Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Eva under en session og træning, og jeg kan med sikkerhed sige, at hun virkelig ved, hvad hun laver. Hendes ekspertise har været uvurderlig for mig, og hun har givet mig en fremragende træning samt værdifulde input til at optimere min LinkedIn-profil.


Eva har ikke kun hjulpet mig med at forfine min profil, men hun har også været en uvurderlig kilde til rådgivning om indholdsplanlægning, kommunikative fyrtårne og LinkedIn-strategi. Hendes dybe forståelse af platformen og evne til at skabe effektive strategier har virkelig løftet vores salgs- og marketingindsats.


Allerede nu kan jeg se resultaterne af hendes vejledning, da vores salgs- og leadsgenerering er begyndt at blomstre. Eva er virkelig en mester i sit felt, og jeg er dybt imponeret over hendes evne til at forstå og analysere mine behov.


Jeg kan uden tøven anbefale Eva til enhver, der ønsker at maksimere deres LinkedIn-potentiale. Hendes professionalisme, dygtighed og dedikation er en sand inspiration. Mange tak, Eva, for din fantastiske hjælp!

Lars Lüning

Lars LüningAccount Director - Avian Digital Forensics