Som helt ny i LinkedIn-gamet har det været en kæmpe hjælp for mig at samarbejde med Eva og Leif fra Social Selling Company. De har hjulpet mig med at bruge LinkedIn strategisk, både ift. vores virksomhedsside og med min, og mine kollegaers, personlige profiler.

Jeg har endnu ikke oplevet, at de ikke har kunne svare på mine spørgsmål omkring LinkedIn – store som små!

Jeg er meget aktiv i Learning Community. Jeg har bl.a. downloadet flere guides, how-to’s og skabeloner, som både styrker mine kompetencer og inspirerer mig til at blive bedre. Der hvor Learning Community PRO virkelig har gjort en forskel for mig, er muligheden for at få feedback på mine opslag.

Udover trygheden i, at der lige er et ekstra sæt øjne som fanger tastefejl, er Eva og Leif vildt dygtige til ”det gode opslag”. Når de samtidig kender virksomhedens målgruppe og vision, er de lynhurtige til at koble deres strategiske tilgang på alle de opslag, jeg kaster efter dem.

Vi kan mærke en stor forskel som medlem af Learning Community. Vores engagementrate er steget og vi kan mærke, at vores målgruppe fanger vores budskaber.

Som ansvarlig for virksomhedens LinkedIn er jeg blevet mere effektiv – og så er jeg ekstra stolt af mit arbejde.

Jeg kan varmt anbefale at være med!

Josephine Cramon

Josephine CramonKommunikationsansvarlig - Byens Byggerådgivning