Leif er en utrolig behagelig og dygtig formidler og havde mange konkrete eksempler, hvilket gjorde det både let forståeligt og håndgribeligt at tage fat på efterfølgende.

Læs hele anbefalingen.

Kristina Ege Scharff

Kristina Ege ScharffCustomer Success & Communications Manager - Keepers

Vi kan mærke en stor forskel som medlem af Learning Community. Vores engagementrate er steget og vi kan mærke, at vores målgruppe fanger vores budskaber.

Læs hele anbefalingen.

Josephine Cramon

Josephine CramonKommunikationsansvarlig - Byens Byggerådgivning

Jeg kan uden tøven anbefale Eva til enhver, der ønsker at maksimere deres LinkedIn-potentiale. Hendes professionalisme, dygtighed og dedikation er en sand inspiration.

Læs hele anbefalingen.

Lars Lüning

Lars LüningAccount Director - Avian Digital Forensics

Jeg kan klart anbefale Leif Carlsen og Eva Sachse til dig, der vil udnytte social selling og LinkedIn som en ekstra brandingkanal for dig selv og din virksomhed.

Læs hele anbefalingen.

Claus Christoffersen

Claus ChristoffersenCEO - FutureLink Solutions

Som soloselvstændig kan man godt blive lidt hjemmeblind. Her er det guld værd at være med i Learning Community. Jeg kan varmt anbefale at komme med.

Læs hele anbefalingen.

Jane Buntzen

Jane BuntzenErhvervscoach og rådgiver

Det var en lettelse for mig, som har en travl hverdag, at jeg trygt blev guidet igennem, og ikke selv skulle bruge en masse tid på det. Jeg kan i høj grad anbefale Eva.

Læs hele anbefalingen.

Marianne Elsass

Marianne ElsassKey Account Executive - ISS A/S

Jeg kan varmt anbefale Leif Carlsen til alle, som har lyst til at blive skarpere på at lave indlæg på LinkedIn og udnytte værdien i social selling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Læs hele anbefalingen.

Martin Jensen

Martin JensenDigital Marketing Manager - SMARTPAGE A/S

Leif og Eva har på bedste vis hjulpet os med at være mere synlige på LinkedIn på en professionel måde. De har en fantastisk evne til at gøre undervisning levende.

Læs hele anbefalingen.

Per Nørgaard Rossen

Per Nørgaard RossenNordisk direktør, Industri Applikationer - Bosch Rexroth A/S

Jeg kan anbefale Social Selling Company, hvis du ønsker at blive klogere på LinkedIn. Du kommer til at gå derfra med et helt nyt syn på, hvordan LinkedIn kan bruges.

Læs hele anbefalingen.

Julie Lund Terkelsen

Julie Lund TerkelsenContent & Kommunikation - Help Forsikring

Vi er meget tilfredse med kurset, og vi anbefaler derfor gerne Leif og Social Selling Company til andre, der ønsker at optimere deres tilstedeværelse på LinkedIn.

Læs hele anbefalingen.

Helle Thorsøe Larsen

Helle Thorsøe LarsenKommunikationsansvarlig - TVC Advokatfirma

Det virker betryggende, at min profil er optimeret. Det har jeg lært i LinkedIn PRO Community hos Social Selling Company. Kan kun give det min varmeste anbefaling.

Læs hele anbefalingen.

Dorthe Meyer

Dorthe MeyerDe-sign.digital

Jeg anbefaler kurset til alle, der deler min opfattelse – at den moderne beslutningstager er blevet mere digital. Og derfor vil tættere på kunderne via social selling.

Læs hele anbefalingen.

Finn Thomsen

Finn ThomsenFounder - DIRECTion Marketing

Jeg kan klart anbefale Social Selling Company som en kompetent sparringspartner når salgsstyrken skal lære at begå sig på LinkedIn og bruge social selling.

Læs hele anbefalingen.

Ole Dollerup Johansen

Ole Dollerup JohansenSalgschef - Stofa Erhverv A/S

Vi fik leveret et meget relevant og brugbart oplæg og Leif leverer budskabet med stor energi, glimt i øjet og meget ”spot on” – og med visuelt flotte og spændende slides.

Læs hele anbefalingen.

Anne Mette Berg

Anne Mette BergGeneral Manager - Danish Business Travel Association (DBTA)

Jeg synes kurset er oplagt for alle der vil have et højt grundniveau i Linkedin, og gå fra at være hobbybruger til professionel bruger af Linkedin.

Læs hele anbefalingen.

Ole Gregersen

Ole GregersenSpecialist i konverteringsoptimering - Optuner

Leif er skarp og går til kernen. Og så har han en enestående evne til at fastholde lytternes opmærksomhed og gøre tilhørerne optaget af det, han taler om.

Læs hele anbefalingen.

Wasim Traboulsi

Wasim TraboulsiArea Export Manager - Buk-Auto Denmark

Jeg vil gerne sende mine bedste anbefalinger om Social Selling Company til andre der ønsker, at benytte sociale medier til at skabe mere synlighed og øget tillid.

Læs hele anbefalingen.

Jan Grested

Jan GrestedPartner og adm. direktør - Supporters A/S

Følgeskabet med Social Selling Company har været utrolig frugtbart. Som kunde føler jeg mig rigtig godt hjulpet og jeg kan derfor varmt anbefale andre et forløb.

Læs hele anbefalingen.

Helene Aalling

Helene AallingStifter og ledelsescoach - Living Leadership

Vi havde 2 fantastiske timer i Leifs selskab med klare budskaber, skarpe kommentarer og høj energi. Vi blev alle lidt “yngre” med Leif som facilitator.

Læs hele anbefalingen.

Jasper Jansen

Jasper JansenManaging Partner - BackerSkeie A/S

Som salgschef fik jeg også en LinkedIn profil-makeover. En 100% opdateret profil hvori jeg både ”brander” Dynateam, samt mit ansvar overfor mine kunder.

Læs hele anbefalingen.

Mette Barsøe Larsen

Mette Barsøe LarsenSales Manager - Dynateam

Leif Carlsen gav en særdeles inspirerende og brugbar præsentation af hvorfor og hvordan vi skal bruge de sociale medier til at skabe forretning. Kan helt klart anbefales.

Læs hele anbefalingen.

Christian Schubert

Christian SchubertFormand - Fredensborg Erhvervsforening

Jeg kan på det varmeste anbefale Leif Carlsen og Social Selling Company til andre, der ønsker at opdage og benytte LinkedIn’s mange muligheder.

Læs hele anbefalingen.

Louise Leisgaard Langhave Christensen

Louise Leisgaard Langhave ChristensenMarketingassistent - Sanistål A/S

Alle fik noget med hjem, de kunne arbejde videre med. Stor tilfredshed fra alle – og dermed absolut en anbefaling, hvis du vil vide noget om social selling metodikken.

Læs hele anbefalingen.

Michael Rasmussen

Michael RasmussenStifter og seniorkonsulent - Attivo Marketing Management

Med professionel sparring fra Social Selling Company på hele vores social selling strategi, er vi i QBS Group blevet endnu bedre i stand til at hjælpe vores partnere.

Læs hele anbefalingen.

Mai Martens

Mai MartensSales Manager - QBS group

Eva har hjulpet os med at forbedre vores profiler MARKANT og gennem konstruktive forslag har bidraget til at løfte kvaliteten af vores kommunikation.

Læs hele anbefalingen.

Morten Springborg

Morten SpringborgPortfolio Manager - C Worldwide Asset Management