhold, som typisk kan postes på LinkedIn virksomhedsiden (også kendt som en virksomhedsprofil eller “Company Page”) eller på individuelle personprofiler.

Her er det mig, der er tovholder på at få opbygget og vedligeholdt en indholdskalender, så vi ved hvad der skal postes om de kommende uger. Ideerne kommer på baggrund af brainstorm omkring emner, fra kommunikative fyrtårne og hvad der ellers sker af interessante aktiviteter i virksomheden.

Få hjælp til at opdatere din profil

Information om dit udbytte ved at få sparring fra LinkedIn ekspert Eva Sachse

Jeg hjælper også enkeltpersoner med at få optimeret deres LinkedIn profil således, at den fremstår professionel og appellerende.

Det kan være dig, der sidder i en stilling i dag og har brug for at profilere dig mere tydeligt overfor dit netværk eller andre interessenter. Det kan også være dig, der er jobsøgende, og som har brug for at gøre din profil skarpere i forhold til rekrutteringsfirmaer og en kommende arbejdsgiver.

Du kan booke mig til individuel sparring, som kan foregå på video via Microsoft Teams eller face-to-face på dit kontor i Storkøbenhavn eller udenfor Storkøbenhavn mod en merpris til dækning af ekstra tidsforbrug, transportomkostninger og eventuelle parkeringsomkostninger.

Mine kontaktoplysninger

Her finder du kontaktoplysningerne på social selling og LinkedIn ekspert Eva Sachse fra Social Selling Company

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller på anden måde ønsker dialog, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående mobiltelefon eller e-mail.

Du finder mig også på Learning Community

I andet halvår af 2022 tog jeg sammen med min partner Leif Carlsen initiativ til at etablere Danmarks første dedikerede online community med LinkedIn og social selling som omdrejningspunkt.

Med Learning Community har vi skabt et online læringsunivers og fagligt netværk med fokus på LinkedIn og social selling metodikken.

Med Learning Community, som er Danmarks bedste online læringsunivers, kan du hurtigt og effektivt blive bedre til at bruge LinkedIn

Du finder mig på Learning Community, hvor jeg sammen med Leif hjælper med at inspirere og hjælpe medlemerne af dette faglige netværk med at blive bedre og mere effektiv til at bruge LinkedIn.

Jeg har bidraget til to bøger

Jeg har indtil videre bidraget til to bøger: Den ene er på dansk og med titlen: “Kom godt igang med din virksomhed”. Mit bidrag er at fortælle om at arbejde professionelt med LinkedIn.

Den anden er på engelsk og med titlen “200 powerful tips from top LinkedIn Experts”. Mit tip handler om at du skal huske at connecte med dem, der interagerer med dine indlæg og artikler, som du ikke allerede har i dit netværk. De kan godt lide det du skriver, så måske kan de også lide det du skriver i fremtiden.

Du kan høre mig på podcast

Du kan også høre mig tale om LinkedIn, social selling og content marketing ved at lytte til Social Selling Radio, hvor jeg er medvært.

Du kan lytte til Social Selling Radio følgende steder:

Du finder mig også på YouTube

Du kan også finde mig på YouTube i forbindelse med at jeg laver videoer om LinkedIn og social selling og content marketing metodikkerne. Jeg taler blandt også om hvordan der kan skabes en kobling mellen personlig branding og brugen af digitale salgs- og markedsføringsindsatser.

Så hvis du vil se mig optræde på video, så kig forbi Social Selling Company’s egen YouTube kanal, også kendt som Social Selling TV. Her optræder jeg jævnligt sammen med min kollega Leif Carlsen.

Find mig på LinkedIn og Twitter

Hvis du ønsker at connecte med mig på LinkedIn, så kig forbi min LinkedIn profil.

Jeg poster typisk indlæg 1-2 gange om ugen og en artikel hver måned med udgangspunkt i social selling metodikken og LinkedIn. Herudover er jeg også aktiv med at kommentere og svare på spørgsmål.

Du er også velkommen til at kigge forbi min Twitter profil og følge mig der. Her er jeg naturligvis aktiv omkring social selling og content marketing, men jeg bruger også Twitter til at kommunikere personlige mærkesager – bare så er du advaret 😉

Presseomtale

Pressefotos

Hvis du har brug for et foto af mig til brug for eksempelvis udtalelser, artikler, omtaler af foredrag og lignende, kan du findes billeder og grafik i høj opløsning i afsnittet med pressefotos her på vores website.

De venligste hilsner

Eva Sachse signatur i.f.m. blogindlæg