Jeg har siden 2016 samarbejdet med Eva og Leif fra Social Selling Company og haft dem som leverandør af LinkedIn viden til mit firma FutureLink Solutions.

I første omgang gik det ud på at blive trænet i LinkedIn’s teknikker, grafik og finurligheder.

Efterfølgende blev det til at overtage hele processen, startende med at udarbejde en strategi og plan for vores tilstedeværelse på LinkedIn. Det blev brugt som grundlag for, at de også har skrevet tekster og lavet grafik til ugentlige indlæg på min egen profil og vores virksomhedsside.

Vi har arbejdet med organiske opslag og forsøgt os med succes i forskellige retninger. Jeg møder ofte anerkendelse og ”credit” for min og virksomhedens aktivitet på LinkedIn.

Samarbejdet blev udvidet til også at omfatte uddannelse i at afholde professionelle webinarer, via Demio webinar systemet, som en del af det at udstille vores kompetencer og viden.

Leif har desuden hjulpet mig med at udarbejde grafik og PowerPoint slides til salgspræsentationer. De er blevet brugt i vores salgsmøder, men også i webinarerne og i vores indlæg på LinkedIn.

Udbyttet af samarbejdet med Social Selling Company for mig og FutureLink Solutions har været en øget synlighed i netværket på LinkedIn. Jeg har været meget tilfreds med udbyttet og samarbejdet og vi er som virksomhed kommet længere ud, end ved blot at lave SEO optimering på vores hjemmeside.

Det har været en lang og udbytterig rejse og nu har vi selv ansat ressourcer, som er ved at trække denne viden tilbage til os selv og vi vil bruge Social Selling Company som vores foretrukne sparringspartner fremover.

Jeg kan klart anbefale Leif og Eva til dig, der vil udnytte social selling og LinkedIn som en ekstra brandingkanal for dig selv og din virksomhed.

Claus Christoffersen

Claus ChristoffersenCEO - FutureLink Solutions