Persondatapolitik for Social Selling Company

Hos Social Selling Company ApS har vi følgende persondatapolitik:

1. Generelt

Dine personoplysninger behandles altid forsvarligt, sikkert og i overensstemmelse med lovgivningen, uanset om vi har modtaget oplysningerne fra dig eller tredjemand.
 

2. Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du anvender vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du:

– tilmelder dig vores nyhedsbrev (se mere i afsnittet om nyhedsbrev).
– kommenterer på vores blog.
– tilmelder dig notifikationer på blog-kommentarer
– skriver til os via e-mail.
– tilmelder dig et af vores kurser eller webinarer.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil, og selv indtaster informationerne behandles: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse, firmanavn, CVR-nummer, adresse, postnummer og by.

Dine personoplysninger behandles altid forsvarligt, sikkert og fortroligt hos os og vores underleverandører. Vi opbevarer dine personoplysninger på servere med høj sikkerhed, som er placeret i kontrollerede faciliteter.

Hjemmesiden er SSL-krypteret, hvilket er den højst mulige sikkerhed på internettet. Vi kan, ligesom alle andre, desværre ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det gælder eksempelvis tilmelding til nyhedsbrev, da der altid er risiko for, at uberettigede tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes elektronisk, men vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres og opdateres løbende for at sikre, at dine personoplysninger fortsat håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder.

Herudover har vi truffet en række øvrige tekniske og administrative foranstaltninger for at sikre dine personoplysninger.
 

3. Nyhedsbrev

Vi anvender e-mail-tjenesten MailPoet til vores nyhedsbrev. De personoplysninger, du afgiver, når du tilmelder dig nyhedsbrevet, hostes på vores egen WordPress-installation, og således ikke hos tredjepart.

Vi opbevarer oplysninger om din e-mail adresse.

Vores nyhedsbrev indeholder “web beacons”, som er små gennemsigtige billedfiler, der ved hjælp af MailPoet tillader os at analysere, om vores mails bliver åbnet.

Du kan til enhver tid opsige dit nyhedsbrevabonnement ved at afmelde via link nederst i nyhedsbrevet. Herefter vil vi slette dine oplysninger inden for 14 dage. Ønsker at du, at det skal ske med det samme, er du velkommen til at skrive til os på info@socialsellingcompany.dk.

Hvert nyhedsbrev indeholder i slutningen et link til afmelding af nyhedsbrevet, der giver dig mulighed for at afmelde dig. Det betyder også, at du tilbagetrækker dit samtykke.

Du kan også sende en e-mail til info@socialsellingcompany.dk for at opdatere din e-mailadresse, eller for at anmode om, at vi sletter dit navn og din e-mailadresse.

4. Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
 

5. Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
 

6. Datasikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
 

7. Cookies

Websitet bruger alene teknisk nødvendige cookies, der sørger for, at websitet fungerer. Fordi vi kun anvender teknisk nødvendige cookies, skal du ikke give samtykke til brugen af disse.
 

8. Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig.

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@socialsellingcompany.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.
 

9. Kontaktoplysninger

Social Selling Company ApS er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via websitet.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne persondatapolitik, kan du kontakte:

Social Selling Company ApS
Brønsholmvej 26
2980 Kokkedal
Telefonnummer 41 900 800
E-mail: info@socialsellingcompany.dk
 

10. Persondatapolitik version

Dette er version 1.7 af vores persondatapolitik, og er opdateret den 13. august 2021.

close

Abonnér på vores LinkedIn og social selling nyhedsbrev.

Vi lover, at vi ikke kommer til at spamme dig. Vi sender nemlig kun nyhedsbrev en gang om måneden :-)

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.